Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Да бе покъртително е

http://www.youtube.com/watch?feature...hh-OPpgTk&NR=1
    Тоя дето маха, ако беше тръгнал да бяга след тях, щеше да ги настигне...

Comment

• Тоя звук на Мазератитата от клипчетата поне да им помагаше малко при вървежа...

А иначе закъсали коли у снего е нормално да има немски. Те италианските не могат да запалят, че да стигнат до снега. От всички коли, които съм имал до сега само на 145-цата и на GT не мога да им дръпна ръчната зимата, защото замръзва, ама то нормално де. Тия коли са южна Италия И за подбрани хора!
      Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 10:28.
      www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
        Тоя звук на Мазератитата от клипчетата поне да им помагаше малко при вървежа...

А иначе закъсали коли у снего е нормално да има немски. Те италианските не могат да запалят, че да стигнат до снега. От всички коли, които съм имал до сега само на 145-цата и на GT не мога да им дръпна ръчната зимата, защото замръзва, ама то нормално де. Тия коли са южна Италия И за подбрани хора!
        Че аз ръчната на 166-цата и лятото не мога да я дръпна бре.

Comment

• Твойта начи е поръчков модел!

Comment

• Не , на Доки е с GTA ръчна спирачка
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• А бре, в днешно време кой ползва ръчни спирачки?
              Тва са отживелици, некви артефакти там...

Comment

• Между другото аз и съединител почти не използвам вече.

Comment

• Ей ви бай джапан разстрелва всички немски и 'талянски звукови мечти...
                  http://vbox7.com/play:571280bb41

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                    Тоя звук на Мазератитата от клипчетата поне да им помагаше малко при вървежа...

Хайде хайде, жилото струва левчета, смених си ги и нямам ядове с ръчните.
                    Какво очаквате от кола на 10 години?
                    Имали сме и голфче (тройка) в семейството, не е нещо по-различно от 146 като поддръжка, нито е по-здрава кола.
                    Имам колеги с вентилатори и те също плачат (особено единия дето уцели изтормозен кошник).
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Моето скромно мнение е , че всичко опира до поддръжка и състояние на автомобил . Имам 3-ма близки приятели с Мерцедеси - МЛ , ЦЛК и Ц класа и 5-ма с БМВ-та , 2 х Е36 , 3 х Е46 . Все нещо правят , и все нещо има за правене . Аз пък карам френска кола , и ми е 3-та . Еми с ръка на сърцето си казвам , че от Алфите съм по-доволен . CC-то е доста сполучливо , но пък при Пежо смяната на съединител е задължителна ... нещо като свещите при Алфа Ромео
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• Ооооо, Боже - звуци, та звуци!
                        М5 няма звук.... http://www.youtube.com/watch?v=W3X0WYvAzys
                        Аз лично не виждам никакъв смисъл от детински сравнения на клипчета
                        sigpic

Comment

• На ви звук
                          http://www.vbox7.com/play:6aa160c1

Разговора за звуците приключва.

Comment

• Я се успокоите малко, колеги
                            На всяко хлапе е ясно, че в момента най-добри са ауди РС, АМГ, М-пауър и т.н. Да не говорим за нисан ГТР, който прави смешни почти всички супер кари, а пък струва в пъти по малко (едва ли не) Звукът на мазератито за мен е много по-интересен и готин и от такъв на супри с антилаг и на амг-та, но това явно е субективно и не се споделя от повечето от вас.
                            Алфите и Мазератитата никога не са били номер 1, поне не в последните 30 години. Дори великите 75-ци, ако се сравнят с една "смотана" сиера косуърт или е30 М3-ка, издишат отвсякъде. Но какво от това? Силата на алфа е в това, че е кола от среден(дори нисък) клас, която предоставя много спортни ( и не само) емоции за малко пари. Това се усещаше особено много преди 5-10 -15 години, когато имаше акциз, колите бяха доста по-малко и по-скъпи и човек не можеше да си вземе дори 520и, да не говорим за 525 или повече. Сега не е така, затова няма нищо нелогично като ти умалее алфата да се насочиш към бмв, ауди, мерцедес, нисан и т.н. МНого колеги го направиха (сещам се за 75турбоделта, даги, ... ) Именно тук е проблемът на италианките, които нямат имиджов топ модел. За това пък държат по-ниска цена на вторичния пазар (която явно вече не е фактор за повечето от вас )
                            '05 166 V6
                            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Колега 156, поеми си малко въздух, недей така на един дъх...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Колега 156, поеми си малко въздух, недей така на един дъх...
                                Не завиждай, някои просто могат повече от други.
                                Нв свикна ли с това от общуването с мен.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X