Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Ми явно Ауди не могат да предложат нещо по-различно в дизайна.Все една и съща визия.
    Бе зависи в какво от дизайна се вглеждаш, но аз на едно А5 или пък R8 не мога да им намеря никакъв косур, ма каво да кажа за Мито и 3-то поколение Жулиета? Като ги видя, напрпаво ме хваща срам, че се наричам Алфист. И при това няма други модели Алфа. Да, понеже са само 2 модела, затова казваш, че не са ти еднакви като Аудитата, щото моделната гама на Ауди включва поне 15 модела.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ми прав си, само че немските коли не ме кефят, пък и над 250 коня ми се струва бесмислено.1-2 модела на БМВ харесвам към другите германки нямам симпатии.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Ми прав си, само че немските коли не ме кефят, пък и над 250 коня ми се струва бесмислено.1-2 модела на БМВ харесвам към другите германки нямам симпатии.

Всеки си има право на вскус, вафното е обаче да не изкривяваме истината, а тя е кофти за феновете на Алфа - марката просто потъва, както потъна и Ланча. Силно минало, но за съжалени без бъдеще. Дори да са имали италианците в миналото козове като изключителен дизайн и иновативно инженерство, сега светът е различен, немците могат да си го купят това и най-важното - да го управляват правилно, докато италианците са си мързеливи и не им дреме за случващото се. затова и ще потънат, съвсем заслужено!

Comment

Аз не мисля, че ще потънат, защото на време се усетиха и вързаха с Крайслер, който сега ги вади от калта.
          Любимата ми Ланча обаче беше жертвана в този "брак". За Алфа изглежда все още има лъч надежда. Ако 4С излезе в този си вид и в обявения ценови диапазон ще избие рибата! Въпроса е другите планувани модели да са толкова зашеметяващи като дизайн както предшествениците им за разлика от сегашните "красоти" и естествено да предложат качество.
          Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
            Аз не мисля, че ще потънат, защото на време се усетиха и вързаха с Крайслер, който сега ги вади от калта.
            Любимата ми Ланча обаче беше жертвана в този "брак". За Алфа изглежда все още има лъч надежда. Ако 4С излезе в този си вид и в обявения ценови диапазон ще избие рибата! Въпроса е другите планувани модели да са толкова зашеметяващи като дизайн както предшествениците им за разлика от сегашните "красоти" и естествено да предложат качество.

Можи и да излязат от калта, ма Крайслер реално не разполагат с никакви конкурентни технологии, а в последните години Фиат също. Вместо да хвърлят пари за технологии, италианците си купиха Крайслер, който от своя страна не разполага с нищо. Мерцедес прледи няколко години разбраха, че няма нищо ченно в американската компания и се разведоха с тях. А италианците си купиха едно голямо нищо. Другите големи компании когато купуват, купуват или технологии или екзотика и имидж. Времето ще покаже, ма нещо съм скептично настроен към управлението на Фиат.
            Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 23:03.

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Можи и да излязат от калта, ма Крайслер реално не разполагат с никакви конкурентни технологии, а в последните години Фиат също. Вместо да хвърлят пари за технологии, италианците си купиха Крайслер, който от своя страна не разполага с нищо. Мерцедес прледи няколко години разбраха, че няма нищо ченно в американската компания и се разведоха с тях. А италианците си купиха едно голямо нищо. Другите големи компании когато купуват, купуват или технологии или екзотика и имидж. Времето ще покаже, ма нещо съм скептично настроен към управлението на Фиат.
              Не е толкова смотан италианеца..

„Най-добър управник в Северна Америка” е шефът на концерна Fiat Сержио Маркионе, който успя да остави сериозна следа в автомобилния бизнес, благодарение на закупуването на Chrysler. 60-годишният италианец е известен с това, че предпочита да ходи с пуловери, вместо с костюми Armani. Както и че постоянно говори за кризата в Европа, но това не му пречи да гони повишение на продажбите. Под негово ръководство Chrysler излезе на печалба тази година, а през 2013 г. се очаква приходите на концерна да надминат $1.5 млрд.http://www.automedia.bg/news/article_18226.html
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                Разбира се че говоря за нормални коли, а не "супер коли", защото там където свършват френските и италианските коли уви започват немските. Тия Мазератита между другото по-скоро са бутикови коли, а не супер коли, защото реално са със сходни характеристики на немски комбита - колкото една RS4-ка, да не говорим за RS6 или М5. Остана едно Ferrari за италиански престиж, всичко друго отива надолу и ако не сте го осазнали, скоро ще го почувствате. Потъване!

