Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задача за шофьори
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЗнам, че няма такова, но аз ти го дадох
А и то се казва кръгово кръстовище, парексаланс - кръстовище.
И ако е неразделно кръстовище като как навлезлия в него трябва да спира да дава предимство питам?
Или реално закона го третира като купчина свързани Т образни?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЗнам, че няма такова, но аз ти го дадох
Comment
-
Айде и бате Боби да ви попита нещо....?...стига сте се въртяли в кръг...на "Руски паметник" или на "Пушкин"...има много такива кръгови...свят да ви се завиее...Я ми кажете....? карам си по бул."Ц. Борис-3"...и завивам по "Житница" на дясно и един от лукалното платно ме нацелва.....кой е виновен...???
п.п....и при мен зелен свтофар и при него същият цвят....
---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеКазва се, но освен два знака нищо не е останало от него в закона.
И ако е неразделно кръстовище като как навлезлия в него трябва да спира да дава предимство питам?
Или реално закона го третира като купчина свързани Т образни?))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
ако е неразделно кръстовище като как навлезлия в него трябва да спира да дава предимство питамAlfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеЗаконодателно "нещо" ...
Ти досега използва ли нещо законодателно? хахаха
Що се излагате?
---------- Post added at 05:37 ---------- Previous post was at 05:35 ----------
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеКазва се, но освен два знака нищо не е останало от него в закона.
Или реално закона го третира като купчина свързани Т образни?
Това си е кръстовище от всякъде.
---------- Post added at 05:39 ---------- Previous post was at 05:37 ----------
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЕдинствения верен отговор е 5-11-32-8-27-46
П.П.1
Това не са числата от тотото
П.П.2
Суска, много си тъп!
П.П.3
Наздраве....
Глупав, дебел, плешив без чувство за хумор......ужасът за всяка жена.
---------- Post added at 05:52 ---------- Previous post was at 05:39 ----------
http://dokkpbdp.mvr.bg/NR/rdonlyres/...0/novzakon.pdf
Ето тук е определението за кръгово, което постнах, но това е останало неприето, явно.
---------- Post added at 06:06 ---------- Previous post was at 05:52 ----------
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАйде и бате Боби да ви попита нещо....?...стига сте се въртяли в кръг...на "Руски паметник" или на "Пушкин"...има много такива кръгови...свят да ви се завиее...Я ми кажете....? карам си по бул."Ц. Борис-3"...и завивам по "Житница" на дясно и един от лукалното платно ме нацелва.....кой е виновен...???
Навлизаш и гледаш знаците....иначе си аут......ако ми отговориш на по горният въпрос....може да вземеш и шофьорска книжка))
Няма определение за локално
Въпросът е: локалното второстепенен път ли е, подход към главен път ли е? Ако е така, то правещите десен завой от главния път са с предимство пред движещите се направо по локалното."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
няма какво повече да кажа:
http://www.svetofar.com/index.php?ac...rs=5&points=29
наистина всеки мислил различно от 3-2-1, да положи някакви усилия да научи правилата за движение по пътищата, защото е въпрос на време да убиете или осакатите някой невинен
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение"Нещо", дай дефиниция на кръстовище на равнозначни пътища ...
А за локалното едно време си го имаше в закона или в правилника кой. Е с предимство"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от aav Покажи съобщениеняма какво повече да кажа:
http://www.svetofar.com/index.php?ac...rs=5&points=29
наистина всеки мислил различно от 3-2-1, да положи някакви усилия да научи правилата за движение по пътищата, защото е въпрос на време да убиете или осакатите някой невинен
Точно и ясно!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеТи си плашещо комплексиран!!!
Плашеща е глупостта, а не комплексите.
Комплексите често дърпат света напред, докато глупостта винаги тегли назад."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАйде и бате Боби да ви попита нещо....?...стига сте се въртяли в кръг...на "Руски паметник" или на "Пушкин"...има много такива кръгови...свят да ви се завиее...Я ми кажете....? карам си по бул."Ц. Борис-3"...и завивам по "Житница" на дясно и един от лукалното платно ме нацелва.....кой е виновен...???
Навлизаш и гледаш знаците....иначе си аут......ако ми отговориш на по горният въпрос....може да вземеш и шофьорска книжка))
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment