Известие

Collapse
No announcement yet.

За произвола на униформените

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    възрастна жена,която беше тръгнала да пресича между колите ,булевард с 4 платна в едната посока...
    Аз понеже съм малко песимиместичен по темата, да питам тия 4 платна в едната посока въпросната жена правилно, или неправилно пресичаше??????
    Щото големи суперлативи за някой могат да се кажат само ако тя е пресичала на пеш пътека да речем, ако ли не, нещата са някак различни......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Че то там пешеходни пътеки има колкото има и на магистралата.Що не я насочи да мине през подлеза - той е за коли и за пешеходци.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Това сякаш е от Перник. Там има най-малко две кръстовища с подобен проблем.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Това сякаш е от Перник. Там има най-малко две кръстовища с подобен проблем.
            Това ми прилича на кръстовището на "Константин Величков" и "Цар Симеон"
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Това ми прилича на кръстовището на "Константин Величков" и "Цар Симеон"
              Това е, посока към Военна болница, най общо казано.
              В тоя район сутрин в почивните дни най редовно полицаи (включително и в частни коли, с униформи) си минават на червено.
              Last edited by fred; d.m.y г., 23:41.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• 'Константин Величков' и 'Пиротска'
                sigpic

Comment

• ---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:59.
                  Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Стрелките видя ли?
                    Лентата за ляв завой е празна и полицаите неправилно се престрояват, за да се възползват и да не чакат в колоната, като застават най-отпред за направо и правят задръстване на зелен сигнал за ляв завой
                    sigpic

Comment

• ---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 02:00.
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Никак даже не блеят - бяха в колоната, където съм и аз, но се престроиха в празната лента и чакат за направо, а в същото време се появи колата зад тях и тя да се предрежда, въпреки полицаите
                        sigpic

Comment

• Надушват се, че са от една порода
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

• Добре де, последно тия сега могат ли да спират безпричинно или не, защото вчера пак ме спряха ей тъй??

Comment

• Това е коронния номер на тъпанарите от трето.Както и спирането в алеите на градинката.Както и присвояването на улицата пред районното.

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                              Добре де, последно тия сега могат ли да спират безпричинно или не, защото вчера пак ме спряха ей тъй??
                              По принцип не.Ако има явно нарушение от твоя страна или разпоредена проверка на автомобили със заповед.
                              В такива случай най-често извън София,пускам аварийните и продължавам бавно напред..ако има американско преследване набирам 112 и разговарям учтиво с момичето.

Принципа им на спиране е хаотичен,както и начина им на мислене.Тактиката им е триумяща се,всеки път когато решат да спрат даден автомобил.Коефициента им на Телегентност е на ром в 5 клас.За това и ще им дават табли.
                              Шефчето има дава определен брой актове,целта им е да наберат бройка.Когато спират автомобил се триумът:да изпълнят норматива на шефа,да изкарат левче ако си нарушител или чисто и просто да си изкарат комплексите щото жената ги е мачкала в целият им почивен ден.
                              Last edited by Linkestis; d.m.y г., 10:56.
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                                Това е коронния номер на тъпанарите от трето.Както и спирането в алеите на градинката.Както и присвояването на улицата пред районното.

По принцип не.Ако има явно нарушение от твоя страна или разпоредена проверка на автомобили със заповед.
                                В такива случай най-често извън София,пускам аварийните и продължавам бавно напред..ако има американско преследване набирам 112 и разговарям учтиво с момичето.

Принципа им на спиране е хаотичен,както и начина им на мислене.Тактиката им е триумяща се,всеки път когато решат да спрат даден автомобил.Коефициента им на Телегентност е на ром в 5 клас.За това и ще им дават табли.
                                Шефчето има дава определен брой актове,целта им е да наберат бройка.Когато спират автомобил се триумът:да изпълнят норматива на шефа,да изкарат левче ако си нарушител или чисто и просто да си изкарат комплексите щото жената ги е мачкала в целият им почивен ден.
                                Това много ми допадна . Абсолютно подкрепям мнението.

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X