Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение

Лянка, тука не става въпрос за такива като тебе и още няколко, дето сме виждали живи престъпници, а за ония келеши, заради които е темата.
Какво да кажа за докторите от "Бърза помощ", с които сме били по цяла нощ. Какво да кажа за доктора, дето смъкна чорапогащника на сестрата, за да закърпи спуканата тиква на пияния безумец, защото вече нямаше с какво. Беше осмият, който спасяваше от касапницата.
Какво да кажа за колегата, който в метър и половина сняг помогна на родилка да роди детето си.
В Управлението ни той се водеше за най-тъпият и некадърен милиционер.
Аз нищо не казвам против Шишко, който кърпеше с нишки от чорапогащник, нито против сестрата, дето го носеше.
Аз се гнуся от доктора, който искаше "само" за 10 000 лева да реже майка ми, седмица преди да почине.
Същият допълнително ми опротивя, когато излезе с масивна пура в уста от клиниката, с развяти ланци и гривни и се качи в поръчковият му , за няколко стотин хиляди евро Мерцедес.
Не ме е яд на полицая, дето се заяжда с мен, защото преди малко някой капут го е изкарал из релси и човека просто ще се пръсне. Като го погледна благо и му се усмихна и на него му минава.
Яд ме е на келеша с беличките пръстчета, обсипани с пръстени, на китките с гривни и тежки ланци на врата, който пренебрежително те гледа с очуканата 33-ка и ти казва:
-Няма ли да си вземеш някой автроматик , като моя например!
Ето за това говорим, а не за работягите!
Такива лайна има и в Пожарната, дето и огнище за компот не са изгасили, но дават "УказанияЮ навсякъде.
Срещу добро заплащане, разбира се!
Comment