If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този момент съм го пропуснал .
А разни реклами имам ли право да слагам ? Че имам едни невинни рекламни стикерчета с диаметър 60 мм. на страничните стъкла ?
Линка на Kuku показва, че въпросното изискване е в сила от юли, 2011...
Кой реши, че точно от 6.10.2012 трябва да се спазва..?
Кои са тези "те", които са го казали това за знаците "stop" на "Армеец" (да не са същите които казват с какви дневни светлини може и с какви не може да се кара, след като ясно и изчерпателно е описано в закона)..?
Много дълбоко расъждаваш Проблема си е твой ако искаш ги махаш ако искаш недей.
"Във връзка с влизането в сила на чл.315а от Кодекса за застраховането (ДВ бр. 51 от
05.07.2011 г.), ви напомняме, че считано от 06.10.2012 г. службите за контрол по Закона за
движение по пътищата ще санкционират лицата, които управляват моторно превозно средство с
поставени знаци, белези или други индикации върху или на видимо място в моторното превозно
средство, които пряко или косвено указват наличието на сключен застрахователен договор във
връзка с това МПС."
Правилно, намерих го сам и затова си махнах мнението. В член 315 от Кодекса на Застраховането го пише.
Това в кавичките не знам цитат откъде е, но в чл 315 на КЗ ясно пише, че влиза в сила от 6.10.2012.
Иначе проблем нямам, просто не съм от "масата", които като видят нещо написано някъде в интернет и го приемат за дадено. Ако беше казал в първото си мнение къде го пише, кой член, ала-бала, щеше да е поне малко по-полезно за такива като мен...
Comment