Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За всеки влак си има пътници, особено за трета класа. Като дойдеш от село и корейската кола е нещо фрапиращо...

За простаците си прав - много са. Но в интернет най-лесно се разбира колко е проз един човек от правописа му. Нищо лично разбира се. Нали си дискутираме. Но за мен, тъй като не те познавам, си проз, защото съдя за теб по правописа ти и дори смятам да пропускам мненията ти от тук нататък. Така де, подбирам си събеседниците.
    www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
      За всеки влак си има пътници, особено за трета класа. Като дойдеш от село и корейската кола е нещо фрапиращо...

За простаците си прав - много са. Но в интернет най-лесно се разбира колко е проз един човек от правописа му. Нищо лично разбира се. Нали си дискутираме. Но за мен, тъй като не те познавам, си проз, защото съдя за теб по правописа ти и дори смятам да пропускам мненията ти от тук нататък. Така де, подбирам си събеседниците.
      Пише се прост, не проз, полиглоте, и стига си злобял. http://vanyog.com/_new/index.php?pid=8
      Last edited by Доко; d.m.y г., 14:19.

Comment

• Спазвам правилата на форума и не използвам обидни думи бе!

Не злобим грам. Супер весел уикенд си изкарвам, лошо само колко хора с капаци на очите има...
        Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 14:04.

Comment

Спазвам правилата на форума и не използвам обидни думи бе!
          Аха, ясно, значи тъй можело....

Comment

Аз не плюя бе. През цялото време държа да се коментира шибаното Мазерати, ма некви хора решиха, че моите коли са по-важни от него...мерси за което.
            За последните ...найсет страници твоите постове потвърждават точно обратното. Просто да му писне на човек от реклама на дойчовски супер-хипер-мегаавтомобили на фона на тъпата италианска мизерия

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
            Виждам, че разбираш от изобразително изкуство и би трябвало да знаеш, че се пише "предраЗсъдЪк", но явно си над нещата. Фанатизмът на тема италиански коли явно ти е промил мозъка и граматиката бяга.

Разберете, че няма начин да сравнявате инжинерните решения и техническия напредък на италианските коли с този на немските.
            Поне да беше питал някъде, та да ти кажат, че в българския език инжИнерни се пише с Е, преди да поучаваш другите... Баси темата, жалко дето си загубих времето да чета прогермански лакардии вместо нещо за шибаното Мазерати. Кой, по дяволите, ти е сложил вилата на врата и те принуждава да караш жабарски кошници? И кое те кара да общуваш с "фанатици с промити мозъци"?
            ...
            155 1,6 TS 16V `96
            166 2,4 JTD `99
            147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Само да кажа че в четвъртък се отбих до сервиза Алфа Ромео да ми направят една диагностика.Освен моята Алфа имаше едно Пунто и още четири коли - едно Рено и три немски коли.Ако нашите са толкова скапани що щът немски возила които и без туй не се чупят в сервиза.А и лятото като търсех кола за дъщерята гледах една 156 познайте на кого на приемчика в сервиза на Опел, щял да купува друга ама печка.Какво по дяволите им има немските коли че толкова са ви взели акъла.Е возил съм се, имам приятели с немски коли и ако си мислите че нямат проблеми много се лъжете.Ма била 500 коня, е добре, кога им използваш пълния капацитет на тези коне.Ама немците имали коли с 400-500 коня, е колко такива коли срещаме по улиците, колко души ще си купят Алфа с такава мощност.Все пак концерна си е направил проучване и си гони печалбата не фенски капризи.И скоро гледах една предаване за Дубай, някъв богаташ там си показваше автопарка - Един Мерцедес един Мерцедес от 50-те или 60-те години няколко Ферарита,Ламборджинита, Мазератита една Алфа 8 цилиндрова уникат от едно време,едно Бентли,Астън Мартин 2 броя и няколко бутикови Мустанга и други американки.Не се возеше в Майбах а в Ролс Ройс.Нито едно БМВ Ауди или Фолксваген.А той очевисно знаеше как да си харчи парите.Алфа не най хубавата, не е най здравата, не е най-мощната но ме кефи като я карам, Гунди не се претрепал с БМВ а са Алфа.Фена не е кон с капаци, не е технически неграмотен, не е селски бек, той е човек от града или село който знае какво иска да кара, знае какво му струва подръжката и не е позьор.Фена е запалянко, почитател, страстен поклонник но не и фетишист.Сайта е за фенове - закоравели и начинаещи и собственици на съответната марка и ако някой е недоволен от марката на колата си да я продаде и да си купи каквото по неговите убеждения му е на сърце.И какво точно се очаква от Мазерати, да изкарат някаква супер-хепер-умопомрачаващо мощна кола,с нам къв космически дизайн и една кофа екстри които те превръщат в пътник.Вместо да се заяждаме, нека някой който може да работи с Фотошоп или КАД -програми да направи един концепт и всеки да каже какво да коригира и да получим накрая колата която искаме.То тоя филм германци срещу всички други го гледахме два пъти - първа световна смешка и втора световна смешка.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Смешни са ми твърденията, че тук сме били сектанти. Я иди във форума на хАлди или БМВ и ги попитайте за Алфа... Тук сме много обективни даже, аз лично никъде другаде не съм видял да се плюе толкова от феновете по марката автомобил, който карат.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                  Тук сме много обективни даже, аз лично никъде другаде не съм видял да се плюе толкова от феновете по марката автомобил, който карат.
                  Да де ама тия дето плюят нямат нищо общо с фенове, по-скоро са си купили Алфа по някакви нещастни за тях обстоятелства(много екстри и коне за без пари) и после са много разочаровани. След няколко години се вслушват в нечии чужди съвети купуват си за същите или малко повече пари нещо немско, което обаче се оказва още по-голям кошник та на всичко отгоре и грозен, гледат по светофарите добрите стари Алфи и още повече се озлобяват И си викат чакай да "светнем" и другите Алфисти как от немското по убаво нема Само аз ли ще си карам тъпия Пасат(примерно)
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Никой не плюе
                    Немските кошове са си кошове, но това не прави Алфа Ромео уникална кола - същия кош, като другите!
                    Мазерати с нищо не е по-добро от конкурентите си, освен (субективно) евентуално с дизайн.
                    Съвсем случайно карам италиански коли от 16 години!
                    Вие фенове ли сте или фанатици?
                    sigpic

