Известие

Collapse
No announcement yet.

Данъци?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ne0
    ............... ееее, нема ли да се жениш......
    Е, тогава вече не знам как ще се оправям с две - Алфа и Жена.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Aquila
      А за търтей, абе ти да нямаш накви държавни облаги или ти плащат от правителството по некоя нова програма за развитие да моделираш форумите в полза на Родино
      Има той...малко повече съвест да се държи като човек...ама защо не са повече такива хора...
      Начи кво викаш от глад умри съвестен бъди а? А защо не са повече умиращите от глад пък и да са хора
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от BatVas

Тука се роди ЕСТЕСТВОТО НА СЪЩЕСТВОТО - ЕСЕНЦИЯТА.

Тоз кому е по сили да храни жена и Алфа, то той за живота много учен е, той се зове успял чоловек, е те тва е оня де го нищо не мое събори и нерви не си образувава!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Абе аз и дете храня
          А питай ме дали не си образувам нерви, и дали не ми побеля вече косата

@Bat VAs , абре баце ти не си ли на държавна работа ?
          Баси и данъците изпраска честно
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Не питай! Алфата - добре, ама жената....
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

А за търтей, абе ти да нямаш накви държавни облаги или ти плащат от правителството по некоя нова програма за развитие да моделираш форумите в полза на Родино
              Има той...малко повече съвест да се държи като човек...ама защо не са повече такива хора...
              Aз имам съвест бе - всеки месец давам от заплатата си 400 лева данъци - обаче съм виждал данъчни декларации на хора с коли за по 100 000 лв дето данъка им на половина на моя.
              Този данък за който говорим е за ОБЩИНАТА - е дигат ми колата с паяк(незаконно е ако не знаете) сложили някакви измислени легнали полицай (не стандартни ами бабуна от асфалт - колата опира) - ами данъка да го вземат от комшията ми с Джипа защото той си минава безпроблемно от там или от един с трабант дето опушва и събужда целия квартал сутрин. Или да им дам данъка за дупката дето си оставяш окачването и после плащам - или не сетих се ще им платя данъка и няма да ми останат пари за спирачките и ще се натреса някъде за да може като отида в общината да ми викат "чакай къде си тръгнал , не виждаш ли че съм заета" (да говори по телефона за някакви магазинио за дрехи) Сега ще кажете че първо трябва да платим за да получим - ами не съм съгласен - при излишък само към октомври 2 380 000 000 лв (да сумата я вярна) преразпределя се чрез бюджета 42 процента от Брутния Вътрешен Продукт. Ами не важи и оправданието - няма пари(виж излишъка) е да ама той ще се разпредели без да е гласуван като закон( закона за държавния бюджет) а по осмотрение на министрите и то за бъдещи и сегашни облаги(сегашните в парично изражение , бъдещите като дивидент за следващи избори. А на вас ще Ви дигнат цената на бензина и нафтата с 12,5 стотинки на литър , ще се оправдаят за 100 милиона за армията ( а я да видим излишъка как е - ами 24 пъти повече от тази сума) Ами правят ни на балами - защо и ние да не се възползваме ако има дупчици и в без това тежката данъчна политика спрямо честния нормален човек.
              Айде пак се почнаха.БатВас,пишеш умни работи,запознат си с доста неща,но да ти напомня ли какви ги говореше по темите на 156 М Джет - колко ти било хубаво в България,как трябва да сме патриоти и да се борим за по-добра държава и тн. Кажи ми тогава в момента в който излезе тема за корупця,за дупки,за данъци защо пак си първи да обясняваш кое как трябва да стане и как ни лъжат ,и как ние да излъжем държавата? Като имаш мнение го отстоявай,не да се въртиш на където ти е по-удобно.

