Известие

Collapse
No announcement yet.

Подвеждаща ли е маркировката на новото кръгово на Телевизионната кула?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На първо време тук трябва да се минава по споразумение, а впоследствие ще се установи кой е с предимство, както става с всяко кръстовище, въпреки маркировката.
    Ако се укаже със знаци ще стане объркване - светофарите ще свършат работа, но една елементарна светофарна уредба струва 50 000лв..
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Според мен за пореден път се прави от мухата слон и все се търси нещо негативно и после да се плюе.

Вероятността някой да влезе в насрещното на това кръгово е също толкова голяма, колкото и на кръговото на руски паметник, кръговото на надлез надежда и на още 10000000000 други кръгови в БГ. Ако поне веднъж в живота си си минавал по кръгово правилно, мисля че няма как и тук да объркаш правилната посока и начин за преминаване.
      Абсолютно батка,и аз им казах че е адската тъпотия цялата тема,ма нали треее Бай Ганьо да плюе по нещо,иначе ще е недостойно да се нарече българин.Реват че нямат пътища,хората им правят хубави неща за удобство и те па им намират косури-истински българи................................
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Въпроса е принципен, момци - като правят нещо, защо не го направят, както е редно до край?
        Само защото е ново, дай да е претупана работата!
        Нали се сещате, че като са правили маркировката само са обърнали шаблона на другото платно и мажи отгоре.....
        sigpic

Comment

Тази сутрин минах от там.
          Маркировката е перфектна.
          Нека не забравяме, че кръговото е вид кръстовище.
          Маркировката /хоризонталната/ е за кръстовище, но на огромни сигнално-жълти знаци е обозначен типът кръстовище /кръгово/.
          Аз нямам забележки.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Абсолютно батка,и аз им казах че е адската тъпотия цялата тема,ма нали треее Бай Ганьо да плюе по нещо,иначе ще е недостойно да се нарече българин.Реват че нямат пътища,хората им правят хубави неща за удобство и те па им намират косури-истински българи................................
            Глей ся европеецо, точно с такова мислене сме на тоя хал! "те хората им направили..." КОи хора какво са ни направили, че не разбрах??? Всичко, което са направили сме си го платили и то двойно - тройно! Тия изказвания тип Бойко Борисов са смешни вече.
            Както се каза вече, ама май няма кой да прочете, въпросът е принципен. Не обсъждаме кой може и кой не може да кара кола. Маркировката е малоумна и много ще се радвам ако ми покажеш такава на друго кръгово кръстовище. Ама в Европа, нали си европеец, не си като нас - Бай Ганьовците .
            Ай сполай ти...
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

E то и метрото протече ама поне го има.
              Винаги когато се строи бързо стават тези неща.
              К.М.

Comment

Аз само да питам - в самото кръгово има ли достатъчно място за 2 коли, успоредно движещи се? И има ли маркировка на 2-те ленти за движение? Че не мога да видя по снимката...
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  E то и метрото протече ама поне го има.
                  Винаги когато се строи бързо стават тези неща.
                  Напълно съм съгласен с това. Аз също се радвам че се прави нещо. Никой не отрича ползите, но не вярвам че на майстора, който си извикал вкъщи да ти прави ремонт и си му платил, да се съгласиш с кофти боядисаните стени, например. Ама те стените нали са прави и си вършат работата. Като почнем да приемаме тая държава за "у дома" и правим и изискваме като за " у дома", тогава ще се оправим.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                    Аз само да питам - в самото кръгово има ли достатъчно място за 2 коли, успоредно движещи се? И има ли маркировка на 2-те ленти за движение? Че не мога да видя по снимката...
                    Има две ленти указани със стрелки.

И ОГРОМНИ свелоотразителни пана със знак за кръгово кръстовище и от двете страни при влизането в кръговото.

---------- Post added at 08:32 ---------- Previous post was at 08:27 ----------

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                    Напълно съм съгласен с това. Аз също се радвам че се прави нещо. Никой не отрича ползите, но не вярвам че на майстора, който си извикал вкъщи да ти прави ремонт и си му платил, да се съгласиш с кофти боядисаните стени, например. Ама те стените нали са прави и си вършат работата. Като почнем да приемаме тая държава за "у дома" и правим и изискваме като за " у дома", тогава ще се оправим.
                    Прав си.
                    Подкрепям изцяло коментара ти касаещ "ние Ви построихме"
                    Строят с парите на всички ни и трябва да бъдем доста по-взискателни.
                    К.М.

Comment

Според мен кръговото е тясно
                      Лентите са можели да ги направят една идея по-широки.... за неможачи като мен!
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Хайде стига ... никой не плюе свършеното, посочва се несвършеното/сгрешеното.
                        Толкова ли беше трудно да сложат единична наклонена на дясно стрелка каквато сме виждали вече по други кръстовища?
                        Хайде маркировки като на запад да не са (с нарисувано островче) ама поне очевадни простотии да не се вършат.
                        Примера не е само в тая маркировка, лентите, входовете и изходите на кръговото под Икея (на което се движат товарни автмобили и автобуси) е друг пример как се правят глупости с нашите пари.
                        Повдигнатите пешеходни пътеки са друг чудесен пример... има общо взето 2 на които с 30 не удряш колата при качване или слизане, на другите трябва да минаваш на полусъединител.
                        А останалите с тая странна цветна боя изобщо не се виждат на мокро.
                        И да не продължавам... плащаме прескъпо за тия неща, имаме право на изисквания.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Според мен кръговото е тясно
                          Лентите са можели да ги направят една идея по-широки.... за неможачи като мен!
                          Големият поток автомобили е нанадолЕ /към семинарията/.
                          Днес минах в час пик и се задържах 30 секунди преди да вляза в кръговото.
                          Идеално е, София не е Манхатън, нека не се изхвърляме.
                          К.М.

Comment

Да, то ясно, че не е проблем, ама като се прави, защо не се направи както трябва?!
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Да, то ясно, че не е проблем, ама като се прави, защо не се направи както трябва?!
                              Защото при проектирането всичко има своето логично обяснение, стига да имаме проекта
                              Или поне да питаме проектанта.
                              Според мен с по-голямо кръгово щяха да засегнат площи от парка.
                              К.М.

Comment

Могло е да е по-голямо навътре - т.е. да я няма дупката в средата в този вид.
                                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X