Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за PHILIPS 42PFL3507H

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Причината е съвсем друга, ама ти си си навил нещо и едва ли ще успея да те убедя в противното.
    Не разбрах защо панасоник са се отказали от плазмата.
    В какъв смисъл?

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:31 ----------

Аз не чета стандарти, а просто отивам в магазина и "ОЧНО" се убеждавам.
    Никога не съм казвал, че панасоник са се отказали от плазмата. Те са я измислили и най- добрите плазми са техни. Ако слушаш ще ти дам специална оферта за 65" професионална плазма панасоник Това, което казах е че референтните монитори по принцип за ЛЦД.
    Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Никога не съм казвал, че панасоник са се отказали от плазмата. Те са я измислили и най- добрите плазми са техни. Ако слушаш ще ти дам специална оферта за 65" професионална плазма панасоник Това, което казах е че референтните монитори по принцип за ЛЦД.
      А аз изцяло сравнявам качеството на картината при сходна цена, равностойна парична стойност.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        За ежедневно гледане на едни и същи канали - ЛСД ... инак ще си имаш емблемки.
        42 или 47 ... премери си 3 метра до ТВ в магазина и виж сам дали ти е удобен на тоя размер.
        Качествена матрица със самонастройка това ти е решението...
        Не знам защо смесвате препоръки за гледане на кинескоп и плазмен/ЛСД телевизор? Ако на кинескопа пикселите се виждат от 4-5 м при 28" диагонал това съвсем не е така при другите. Имаше препоръки на Лукас за разстоянието до екрана при гледане на ХД ТВ от минимум 1,5 м. Дай сега щото е 50" да отидем в комшията. Може в първите дни да е малко странно, но се свиква бързо с голямото.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          Не знам защо смесвате препоръки за гледане на кинескоп и плазмен/ЛСД телевизор? Ако на кинескопа пикселите се виждат от 4-5 м при 28" диагонал това съвсем не е така при другите. Имаше препоръки на Лукас за разстоянието до екрана при гледане на ХД ТВ от минимум 1,5 м. Дай сега щото е 50" да отидем в комшията. Може в първите дни да е малко странно, но се свиква бързо с голямото.
          Защото някои носят очила например, други не обичат да си въртят врата като на тенис мач и т.н.
          Ако щете и 60" си слагайте, това знам това казвам.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Защото някои носят очила например, други не обичат да си въртят врата като на тенис мач и т.н.
            Ако щете и 60" си слагайте, това знам това казвам.
            Явно моето периферно зрение има невероятно голям ъгъл защото това упражнение при гледане на какъвто и телевизор, че даже и на прожектор не ми се е налагало. Наскоро гледах няколко филма на прожектор и екрана беше на не повече от 3 м. Не беше кой знае колко голям, но си е повечко от 60" плазма.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
              Явно моето периферно зрение има невероятно голям ъгъл защото това упражнение при гледане на какъвто и телевизор, че даже и на прожектор не ми се е налагало. Наскоро гледах няколко филма на прожектор и екрана беше на не повече от 3 м. Не беше кой знае колко голям, но си е повечко от 60" плазма.
              Я сложи едни рамки от очила и виж какво ще му се случи на периферното ти зрение
              Да не говорим, че не всички виждат еднакво добре с централното и периферното зрение.
              Те хората за това са извели такива теории, не (или поне не само) заради големината на пиксела.

А за да не задълбаваме в теории, там в магазина пред телевизорите и си мериш приблизителното разстояние за помещението.
              И това ако ще си го гледаш сам... ако ще се гледа от повече хора, не е лошо да се съобрази и с техните особености (очила, зрение, деца и т.н.).
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
              X