Аз предлага, с цел диеренциация, освен ампутациите да се върнат и наказанията: набиване на кол, разчекване с четири коня, варене в казан, надуване с ковашки мях...
Известие
Collapse
No announcement yet.
За и ипротив доживотният затвор без право на замяна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАз предлага, с цел диеренциация, освен ампутациите да се върнат и наказанията: набиване на кол, разчекване с четири коня, варене в казан, надуване с ковашки мях...Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение...........6 месеца след тези мерки със сигурност ефекта ще е поразителен.
Нищо подобно!
На рецидива изобщо не му пука!
Разбойничеството не го премахват със съд, а с бесене на място!
Тоест с унищожение!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Точно това е истината-доказана в развитите държави, където има правова система.Не тежеста на наказанието е важна, а сигурността, че ще бъде приложена.
И в наши дни съдят разни мангали и всякакви на бая години, но какво е общото между тях?Че почти всички си мислят, че тях няма да им се случи това да ги осъдят.Това идва от липсата на превенция в ранна фаза.Ширещата се корупция и липсата на реформи в съдебни органи, МВР и прочее води до там, че докато не нагазиш в дълобото се измъкваш.А ако имаш пари може да се измъкнеш и от дълбокото в дадени случаи.
Та, ако се приложат меркита на Мордохай, нищо няма да се промени, защото Главата, Куката и прочее, ще са почти сигурни, че тях няма да ги разчекнат, обесят или набият на кол.Това ще важи за тия дето нямат пари и връзки.
Та такива работа, а наздраве, че стана обядAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
значи има хора който заслужават или едното или другото,и не ревете че е много скъпо щото има комисия Кушлев има икономическа полиция,има данъци има НАП има акцизи има конфискация на имущество има кръвнина и тн,ето ти пари то колелото се върти,да не забравяме че като осъдят някой като иска да излезе по-рано почва да работи и това е полезно за държавата а и за него по-рано излиза и некой лев в джоба,да не говориме от безплатният затворнически труд колко блока пътища,каменоломни,тухларни щайги,щипки и какво ли не е произведено,айде и тия неща да ги гледаме някой найстина ли си мисли че коя и да е държава храни някой ей така,а иначе минеш ли 6 години психиката ти се променя,май не познавам някой дето да е бил в затвора за криминални деяния и да се е променил,по-скоро се кротва снишава се и мисли по друг начин,другото което е представете си че загубите някой близък някой го хване и го бие реже го тормози го и го утрепе,е ако му дадат 20 години и излезе с труд след 13 доволни ли ще сте?и който се разминава с него по улиците и знае какво е направил дали ще се чувства комфортно,защо аз трябва д амисля за един абстинентен наркоман или некъв изтрещеняк какво ще му е бъдещето като не мислят за нас,всеки си заслужава съдбата.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениезначи има хора който заслужават или едното или другото,и не ревете че е много скъпо щото има комисия Кушлев има икономическа полиция,има данъци има НАП има акцизи има конфискация на имущество има кръвнина и тн,ето ти пари то колелото се върти,да не забравяме че като осъдят някой като иска да излезе по-рано почва да работи и това е полезно за държавата а и за него по-рано излиза и некой лев в джоба,да не говориме от безплатният затворнически труд колко блока пътища,каменоломни,тухларни щайги,щипки и какво ли не е произведено,айде и тия неща да ги гледаме някой найстина ли си мисли че коя и да е държава храни някой ей така,а иначе минеш ли 6 години психиката ти се променя,май не познавам някой дето да е бил в затвора за криминални деяния и да се е променил,по-скоро се кротва снишава се и мисли по друг начин,другото което е представете си че загубите някой близък някой го хване и го бие реже го тормози го и го утрепе,е ако му дадат 20 години и излезе с труд след 13 доволни ли ще сте?и който се разминава с него по улиците и знае какво е направил дали ще се чувства комфортно,защо аз трябва д амисля за един абстинентен наркоман или некъв изтрещеняк какво ще му е бъдещето като не мислят за нас,всеки си заслужава съдбата."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
що ти да не познаваш затворник-милионер да се е върнал? копирам ти го Пенчо бре чети
по-рано почва да работи и това е полезно за държавата а и за него по-рано излиза и некой лев в джоба,
то и в армията войниците получават заплата,знам че не си ходил в казарма и аз не съм ама съм подкован,питай некой затворник доволен ли е от заплатата си или войник за това което е построил или направилLast edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 20:28.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениещо ти да не познаваш затворник-милионер да се е върнал? копирам ти го Пенчо бре чети
по-рано почва да работи и това е полезно за държавата а и за него по-рано излиза и некой лев в джоба,
то и в армията войниците получават заплата,знам че не си ходил в казарма и аз не съм ама съм подкован,питай некой затворник доволен ли е от заплатата си или войник за това което е построил или направилSUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениещо ти да не познаваш затворник-милионер да се е върнал? копирам ти го Пенчо бре чети
то и в армията войниците получават заплата,знам че не си ходил в казарма и аз не съм ама съм подкован,питай некой затворник доволен ли е от заплатата си или войник за това което е построил или направил
Ходил съм в казарма и наистина взимах заплата, стигаше за разни вафли в лафката.
Безплатният затворнически труд противоречи на международното законодателство.
Доколкото знам, ако работиш в затвора се броят няколко дни за един и ти изтича доста по-бързо наказанието, даже съм сигурен, че е така.
Ти с този набор как не си ходил казарма, или си се покрил?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеТова не е съвсем вярно, мнозина в затвора желаят да работят заради намаляване на присъдата, но работа няма за всички. Помисли малко и ще се сетиш защо е така, и дали наистина затворническият труд е безплатен и носи единствено печалба за държавата.
---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:49 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНищо не знаеш.
Ходил съм в казарма и наистина взимах заплата, стигаше за разни вафли в лафката.
Безплатният затворнически труд противоречи на международното законодателство.
Доколкото знам, ако работиш в затвора се броят няколко дни за един и ти изтича доста по-бързо наказанието, даже съм сигурен, че е така.
Ти с този набор как не си ходил казарма, или си се покрил?
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениемнозина не желаят щото ги мързи и са озлобени към системата и обществото,да не са 1 милион затворници лишените от свобода да ги извозват с влакове по работните им места,има отдели в затворите който се занимават точно с това да намират работа и да подписват договори.
---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:49 ----------
SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеТи си пишеш просто ей така!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеТи си пишеш просто ей така!
---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 15:01 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДобро утро
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеами не знам що си мислиш че ако си бил в МВР си подкован и жизненият ти опит е от бебе едва ли не,преди спорих с тебе за правомощията на жандармерията защото беше написал че НИКОГА не са имали специални права,копирах ти закона и го постнах и ти написа че това било старият закон и питах полковник от жандармерията казва се Кирил Николов,стария новия имало го е не си го писал ти или аз,не ми казвай само че си изчел Кафка Ницше Фройд или си написал учебниците по криминалната психология в света,колко интервюта взе от затворници интересно ми е с колко от тях се сблъска лично,от къде черпиш безкрайният си жизнен опит,щото тия дето си чел по вестниците за тях без да искам в некви периоди съм бил покрай тях,ти излежа доживотна присъда ли какво,колко календара захапа в кяриза,поне можеш ли да ми кажеш какво е думата инкяр и от къде идва?
---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 15:01 ----------
ей Суска Суска мед ти капе на сърцето като видиш некъде да се зараждат коментари бате.
Прав си пич, прав си! Споко.Last edited by BLUE1; d.m.y г., 22:20.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
Comment