Алфата била бутиков Фиат. Мазератито било бутикова Алфа. Сектата е нещо прекрасно, обичам да се режа вените, мерси!
                Много си прав бутикови коли са,но са хубави,стилни с излъчване.....че отиват надолу е много ясно,Ланча умре,Алфа има ,,цели" два модела,от Фиат чеп за бъчва не става
                ....не съм сектант а просто естет.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

В крайна сметка темата за кво е?

Само за визията на новото Мазерати?

Или правим и съпоставка с конкурентите?

Има един проблем в последните страници и той е, че се сравнява бутикова марка с ежедневни коли. В крайна сметка конкуренцията на Мазерати е Порше, Бентли, Ягуар и може би новата 6-та серия седан, CLS и S7. Общо взето спортни седани, които не са за всеки.

Не е правилно да се прави сравнение между RS6 и М5 примерно, защото тези коли са много напомпани ежедневни семейни коли. Да, има някои от тях, които са по-мощни от Мазератито и с доста по-развита технология, но дори и така да е, ако трябва да съм честен Мазератито разчита на един дизайн...като ако трябва да съм ама много обективен, че кажа, че един Ягуар или едно Бентли зае*и да немат дизайн!
                  www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение

Има един проблем в последните страници и той е, че се сравнява бутикова марка с ежедневни коли. В крайна сметка конкуренцията на Мазерати е Порше, Бентли, Ягуар и може би новата 6-та серия седан, CLS и S7. Общо взето спортни седани, които не са за всеки.

Не е правилно да се прави сравнение между RS6 и М5 примерно, защото тези коли са много напомпани ежедневни семейни коли. Да, има някои от тях, които са по-мощни от Мазератито и с доста по-развита технология, но дори и така да е, ако трябва да съм честен Мазератито разчита на един дизайн...като ако трябва да съм ама много обективен, че кажа, че един Ягуар или едно Бентли зае*и да немат дизайн!
                    Да се надяваме, че и двигателите им не са съвсем зле, все пак не ги правят във Фиат....
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Тука понеже се говореше за цена-като гледам, колите примерно 1998 -1999 почват все за 1500-2000, до 5000 е пълно с оферти.
                      На мерцедес, бмв, алфа, бая марки, кой каквото сака.....
                      То не че като си купих моята ми излезе 9 бона, ама не ми е ясно, като си караш мерцедес за 2000 лв и алфа за 2000 каква е разликата?!И въобще какво общо има цената с това?
                      Ами ягуар за 140 000, пада под 20 като мине 10 години, поддържан, в гараж и прочее, говорим за Германия.Имаше преди няколко години статии на тая тема в аутобилд
                      Last edited by fred; d.m.y г., 19:24.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                        Мазератито разчита на един дизайн...
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Глупости на тракалета.......RS6 и Quattroporte-то са почти на една цена.......Quattroporte-то си е баш наточена семейна кола.....просто е по-красива от Аудито....

Comment

• А бе вие мислите ли малко преди да пишете. RS6 e в класа на Quattroporte???

RS6 е много напомпана А6-ца...Quattroporte-то кво е? Много напомпано кво? Има ли Quattroporte 2.0 TDI или 2.4 JTD...

Тука никой освен Kuku не мисли явно, да не говорим, че тия коли само на картинка сте ги гледали...

Пък и новата RS6-ца я намирам за доста красива...че и по-практична...

Аз нямам какво повече да напиша. Истината я има. Само дето в сектантски форум няма как да се говори реално за нещата...
                            Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 21:12.
                            www.facebook.com/workshox

Comment

• Кайо, братче, Куатропорте е 150 бона, РС6 е 80 бона
                              И ако си изкривите душата, че РС6 е грозно, директно ви признавам за фанатици!
                              sigpic

Comment

А бе вие мислите ли малко преди да пишете. RS6 e в класа на Quattroporte???

RS6 е много напомпана А6-ца...Quattroporte-то кво е? Много напомпано кво? Има ли Quattroporte 2.0 TDI или 2.4 JTD...

Тука никой освен Kuku не мисли явно, да не говорим, че тия коли само на картинка сте ги гледали...

Пък и новата RS6-ца я намирам за доста красива...че и по-практична...

Аз нямам какво повече да напиша. Истината я има. Само дето в сектантски форум няма как да се говори реално за нещата...
                                RS6 има ли 2,0 TDI???????

Comment

Working...
                                X