Comment

• Абе фенове сме, ама някой като почне много на ни обяснява, какви и що били италианските коли ставаме фанатици
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Чисти фанатици сте си значи - само чакате някой да ви бъзне и да започнете да обяснявате
                        sigpic

Comment

За всеки влак си има пътници, особено за трета класа. Като дойдеш от село и корейската кола е нещо фрапиращо...

Не знам какво подбираш, ама нивото ти е ниско.Като си тръгнал да даваш акъл на хората, да ти дам и аз един - тоя език го дръж на баща си и жена ти.Аз също разбирам колко е проСТ човек, като му чета мненията!
                          А за тия "селяни" дето ги наричаш явно са твоето обкръжение, защото аз селяни не познавам, освен кумът ми, ама тоя доцент в Софийския университет /га се запознах с него беше проЗД асистент и то по съвсем друг повод/, единствен от моите познати, който не е роден в центъра на София, да ти подчертая, защото за теб явно това има значение.Той пари няма горкия, ама на другите може само да мечтаеш за стандарта им...
                          Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Чисти фанатици сте си значи - само чакате някой да ви бъзне и да започнете да обяснявате
                          Анджък, особено разни особи, не визирам теб
                          Last edited by fred; d.m.y г., 19:40.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

• хахахаха евала. От центъра на София...как звучи само. Кажи си направо, че си на жълтите павета и няма кво да обясняваш. Тва сигурно е мн престижно, ама я кажи ся парадираш ли с адресната си регистрация или просто загатваш, че ваште са били доносници и членове и са се уредили с апетитен имот...
                            Леле леле тука се казва едно, обиди, после се променят мнения...страшно стана. Пускам СОТ-а и се заключвам.

Цирк!

Човек на 50 с кола за 2050 ми се фука с тва кви хора с какви пари познава...леш...
                            Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 19:37.

Comment

• Шокси не с бутонките по глезените бате, успокой топката.

Comment

• Темата тръгна в грешна насока... Аз викам отново да се върнем на това какъв боклук е Алфа и колко велики са немските ваге(и)ни... Трябваше вместо 166 да си взема едно пасатче, да не ме одумват селяните колко съм се минал

Comment

Working...
                                X