Известие

Collapse
No announcement yet.

Задача за шофьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    3 - 2 - 1

Това е единствено верният отговор. Всеки, който мисли друго, най-добре да си скъса книжката!

Това е.
    Де да беше толко просто ...

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Знам, че няма такова, но аз ти го дадох
      А и то се казва кръгово кръстовище, парексаланс - кръстовище.
      Казва се, но освен два знака нищо не е останало от него в закона.
      И ако е неразделно кръстовище като как навлезлия в него трябва да спира да дава предимство питам?
      Или реално закона го третира като купчина свързани Т образни?
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Единствения верен отговор е 5-11-32-8-27-46

П.П.1
        Това не са числата от тотото

П.П.2
        Суска, много си тъп!

П.П.3
        Наздраве....
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Знам, че няма такова, но аз ти го дадох
          Законодателно "нещо" ...

Comment

• Айде и бате Боби да ви попита нещо....?...стига сте се въртяли в кръг...на "Руски паметник" или на "Пушкин"...има много такива кръгови...свят да ви се завиее...Я ми кажете....? карам си по бул."Ц. Борис-3"...и завивам по "Житница" на дясно и един от лукалното платно ме нацелва.....кой е виновен...???
            п.п....и при мен зелен свтофар и при него същият цвят....

---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            И ако е неразделно кръстовище като как навлезлия в него трябва да спира да дава предимство питам?
            Навлизаш и гледаш знаците....иначе си аут......ако ми отговориш на по горният въпрос....може да вземеш и шофьорска книжка))
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• ако е неразделно кръстовище като как навлезлия в него трябва да спира да дава предимство питам
              Това пък е абсолютно стандартна ситуация - примерно всички крътовища по Г.М. са такива. Тези за ляв завой, въпреки че са на навлезли трябва да изчакат тези, които са направо (нищо че не са навлезли). Не виждам какъв е казуса тук. По какъв точно начин навлизането в кръстовището дава някакво предимство?
              Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
              Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                Законодателно "нещо" ...
                В един от проектозаконите имаше такова определение.
                Ти досега използва ли нещо законодателно? хахаха
                Що се излагате?

---------- Post added at 05:37 ---------- Previous post was at 05:35 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                Ти си навлязъл в кръга, все още не и пресякъл оста на пътя, на този който има предимство пред теб.
                Това си е кръстовище от всякъде.

---------- Post added at 05:39 ---------- Previous post was at 05:37 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Единствения верен отговор е 5-11-32-8-27-46

П.П.1
                Това не са числата от тотото

П.П.2
                Суска, много си тъп!

П.П.3
                Наздраве....
                Дори тъпотиите не ти се получават
                Глупав, дебел, плешив без чувство за хумор......ужасът за всяка жена.

---------- Post added at 05:52 ---------- Previous post was at 05:39 ----------

http://dokkpbdp.mvr.bg/NR/rdonlyres/...0/novzakon.pdf

Ето тук е определението за кръгово, което постнах, но това е останало неприето, явно.

---------- Post added at 06:06 ---------- Previous post was at 05:52 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Айде и бате Боби да ви попита нещо....?...стига сте се въртяли в кръг...на "Руски паметник" или на "Пушкин"...има много такива кръгови...свят да ви се завиее...Я ми кажете....? карам си по бул."Ц. Борис-3"...и завивам по "Житница" на дясно и един от лукалното платно ме нацелва.....кой е виновен...???

Навлизаш и гледаш знаците....иначе си аут......ако ми отговориш на по горният въпрос....може да вземеш и шофьорска книжка))
                Тук вече има известен казус, Бобка
                Няма определение за локално
                Въпросът е: локалното второстепенен път ли е, подход към главен път ли е? Ако е така, то правещите десен завой от главния път са с предимство пред движещите се направо по локалното.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

• "Нещо", дай дефиниция на кръстовище на равнозначни пътища ...
                  А за локалното едно време си го имаше в закона или в правилника кой. Е с предимство

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa
                    Дори тъпотиите не ти се получават
                    Глупав, дебел, плешив без чувство за хумор......ужасът за всяка жена.
                    Ти си плашещо комплексиран!!!
                    sigpic

Comment

• няма какво повече да кажа:
                      http://www.svetofar.com/index.php?ac...rs=5&points=29

наистина всеки мислил различно от 3-2-1, да положи някакви усилия да научи правилата за движение по пътищата, защото е въпрос на време да убиете или осакатите някой невинен

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                        "Нещо", дай дефиниция на кръстовище на равнозначни пътища ...
                        А за локалното едно време си го имаше в закона или в правилника кой. Е с предимство
                        Защо го искаш това?
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от aav Покажи съобщение
                          няма какво повече да кажа:
                          http://www.svetofar.com/index.php?ac...rs=5&points=29

наистина всеки мислил различно от 3-2-1, да положи някакви усилия да научи правилата за движение по пътищата, защото е въпрос на време да убиете или осакатите някой невинен

Точно и ясно!
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Ти си плашещо комплексиран!!!
                            Не се ли умори да повтаряш едно и също?
                            Плашеща е глупостта, а не комплексите.
                            Комплексите често дърпат света напред, докато глупостта винаги тегли назад.
                            К.М.

Comment

• Ти не се ли умори да демонстрираш едно и също?
                              Знания се трупат лесно - комплексите могат да те съсипят!
                              Глупоста не може ли да бъде комплекс?
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Айде и бате Боби да ви попита нещо....?...стига сте се въртяли в кръг...на "Руски паметник" или на "Пушкин"...има много такива кръгови...свят да ви се завиее...Я ми кажете....? карам си по бул."Ц. Борис-3"...и завивам по "Житница" на дясно и един от лукалното платно ме нацелва.....кой е виновен...???

Този от локалното е с предимство.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X