Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за PHILIPS 42PFL3507H

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Aз много четох и избирах и накрая взех ...плазма Панасоник. (това беше преди година - сега не знам как е пазара,може да има друго по изгодно и качествено)
    Мисля най-доброто съотношение цена качество.
    Не се притеснявайте и за игрите, новите плазми само като ги разработиш в началото правилно после няма проблем. Моята плазма седи доста часове включена на игрички с Плейстейшън3 и нямам проблеми с отпечатване на образ или тем подобни. За ман плазмата по малко измаря очите от LCD-то ми.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
      Aз много четох и избирах и накрая взех ...плазма Панасоник. (това беше преди година - сега не знам как е пазара,може да има друго по изгодно и качествено)
      Мисля най-доброто съотношение цена качество.
      Не се притеснявайте и за игрите, новите плазми само като ги разработиш в началото правилно после няма проблем. Моята плазма седи доста часове включена на игрички с Плейстейшън3 и нямам проблеми с отпечатване на образ или тем подобни. За ман плазмата по малко измаря очите от LCD-то ми.
      При мен се отпечатиха някои емблеми на телевизии.
      Виждат се само когато и напълно бял или напълно черен образ в горния ъгъл.
      Няма плазма, която да не запечатва образи.
      Не случайно гаранцията не покрива това отпечатване и прогаряне.
      Именно това бе причината сони да се откаже от плазмата.
      Другата причина е по-високия енергиен разход.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        При мен се отпечатиха някои емблеми на телевизии.
        Виждат се само когато и напълно бял или напълно черен образ в горния ъгъл.
        Няма плазма, която да не запечатва образи.
        Не случайно гаранцията не покрива това отпечатване и прогаряне.
        Именно това бе причината сони да се откаже от плазмата.
        Другата причина е по-високия енергиен разход.
        Ако денонощно си гледал канал 1 може и да ти се отпечата логото. Новите плазми освен всичко друго си имат и режим за изтриване на запечатани образи. При нормална експлоатация няма как да ти се отпечата образ.
        Lexus IS200

Comment

Не е точно така - остават минимални отпечатъци, невидими при нормална употреба на телевизора.
          Аз имам бТВ и НОВА в ъглите на екрана, още от времето на разработката - виждат се само и единствено с цветна заливка и то не на всеки цвят. Логично, при чисто бяло си личат най-силно
          Телевизора ми е модел 2011г., може по-новите да са още по-усъвършенствани
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Ако денонощно си гледал канал 1 може и да ти се отпечата логото. Новите плазми освен всичко друго си имат и режим за изтриване на запечатани образи. При нормална експлоатация няма как да ти се отпечата образ.
            Говориш глупости.
            Моята плазма има таз опция за отстраняване, но тя не може да отстрани отпечатан образ.
            Пет часа са достатъчни понякога да направят белята.
            Изобщо не гледам денонощно.
            Отпечатването е като сянка, то не пречи за гледане, но е факт, че го има.
            Някои емблеми като тази на ХБО не създават проблем, защото са по бледи, по-трансперанси, но на нашите телевизии емблемите са доста агресивни.
            К.М.

Comment

Говориш глупости.
              Моята плазма има таз опция за отстраняване, но тя не може да отстрани отпечатан образ.
              Пет часа са достатъчни понякога да направят белята.
              Изобщо не гледам денонощно.
              Отпечатването е като сянка, то не пречи за гледане, но е факт, че го има.
              Някои емблеми като тази на ХБО не създават проблем, защото са по бледи, по-трансперанси, но на нашите телевизии емблемите са доста агресивни.
              С тия реклами по 5-6 мин на всеки 30 мин незнам, как ви се отпечатват логата на телевизиите..
              Lexus IS200

Comment

Недостатъчно е
                Ако имаш достъп до плазма, изключи сигнала на панела и ще видиш
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  С тия реклами по 5-6 мин на всеки 30 мин незнам, как ви се отпечатват логата на телевизиите..
                  Гледай сега.
                  Този процес не е само от еднократно прогаряне.
                  То става и при най-често гледаните канали.
                  Демек, наслагва се във времето.
                  Реално, независимо от прекъсванията, колко часа даден образ стои някъде.
                  Сумарно погледнато за 5 години се натрупва бая "горене" на емблемата на бтв на определено място.
                  К.М.