За колегата Нео ,нали точно това казвам - "...защо няма повече хора,като Търтея..." ,което не се отнася само за теб,ами и за онези полицаи ,които са те глобили,защото ако не бяха такива тиквеници,щяха да спрат маршрутката а не теб. Ама ако продължаваме всеки път някой като каже,че трябва да се стегнем за да се оправи тази държава да си вадим примери и да си търсим оправдания още 100 години ще сме така.
              http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Абе прав си.
                Ма и Васето е прав.
                Аз съм седнал ма и аз така мисля.
                Искам да ти благодаря че си изчел постовете ми, евала!
                Всички са прави

ама нали се сещаш че като ядеш само лайна и стях свиквапш, е аз обичам бъркани яйца, с пилешко, сирене и домати, и кат се приготви да му излеят соса от соматие плюс препечена питка хляб
                та тва е

аз лайна не ядем и никога нема се съгласим!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

А относно това как се разпределят излишъци в бюджета, нали по принцип ако не си изхарчиш парите, следващата година ти дават по- малко. Е по тоя случай вуйчо ми ми е разказвал как в данъчна администрация (където работеше преди време) им останали пари и в бързината, за да ги похарчат накупували разни бланки за документи (които с години няма да изразходят), вместо да си платят тока, където имали задължения.. Ама става така щото няма кой де помисли, не че няма пари..
                  Lexus IS200

Comment

Момчета нашата мила родина за смотаняци като 99% от нас (в клуба) си е една дупка, в която си наливаме заплатите и получаваме по един голям....

Въпроса е малко като с кокошката и яйцето - Кое е да е първо - Добрите условия и после да плащаме или обратното?

Практиката показва, че ако започнем с първо да плащаме се намира някой тарикат, който обира кинтите и кара лимузина и се обявява със заплата 300 лв. и ние го лапаме.

За това нека първо се въведе ред! После ще плащаме!

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                      чичко гугле пита ли то?
                      не си нали

цък
                      Дължимият от вас данък е: 136.95 лева

егати, а аз си мислех, че нещо са ме изментили, като го платих преди известно време
                      Значи всяка година това ме чака ... еми не е честно
                      Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                        Начи кво викаш от глад умри съвестен бъди а? А защо не са повече умиращите от глад пък и да са хора
                        Нещо грешно сте ме разбрали май Това за съвестните не сам го казал за теб,за мен, за колегата Нео, или за още някой конкретно Разбирайте го така - "Ако имаше повече нормални , като започнеш от дребния тарикат,че стигнеш до правителството,където са най-големите крадци,сега нямаше да сме в такова положение "

Съответно няма всеки да търси начин да се спасява, да гледа да не плаща и да минава метър когато може. Получава се един затворен кръг,за съжаление за да се излезе от него ще трябва да се започне от някъде и докато всеки бяга от отговорност нещата няма да се оправят ( и това "всеки" не го приемайте пак лично )
                        http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Aз имам съвест бе - всеки месец давам от заплатата си 400 лева данъци - обаче съм виждал данъчни декларации на хора с коли за по 100 000 лв дето данъка им на половина на моя.
                          Този данък за който говорим е за ОБЩИНАТА - е дигат ми колата с паяк(незаконно е ако не знаете) сложили някакви измислени легнали полицай (не стандартни ами бабуна от асфалт - колата опира) - ами данъка да го вземат от комшията ми с Джипа защото той си минава безпроблемно от там или от един с трабант дето опушва и събужда целия квартал сутрин. Или да им дам данъка за дупката дето си оставяш окачването и после плащам - или не сетих се ще им платя данъка и няма да ми останат пари за спирачките и ще се натреса някъде за да може като отида в общината да ми викат "чакай къде си тръгнал , не виждаш ли че съм заета" (да говори по телефона за някакви магазинио за дрехи) Сега ще кажете че първо трябва да платим за да получим - ами не съм съгласен - при излишък само към октомври 2 380 000 000 лв (да сумата я вярна) преразпределя се чрез бюджета 42 процента от Брутния Вътрешен Продукт. Ами не важи и оправданието - няма пари(виж излишъка) е да ама той ще се разпредели без да е гласуван като закон( закона за държавния бюджет) а по осмотрение на министрите и то за бъдещи и сегашни облаги(сегашните в парично изражение , бъдещите като дивидент за следващи избори. А на вас ще Ви дигнат цената на бензина и нафтата с 12,5 стотинки на литър , ще се оправдаят за 100 милиона за армията ( а я да видим излишъка как е - ами 24 пъти повече от тази сума) Ами правят ни на балами - защо и ние да не се възползваме ако има дупчици и в без това тежката данъчна политика спрямо честния нормален човек.
                          Айде пак се почнаха.БатВас,пишеш умни работи,запознат си с доста неща,но да ти напомня ли какви ги говореше по темите на 156 М Джет - колко ти било хубаво в България,как трябва да сме патриоти и да се борим за по-добра държава и тн. Кажи ми тогава в момента в който излезе тема за корупця,за дупки,за данъци защо пак си първи да обясняваш кое как трябва да стане и как ни лъжат ,и как ние да излъжем държавата? Като имаш мнение го отстоявай,не да се въртиш на където ти е по-удобно.

