Известие

Collapse
No announcement yet.

Договор за наем, заем или...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Правите сделката и сина да ти даде една Запис на заповед за същите пари с падеж около датата когато бащата трябва да се върне и да подпише всички документи.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Аз съм чувал, че по телефона става, ако не самата сделка самото пълномощно да разреши. Човека си диктува данните на нотариуса по телефона и опълномощава примерно сина да направи тази сделка и хоп. Сега не съм на 100% сигърен, но човека нека да отиде при нотариус и да провери
      Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Колега, недей така - звучи абсурдно!
        Всеки може да излъже по телефона, че е собственик на автомобила
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
          ...Запис на заповед за същите пари с падеж .....
          Запис на заповед вече не става и на хартийка за клозет.
          Абсолютно хвърчащ лист.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от unlimitedman Покажи съобщение
            Аз съм чувал, че по телефона става, ако не самата сделка самото пълномощно да разреши. Човека си диктува данните на нотариуса по телефона и опълномощава примерно сина да направи тази сделка и хоп. Сега не съм на 100% сигърен, но човека нека да отиде при нотариус и да провери
            А с пощенски гълъб нЕма ли да стане?

Аз предлагам таткото да се включи по скайп.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Става ако бащата извади пълномощно на сина си със разрешението да продава колата и така директно да се прехвърли,но вече като е в друга държава не знам как стоят нещата.Разбира се е възможно ако няма замесена жена покрай колата.
              Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
              Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
                Става ако бащата извади пълномощно на сина си със разрешението да продава колата и така директно да се прехвърли,но вече като е в друга държава не знам как стоят нещата.Разбира се е възможно ако няма замесена жена покрай колата.
                А, ако жената е бременна?
                К.М.

Comment

Благодаря на всички за мненията и препоръките Ще вземем колата така пък да става каквото ще

Comment

Ми явно много сте навити, освен да ви пожелая всичко да е ОК с покупката и да се радвате на колата.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от hristo2201 Покажи съобщение
                      Благодаря на всички за мненията и препоръките Ще вземем колата така пък да става каквото ще
                      Миии... Виж там, оправяй се
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от hristo2201 Покажи съобщение
                        Алфи, винаги карат хората да бъдат неразумни.
                        К.М.

Comment

А утре, ако ти я приберат мицифайките?
                          sigpic

Comment

Ако после се дърпа собственика, минаваш покрай 20на камери с 150км/ч и така..., след което можеш спокойно да му върнеш колата да си я кара със здраве.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от unlimitedman Покажи съобщение
                              Аз защо си мисля, че при нотариус собственика ще може да потвърди по телефона и така да стане фокуса и да си джиткаш хубавицата без ядове .
                              П.С. Провери си колата много стриктно, най-вече двигателя да не полетиш по сервизите след това.
                              Успех!!!
                              Ще може, ама трябва да се завери нотариално пълномощно, че синът му може да продаде колата в Министерсво на външните работи, ако не е заверено от нотариус от ЕС, а ако е нотариусът е от ЕС може и легализиран превод.Също така заверка може да се направи в българското посолство в съответната държава.
                              Но и аз си мисля, да не се вкарваш в излишни филми, ако не сключиш договор на база на горното пълномощно.

---------- Post added at 02:19 ---------- Previous post was at 02:19 ----------

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                              Ако после се дърпа собственика, минаваш покрай 20на камери с 150км/ч и така..., след което можеш спокойно да му върнеш колата да си я кара със здраве.
                              Може и с 200 да мине я
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Лошото е, че стигне ли се до надлъгване, едва ли ще има възможност изобщо да припари до колата
                                sigpic

Comment

Working...
                                X