Известие

Collapse
No announcement yet.

Стикери "Автокаско"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стикери "Автокаско"

Да не забравите да ги махнете до 06.10.2012. След това глобата за тях е 50 кинта.

п.с. На Армеец се махат и звездите от задните стъкла.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Аз съм махнал всичко, ОБАЧЕ новата мода е в ароматизаторите
    sigpic

Comment

Ъ? Кое, какво?
      Не трябва да имаме стикери ли? "Активна защита"и прочие?
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMa...sp?idMat=53518
        sigpic

Comment

Този момент съм го пропуснал .
          А разни реклами имам ли право да слагам ? Че имам едни невинни рекламни стикерчета с диаметър 60 мм. на страничните стъкла ?
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Мерсаж.

Слагай, махай...
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
              Да не забравите да ги махнете до 06.10.2012. След това глобата за тях е 50 кинта.

Е хубаво де, ама на армейските пише само СТОП, искаш да кажеш, че ще ме глобяват и за това ли? Ако имам надпис Кока Кола и него ли трябва да махна?
              Lexus IS200

Comment

само за знаците на застрахователните компании важи това
                Last edited by bouncer; d.m.y г., 17:05.
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Е хубаво де, ама на армейските пише само СТОП, искаш да кажеш, че ще ме глобяват и за това ли? Ако имам надпис Кока Кола и него ли трябва да махна?
                  Така е обаче изрично казаха да се махатКуките ще го знаят,освен това "звезди" не се слагат вече. Ако има нещо "ново" лично ще те информирам
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

А дали важи за изтекла маркировка?
                    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                      А дали важи за изтекла маркировка?
                      Като знаеш как мислят блюстителите на закона дали ще правят разлика а
                      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение

Благодаря за напомнянето - имам стикери на стъклата от предишния собственик и ще ти изстържа.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Ако заменя луепенките на компира с такива на клуб Алфа Ромео . Има ли опасност да ме глобят за проповядване на радикален алфизъм
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                            Линка на Kuku показва, че въпросното изискване е в сила от юли, 2011...
                            Кой реши, че точно от 6.10.2012 трябва да се спазва..?
                            Кои са тези "те", които са го казали това за знаците "stop" на "Армеец" (да не са същите които казват с какви дневни светлини може и с какви не може да се кара, след като ясно и изчерпателно е описано в закона)..?
                            Много дълбоко расъждаваш Проблема си е твой ако искаш ги махаш ако искаш недей.

"Във връзка с влизането в сила на чл.315а от Кодекса за застраховането (ДВ бр. 51 от
                            05.07.2011 г.), ви напомняме, че считано от 06.10.2012 г. службите за контрол по Закона за
                            движение по пътищата ще санкционират лицата, които управляват моторно превозно средство с
                            поставени знаци, белези или други индикации върху или на видимо място в моторното превозно
                            средство, които пряко или косвено указват наличието на сключен застрахователен договор във
                            връзка с това МПС."
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Правилно, намерих го сам и затова си махнах мнението. В член 315 от Кодекса на Застраховането го пише.
                              Това в кавичките не знам цитат откъде е, но в чл 315 на КЗ ясно пише, че влиза в сила от 6.10.2012.

Иначе проблем нямам, просто не съм от "масата", които като видят нещо написано някъде в интернет и го приемат за дадено. Ако беше казал в първото си мнение къде го пише, кой член, ала-бала, щеше да е поне малко по-полезно за такива като мен...

Като цяло, благодаря ти за напомнянето...
                              Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 11:52.

Comment

Working...
                              X