Първоначално публикувано от badmadafaka
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стикери "Автокаско"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеЖестоко това означава да сваля фолиото от задните стъкла,е тури му вестникAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеАко заменя луепенките на компира с такива на клуб Алфа Ромео . Има ли опасност да ме глобят за проповядване на радикален алфизъмLast edited by fred; d.m.y г., 19:47.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеХахаха глупостта поражда нова глупост. Днеска гледам БМВ с лист А4 на таблото:
"Застрахована в Армеец!!!От КАТ София."
То има онлайн проверка за тая работа
Това за БЧК лепенките куките го знаятАма се чудя кой мазохист ще сключи каско там
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеТова ми е на задното стъкло и се чудя дали да го махам.
Милицията дали знае, че това е знамето на държавата ни, а не е герба на някой застраховател?!?Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Кой квото иска да маха. Аз махнах всичко, щото в некое село като попадна на някой КАТ-киселяк, който е решил да се закачи за най-малкото нещо, не мисля да му давам допълнителни поводи.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеEeeeee вие съвсем се ошашкахте. Сега да не махнете и стикерите на клуба за по-сигурно
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment