Известие

Collapse
No announcement yet.

Подвеждаща ли е маркировката на новото кръгово на Телевизионната кула?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Лентите на кръговото могат да се разширят и навътре с много малка промяна на проекта.
    Така или иначе тротоар вътре в кръгово е идиотизъм, не виждам защо не се направят по-широки ленти, та първия автобус или камион да не блокира и 2 те като преминава.
    Да не говорим, че един пиян/дрогиран/непознаващ предимствата с черен джиБ може спокойно да пребие и преминаващите отдолу като гледам как са направили дупката, за чий им беше тая дупка, да сложат плоча отгоре и в средата градинка или ако ще рекламна площ.
    Last edited by morfius; d.m.y г., 10:52.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Лентите на кръговото могат да се разширят и навътре с много малка промяна на проекта.
      Така или иначе тротоар вътре в кръгово е идиотизъм, не виждам защо не се направят по-широки ленти, та първия автобус или камион да не блокира и 2 те като преминава.
      Да не говорим, че един пиян/дрогиран/непознаващ предимствата с черен джиБ може спокойно да пребие и преминаващите отдолу като гледам как са направили дупката, за чий им беше тая дупка, да сложат плоча отгоре и в средата градинка или ако ще рекламна площ.
      Предполагам по този тротоар ще се минава за парка или ще се ползва от колоездачи.

Току що си направих експеримент.
      Имам колежка съвсем млад шАфиор.
      Показах и снимката и мамка му, тя показа, че ще се набие в насрещното
      Нещо повече, показа, че от там би направила обратен завой........ааааааааааааааааа.
      Явно маркировката е кофти за млади шафиори.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Изпревариха ме колегите - лентите могат да се разширят навътре в кръга.
        Нужен е около метър от всяка страна, който ще улесни много шофьорите, както в самото кръгово, така и при входовете/изходите на кръговото
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Предполагам по този тротоар ще се минава за парка или ще се ползва от колоездачи.

Нещо повече, показа, че от там би направила обратен завой........ааааааааааааааааа.

Тротоара се прави по външния кръг, не по вътрешния, подобна простотия поставя въпроса, как ще стигне някой до тротоара по вътрешния кръг, ще сложим 18 пешеходни пътеки в кръговото?

Едит: ха сега си представете, тая колежка по-горе в черен джиБ, и някой навлязъл от Драган Цанков от лявата и страна... с огромна вероятност идващия по Цанков ще свърши долу в/у колите преминаващи под кръговото.
          Колко жертви може да вземе подобна случка ... да питам ли?
          Last edited by morfius; d.m.y г., 11:06.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Тротоара се прави по външния кръг, не по вътрешния, подобна простотия поставя въпроса, как ще стигне някой до тротоара по вътрешния кръг, ще сложим 18 пешеходни пътеки в кръговото?
            То ги има тези пешеходни пътеки.

Ако Ви прави впечатление, лентите в кръговото са със същата ширина като довеждащите до него ленти.
            Това е логично.
            К.М.

Comment

То ги има тези пешеходни пътеки.

Ако Ви прави впечатление, лентите в кръговото са със същата ширина като довеждащите до него ленти.
              Това е логично.
              Има само по външния кръг, това което ти казваш е да набодем и към вътрешния, от 4 (или 8 ако броим всяка лента) да станат 12 до 24 ... там ще е по-безумно от колкото пред Софийския.

А за лентите, проблемите с малките кръгови идат от големите автобуси и камиони, иди виж съчленен Икарус или ТИР как ще мине през това кръгово ... и дали няма да го затвори напълно докато се изнесе.

Comment

Има само по външния кръг, това което ти казваш е да набодем и към вътрешния, от 4 (или 8 ако броим всяка лента) да станат 12 до 24 ... там ще е по-безумно от колкото пред Софийския.

А за лентите, проблемите с малките кръгови идат от големите автобуси и камиони, иди виж съчленен Икарус или ТИР как ще мине през това кръгово ... и дали няма да го затвори напълно докато се изнесе.
                Ще затвори и двете ленти. Тук спор няма.
                Има и доста неопитни шофьори, които се страхуват да карат успоредно с друг автомобил когато завиват.
                Аз не казвам, че не са тесни, а искам да кажа, че според мен трябва да има основателна причина за това, но ние не я знаем.
                К.М.

Comment

Лентите може да са със същата ширина, но има разлика за шофьорите при движение направо и в завой!
                  Малко мисъл, но навреме, би била от огромна полза за всички участници в движението - по-широки ленти вътре в кръговото няма да навредят на никого, но кой ли ги мисли изобщо тия неща....
                  sigpic

Comment

... Аз не казвам, че не са тесни, а искам да кажа, че според мен трябва да има основателна причина за това, но ние не я знаем.
                    Оптимист!
                    Според мен отдавна се правят подобни неща без основателна причина (че май и без много умисъл).
                    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Точно след 30 дни маркировката на бат гойко ще се изтърка и няма да има какво да се коментира.
                      "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Днеска минах от там. Трябва да си пълен некадърник, залумпен, идиот, тъпир и сляп, за да се объркаш.
                        Lexus IS200

Comment

Сега направи и още един експеримент, но премахни изцяло с някаква програмка за обработка на снимки въпросната маркировка, така че да остане само чист хАсфалт Намери друга колежка и задай по същия начин "казуса" Много ми е интересно какъв ще е отговора, но дано да си честен после като споделиш какво е казала

Поне 10 пъти за последната година влизам си аз в еднопосочна улица и карам и гледам някакви каки карат срещу мен, та даже и ми се сърдят, че карам срещу тях и нямат място да минат, а не е като да няма знаци които да им подсказват, че улицата е забранена Тоест, ако ще и супер мега маркировка да направят на кръговото, ако каката си е решила, ще си направи обратния и в насрещното, въпреки идващия срещу нея ТИР, рейс или автовоз от към парк хотел москва да речем, та даже ще му се скара що и пречи да мине
                          Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 13:28.
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Сега направи и още един експеримент, но премахни изцяло с някаква програмка за обработка на снимки въпросната маркировка, така че да остане само чист хАсфалт Намери друга колежка и задай по същия начин "казуса" Много ми е интересно какъв ще е отговора, но дано да си честен после като споделиш какво е казала

Поне 10 пъти за последната година влизам си аз в еднопосочна улица и карам и гледам някакви каки карат срещу мен, та даже и ми се сърдят, че карам срещу тях и нямат място да минат, а не е като да няма знаци които да им подсказват, че улицата е забранена Тоест, ако ще и супер мега маркировка да направят на кръговото, ако каката си е решила, ще си направи обратния и в насрещното, въпреки идващия срещу нея ТИР, рейс или автовоз от към парк хотел москва да речем, та даже ще му се скара що и пречи да мине
                            Много ми харесва такива пачички, като почнат да се нервят срещу мен. Направо ще си оскубят косите от яд, че не става тяхната а аз си седя в колата и чакам, даже си гася и двигателя да не работи залудо.. Лошото е, че повечето незнаят, как се кара на заден ход.
                            Lexus IS200

Comment

http://www.spik-bg.org/doc/articles/...affic_man2.pdf

Ровейки се в нета попаднах на тази лекция . Мисля че ще е интересна на интересуващите се от темата .

П.С Има и много по страшни : http://www.news4000.bg/pictures/imag...ags1.jpg&w=340
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                                http://www.spik-bg.org/doc/articles/...affic_man2.pdf

Ровейки се в нета попаднах на тази лекция . Мисля че ще е интересна на интересуващите се от темата .

П.С Има и много по страшни : http://www.news4000.bg/pictures/imag...ags1.jpg&w=340
                                Мисля, че първият линк изчерпва цялата тема.
                                Браво!
                                К.М.

Comment

Working...
                                X