Comment

За това се ползва зуум, когато може - логото се мести по екрана периодично или изобщо изчезва от екрана.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      За това се ползва зуум, когато може - логото се мести по екрана периодично или изобщо изчезва от екрана.
                      Не, Кире. Затова се ползва LCD! Никой не отрича картината на плазмата, но и никой не харесва отпечатани логота .
                      Плазмата е за гледане на филми. За телевизия си е LCD- то. Иначе просто "хабиш" пазмата. Това разбира се, е мое мнение.
                      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Да, аз вече казах - много по-лесния вариант е просто да се купи LCD, вместо да се пази плазмата
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                          Не, Кире. Затова се ползва LCD! Никой не отрича картината на плазмата, но и никой не харесва отпечатани логота .
                          Плазмата е за гледане на филми. За телевизия си е LCD- то. Иначе просто "хабиш" пазмата. Това разбира се, е мое мнение.
                          Обикновено шанса е плазмата да се представя по-добре от LCD на телевизия - става дума за SD сигнал. Това с прогарянето е кофти, но е важно да гледаме по-качествена картина като цяло.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                            Обикновено шанса е плазмата да се представя по-добре от LCD на телевизия - става дума за SD сигнал. Това с прогарянето е кофти, но е важно да гледаме по-качествена картина като цяло.
                            Затова се гледа и се избира внимателно. Днешните LCD-та са с напълно задоволителни качества за показване на SD сигнал. А дали е важно точно по телевизията да гледаме супер качествена картина, аз не се наемам да споря. Новините или "Пълна лудница" примерно, би трябвало да ме привлекат със съдържание, а не с картина. А, да гледаш филми по телевизиите е мазохизъм. С тия реклами може да те побъркат, както и с малоумното дублиране. Пак казвам, че това си е само мое мнение, но плазмата за гледане на телевизия си е излишно хабене. Ако намесим и огледалните им матрици, които за дневно гледане особено в слънчева стая са почти негодни, без да им увеличиш на макс. всичко свързано с картината, то тогава гледането на телевизия е свързано с много фантазия. Мерси, гледал съм .

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                              Затова се гледа и се избира внимателно. Днешните LCD-та са с напълно задоволителни качества за показване на SD сигнал. А дали е важно точно по телевизията да гледаме супер качествена картина, аз не се наемам да споря. Новините или "Пълна лудница" примерно, би трябвало да ме привлекат със съдържание, а не с картина. А, да гледаш филми по телевизиите е мазохизъм. С тия реклами може да те побъркат, както и с малоумното дублиране. Пак казвам, че това си е само мое мнение, но плазмата за гледане на телевизия си е излишно хабене. Ако намесим и огледалните им матрици, които за дневно гледане особено в слънчева стая са почти негодни, без да им увеличиш на макс. всичко свързано с картината, то тогава гледането на телевизия е свързано с много фантазия. Мерси, гледал съм .
                              Убийствено по добра е плазмата с антенен сигнал.

Аз дори често я гледам с аналогов антенен сигнал и умирам от кеф като я сравня с сонито ЛЕД в нашите.
                              Това е. Притежавам я вече пета година и не съжалявам грам.
                              Сега, ако трябва да избирам пак ще взема плазма.
                              К.М.

Comment

Убийствено по добра е плазмата с антенен сигнал.

Аз дори често я гледам с аналогов антенен сигнал и умирам от кеф като я сравня с сонито ЛЕД в нашите.
                                Това е. Притежавам я вече пета година и не съжалявам грам.
                                Сега, ако трябва да избирам пак ще взема плазма.
                                Купил си телевизор за 2 000 лв и гледаш на антена? Каня те вкъщи на бира, да погледаш малко телевизия на LCD и да намериш кусури. . Аз не ползвам антенен сигнал, трябва ли да си взема антена, само за да ми е кофти картината?

Comment

Working...
                                X