Известие

Collapse
No announcement yet.

Задача за шофьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
    То на схемата всички са спрели, и дума няма за светофар / което би намекнало за регулиране на кръстовището / ... предполага се, че и трите МПСта се движат, иначе първоначално зададеният въпрос е безмислен ... а и да не говорим, че дясностоящият на нерегулирано кръстовище НЕ винаги е с предимство ...
    Колега, ти наистина имаш някакви си свои разбирания за правилника за движение на МПС.

Това е опасно за другите участници в движението.

Вервай ми, моля.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

На практика би се получило: 1,3,2
      ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Колега, ти наистина имаш някакви си свои разбирания за правилника за движение на МПС.

Това е опасно за другите участници в движението.

Вервай ми, моля.
        Не съм вярващ... А ти като какъв говориш кое е опасно и кое не ?

Comment

Невинаги се указва със знаци... допускат се сума ти простотии... аз лично не съм

П.П.Не знам как се пишат закони и наредби, просто се опитвам да ги четя и спазвам ...
          Сподели нещо, което се допуска?

Не сподели с мен колко нерегулирани кръстовища тип "пет кьошета" знаеш?

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщение
          На практика би се получило: 1,3,2
          На практика дебелата свиня минава на червено.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Говоря като човек, който изпитва ужас от това, че мога в подобна на дискутираната ситуация да срещна човек с твоите познания и схващания за правилника.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Като човек, който с един въпрос разкри колко "празни" книжки има във форума
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Сподели нещо, което се допуска?

Не сподели с мен колко нерегулирани кръстовища тип "пет кьошета" знаеш?

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

На практика дебелата свиня минава на червено.
                Домързя ме да те цитирам точно и явно многоточието те е затруднило ... няма да споделям с теб нищо, николко не съм виждал, но каква е разликата между 3,4 или 5 кюшета ? Кажи ми по закон, наредба или седянка ?

---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

Говоря като човек, който изпитва ужас от това, че мога в подобна на дискутираната ситуация да срещна човек с твоите познания и схващания за правилника.
                Не си единствен ... ако сме в подобна ситуация на пътя и не знаеш кои са останалите № , ти какво би направил ? Сподели и кой № си ти .../ опция е да избереш и № за мен... /

Comment

Не си единствен ... ако сме в подобна ситуация на пътя и не знаеш кои са останалите № , ти какво би направил ? Сподели и кой № си ти .../ опция е да избереш и № за мен... /
                  Виж сега как стоят реално нещата:

Нормално един човек, притежаващ книжка следва да реши задачката от темата за не-повече от 15 секунди.
                  Друг е въпросът, че в реална обстановка, решението на задачата трябва да се получи подсъзнателно на базата на опита и подготовката.
                  Просто, защото често пъти тези 15 секунди тогава ги нямаме.

А ние тук си седим и се обясняваме надълго и нашироко и въпреки това някои колеги все още не са убедени във верния отговор и продължават да настояват на своето.

Ей това ме плаши, защото като гледам по груба преценка в този форум за автомобилисти по този елементарен казус около 20% от хората дават ГРЕШЕН отговор.
                  А това означава, че ежедневно по пътищата по които се движим, се движат и 20% убийци.

Не пиша това за да си чеша пръстите или за да обиждам някого.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Виж сега как стоят реално нещата:

Нормално един човек, притежаващ книжка следва да реши задачката от темата за не-повече от 15 секунди.
                    Друг е въпросът, че в реална обстановка, решението на задачата трябва да се получи подсъзнателно на базата на опита и подготовката.
                    Просто, защото често пъти тези 15 секунди тогава ги нямаме.

А ние тук си седим и се обясняваме надълго и нашироко и въпреки това някои колеги все още не са убедени във верния отговор и продължават да настояват на своето.

Ей това ме плаши, защото като гледам по груба преценка в този форум за автомобилисти по този елементарен казус около 20% от хората дават ГРЕШЕН отговор.
                    А това означава, че ежедневно по пътищата по които се движим, се движат и 20% убийци.

Не пиша това за да си чеша пръстите или за да обиждам някого.
                    Не ми отговори обаче ...

Comment

• Елементарно е бре мой

Седиш и чакаш, докато дясностоящия премине........

А ако нямаш дясностоящ, преминаваш, независимо какъв завой правиш
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                        Не ми отговори обаче ...
                        Извинявай.

Ето я тук картинката:

Ако аз съм № 2 а ти си №1 какво трябва да са случи?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Елементарно е бре мой

Хахахааа, представям си как Жорко слиза от колата, сяда на асвалта и почва да чака....

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Елементарно е бре мой

Не съм ти "твой", независимо какъв смисъл влагаш в това... а тези срещу теб какви ще ти се падат ?

Comment

• Жоре, нема смисъл.....
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                                3,2,1
                                най добрата ми ученичка
                                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                                X