За колегата Нео ,нали точно това казвам - "...защо няма повече хора,като Търтея..." ,което не се отнася само за теб,ами и за онези полицаи ,които са те глобили,защото ако не бяха такива тиквеници,щяха да спрат маршрутката а не теб. Ама ако продължаваме всеки път някой като каже,че трябва да се стегнем за да се оправи тази държава да си вадим примери и да си търсим оправдания още 100 години ще сме така.
                          Ами точно щото аз съм съвестен и ме е яд , че не се прави така , че и тия с лимузинете над 100 -200 хилки да станат такива.
                          Аз имам право да критикувам, да протестирам , да хуля държавата - защото съм тук и тук работя и живея, а много мразя избягалите да ми критикуват от вън. (сития на гладния не вярва) Затова не позволявах на М-джет да плюе .
                          И за разлика от него аз мога да обясня точно причината да се изкажа така и имам и конкретни виждания как може да се промени самата данъчна политика (ама ще стане много дълго да обяснявам)
                          Аз казвам каква е вратичката в закона от където ще платиш по малко (нали видя какъв излишък има - е значи ти и аз сме платили достатъчно) е да ама вратичките са малко когато не въртиш десетки милиони . Така ,че не се въртя - точно за държавата работя като посочвам нещата. При усовие ,че сме платили и ма излишък - въпреки спестените и откраднати стотици милиони ( да не кажа по стряскащи цифри ) от ДДС и сруги , не смяташ ли че са ти взели малко повече от джоба и ако избегнеш даването на 50-100 лева е един вид протест. Защото ти казах как се разпределя излишъка . Все едно да искаш да плащаш повече на топлофикация, че да може да да си разпределят повече към тяхните фирми ( а не да кажем да оправят тръбите и да няма загуби) Дано си ме разбрал.
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Е хубаво, ама как сте си писали колите по-малко KW при положение, че се дава и копие от картона на колата?!
                            И какво ще стане ако като си подам документите и забележат тази разлика в KW ?
                            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Walker
                              Е хубаво, ама как сте си писали колите по-малко KW при положение, че се дава и копие от картона на колата?!
                              Нищо няма да ти кажат, моята я писаха, че е 500лв. и платих трите процента за регистрация, което ми излезе 15 лева
                              Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Blade
                                Първоначално публикувано от Walker
                                Нищо няма да ти кажат, моята я писаха, че е 500лв. и платих трите процента за регистрация, което ми излезе 15 лева
                                Не става дума за таксата за придобиване на МПС, ами за декларацията... Там как е минал номера да пишете колата по малко KW и без да погледнат копието на талона
                                --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                                sigpic

Comment

Working...
                                X