Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да де, все едно си поръчал половин БигМак и си оставил бокшиш за още два сандвича
    Всички в заведението ядат по хубави сандвичи, но твоя е поръчков, половинка и струва тройно
    sigpic

Comment

• Кво общо има коя да е от колите ми в темата, че гледам ги намесвате?

Много добре знам, че тия легендарни коли като 155 и 164 нямат комби...именно за тва ги споменах, защото продуктовата гама от край време е ограничена.

Само А6 има повече модификации от АР като продуктова гама. МиТо и Жулиета срещу А6 седан, А6 комби, А6 allroad, RS6, мале мале...

Нормално е за италианските фенове да точат лиги. За тях новия модел е като четирилистна детелина намерена в пустинята на 29 февруари високосна...
      www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
        Кво общо има коя да е от колите ми в темата, че гледам ги намесвате?

Много добре знам, че тия легендарни коли като 155 и 164 нямат комби...именно за тва ги споменах, защото продуктовата гама от край време е ограничена.

Само А6 има повече модификации от АР като продуктова гама. МиТо и Жулиета срещу А6 седан, А6 комби, А6 allroad, RS6, мале мале...

Нормално е за италианските фенове да точат лиги. За тях новия модел е като четирилистна детелина намерена в пустинята на 29 февруари високосна...
        Па купи си Ауди и мирясай бре.
        Повечето тук карамне курници за 15 000 лева преко сили а си чешем пръстите пишейки за коли от 80 000 евро нагоре.......
        Last edited by Кайо; d.m.y г., 23:23.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Кво общо има коя да е от колите ми в темата, че гледам ги намесвате?

Че то и едно време като всеки втори имаше Ауди 80 яйце колко са били Алфите? Колко 33-ки са се карали по улиците? Или 164-ки. Аз като си взех 166-цата в Бс имаше още 2-3, сега с 9-ката засичам още 2 и една на Стоян дето не я засичам ама знам, че я има В целия Бургас има всичко на всичко 1 Жулиета и 1 мярнах инцидентно. Мито същата история. Не виждам какво се е променило. Нали за това ги караме - щото са рядкост. Какво ме интересува Алди колко модела имат - изобщо не ги виждам по улиците направо са ми прозрачни, гледам през тях Пука ми на чепа, на светофара може да има наредени всички немски марки и една Алфа и ще гледам нея. Болестта си е болест Не може да се сравнява несравнимото
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Ето още едно "грозно" БМВ http://www.cars.bg/news/review/view/...4-Kupe-se-rodi

Comment

• На мен пък ми е интересно защо Алфа трябва да имат триста модела и деветстотин модификации... Нали за това са фолковете, да са масови и всеки втори да кара такава. Ако Алфите станат такава ширпотреба, ще сменя марката. Единственото нещо, което липсва на Алфа са наистина мощни мотори. Не може за агресивна муцуна като на Брера, максимума да е някакъв пластмасов 260 коня мотор...

Comment

• А така изобщо не ме дразни, че Преслава има повече песни от Матакка
                http://www.youtube.com/watch?v=fk1lw-9HmQw
                sigpic

Comment

• На Алфата и липсват мощни двигатели и малко повече мисъл при конструирането
                  sigpic

Comment

• Няма начин който и да е производител да откликне на желанията на всички.Винаги ще има някои на които да не им харесва нещо.Имам един авер който имаше перфектната жена в очите на другите, а и изневеряваше с нещо твърде посредствено и откъм интелект и от към визия.Но в неговите очи беше по-по-най.Така е и с колите.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• На мен пък ми е интересно ако Алфа имаха коли с гУеми и мощни матори и повече конструкторска мисъл колко от пишещите тук биха си позволили да си купят чисто нова такава Алфа....та така де колко са и тия тук дет могат да си купят чисто ново Αudi RS6 или някое супер-дупер BMW,не случйно дъвките Турбо имаха голям успех в България,май трябва отново да ги пуснат.
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• То няма кой да си купи 3,2 ти говориш за големи мотори, колегата от Варна колко време си продава 159-ката 3,2 за без пари и всички само цъкат. Не си виждате миризливите чорапи - ТС-и на газ и JTD-та (виж подписа)
                        sigpic

Comment

• Нормално е да се купува 3.2 защото харчи колкото 997 turbo или GT-R. Нужно ли е да казвам реално колко върви. До него като сможиш една 330ка дизел, която нова е на същата цена и нещата приключват.

И като заговорихте за това кой какво може да си позволи - то по форумите няма много хора с коли над 100 бомбета. Хората ги карат, работят, пътуват. Не ги интересуват смешни клубни майстори. Може да си фен и без да висиш по форумите. Та за това не се срещат мн хора с РС6 и М5 по форумите.

То и Great Wall са рядкост по пътищата. Верно имат малко повече модели от Алфа, ама като искате да сте различни - скачайте. Дори подозирам, че са по актуални и заглеждани у нас, от колкото Alfa Romeo. Тва за хората, които искат да са мн оригинални, ама и актуални.

То може и да и пълно с немски коли и да са масовка, ама в крайна сметка има за кво да са купувани. И дори и така има огромна разлика между кола и кола. А4 2.0 тди срещу А4и С-лайн 2.0 тфси некак си не е много масовка...
                          Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 10:14.
                          www.facebook.com/workshox

Comment

• Нещо си озлобен мой, не може да сравняваш грейт мрейт с Алфа, ти що не си купи Грейт? Във форума се наблюдава следното явление - най-големите маниаци на детайла и поддръжката на Алфите се превръщат в най-големите мрънкалници и разочаровани. Може би наистина очаквате от марката нещо нереално ГТ-то с къкъв мерак го гласи - сега със Грейт ще ги сравняваш
                            sigpic

Comment

Пропусна S6 с което стават 5 модела...
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• [QUOTE=ShoxXx;1152065]Нормално е да се купува 3.2 защото харчи колкото 997 turbo или GT-R. Нужно ли е да казвам реално колко върви. До него като сможиш една 330ка дизел, която нова е на същата цена и нещата приключват.
                                Тука "малко"се изложи!!!
                                и не мога да разбера след като толкова им се кланяте на РС6 и М5 защо не си вземете по едно такова и да си джъткате всеки ден?
                                0892 488 330-Теодор
                                Alfa Romeo 145 3.0 24V
                                Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Working...
                                X