Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Момчета, не се излагайте да сравнявате Мазерати с Ауди...

Знаете ли кое е признак на богатство- да си купиш нещо много скъпо, което на всичко отгоре не е и най- доброто на пазара!!!

Те това е Мазерати!!
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Момчета, не се излагайте да сравнявате Мазерати с Ауди...

Знаете ли кое е признак на богатство- да си купиш нещо много скъпо, което на всичко отгоре не е и най- доброто на пазара!!!

Те това е Мазерати!!
      Това е признак на екстравагантност покрита с много пари.
      Често граничи с глупост.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Това е признак на екстравагантност покрита с много пари.
        Често граничи с глупост.
        Може.. не споря. Важното е че малко хора могат да си го позволят. А част от тях искат другите да знаят, че могат да си го позволят.
        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Може.. не споря. Важното е че малко хора могат да си го позволят. А част от тях искат другите да знаят, че могат да си го позволят.
          Ужасно субективно е това с "могат да си го позволят".

Един германец трябва да има 10 000 000 в сметка, за да се бръкне за такава екзотика.
          Един италианец трябва да има 4-5 000 000.

А за един балканец да има 500 000.

При всичките изключения разбира се.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Ужасно субективно е това с "могат да си го позволят".

Един германец трябва да има 10 000 000 в сметка, за да се бръкне за такава екзотика.
            Един италианец трябва да има 4-5 000 000.

А за един балканец да има 500 000.

При всичките изключения разбира се.
            Точно така. Но в балканеца с 500 000 е богат. А германеца с 500 000 е средностатистически
            Lexus IS200

Comment

Е, айде да е малко над средната статистика
              sigpic

Comment

......не знам кой и с колко какъв е но нормален човек с 500 000 не дава 150 000 лесно за кола но това не важи за България.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

упс...

Бехарактерна задница, светлоотразители ?!?, безинтересни ауспуси, предница взета назаем с по-фиешън фарове с мнайсе хиляди чупки, И ... пръскалки за фарове!

Почва да ми харесва.
                  Attached Files
                  146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                    упс...

Бехарактерна задница, светлоотразители ?!?, безинтересни ауспуси, предница взета назаем с по-фиешън фарове с мнайсе хиляди чупки, И ... пръскалки за фарове!

Почва да ми харесва.
                    Едното е А5, създадено от човека направил 156-тицата. Другото и идея си нямам кой го е сътворил толкова грозно. На кое по-точно се радваш .
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                      Едното е А5, създадено от човека направил 156-тицата. Другото и идея си нямам кой го е сътворил толкова грозно. На кое по-точно се радваш .
                      Коментарът беше за шедьовъра от заглавието, а снимките на Ауди-тата за сравнение пак с него.
                      Иначе на човека направил 156-цата мога само да кажа-евала, а за тези решили да копират дизайн от преди 5 години по-добре нищо да не казвам.
                      146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

На мен пък ми прилича на странна смесица от стария CLS, Volvo и Audi... никаква идентичност и характер, които сме свикнали да виждаме в Maserati

За мен това изглежда доста по-добре от бъдещия наследник.

Дизайна издава лукс, мощ, индивидуалност, елегантност, стил.

Както някой вече каза при новия дизайн се усеща все едно Мазерати слиза в по-ниския клас и губи ексклузивното си излъчване.
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Айде стига сме писали глупости като го видите на живо ще се убиете да падате и да ставате, колата е супер Да и търсим кусури е все едно голфаджиите да търсят кусури на А8.
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                            На мен пък ми прилича на странна смесица от стария CLS, Volvo и Audi... никаква идентичност и характер, които сме свикнали да виждаме в Maserati

За мен това изглежда доста по-добре от бъдещия наследник.

Дизайна издава лукс, мощ, индивидуалност, елегантност, стил.

Както някой вече каза при новия дизайн се усеща все едно Мазерати слиза в по-ниския клас и губи ексклузивното си излъчване.
                            Сигурно не си разгледал добре снимките на новото за да пишеш такива небивалици. Дизайна си много добре - определено доста по-модерен и в крак с времето, отколкото стария, но то и това е смисъла на новата кола. Може би фаровете са по-спортни, но трбява да се види на живо защото е възможно да си стоят на място. В кой по-нисък клас слиза - не че аз знам в кой клас е. Не виждам как една Панамера например, да изглежда по добре.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                              Сигурно не си разгледал добре снимките на новото за да пишеш такива небивалици. Дизайна си много добре - определено доста по-модерен и в крак с времето, отколкото стария, но то и това е смисъла на новата кола. Може би фаровете са по-спортни, но трбява да се види на живо защото е възможно да си стоят на място. В кой по-нисък клас слиза - не че аз знам в кой клас е. Не виждам как една Панамера например, да изглежда по добре.
                              Да, изглежда по-модерно, но му липсва идентичност... прекалено много сходства с други автомобили, които се предполага, че не могат да му стъпят на малкия пръст.

На живо сигурно ще изглежда впечатляващо, но това пак не значи, че изглежда по-добре от предишната. И Bugatti Veyron изглежда впечатляващо, но си остава грозотия.

За мен този дизайн е крачка назад. Личи си, че Pininfarina не са участвали този път.
                              Last edited by Peak1; d.m.y г., 19:20.
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Този линк е с клипчета. Като почнете да коментирате дизайна и да търсете под вола теле направо ми изглеждате жалки. От толкова изписани глупости не намерихте ли прилика на муцуната на мазератито с Кубанг или задницата не ви ли мапомня на старото
                                No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                                Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                                e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Working...
                                X