Известие

Collapse
No announcement yet.

За и ипротив доживотният затвор без право на замяна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз предлага, с цел диеренциация, освен ампутациите да се върнат и наказанията: набиване на кол, разчекване с четири коня, варене в казан, надуване с ковашки мях...
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Аз предлага, с цел диеренциация, освен ампутациите да се върнат и наказанията: набиване на кол, разчекване с четири коня, варене в казан, надуване с ковашки мях...
      ...........6 месеца след тези мерки със сигурност ефекта ще е поразителен.
      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
      156 1,8ТS-99 ......
      EX
      159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
        ...........6 месеца след тези мерки със сигурност ефекта ще е поразителен.

Нищо подобно!
        На рецидива изобщо не му пука!
        Разбойничеството не го премахват със съд, а с бесене на място!
        Тоест с унищожение!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Точно това е истината-доказана в развитите държави, където има правова система.Не тежеста на наказанието е важна, а сигурността, че ще бъде приложена.
          И в наши дни съдят разни мангали и всякакви на бая години, но какво е общото между тях?Че почти всички си мислят, че тях няма да им се случи това да ги осъдят.Това идва от липсата на превенция в ранна фаза.Ширещата се корупция и липсата на реформи в съдебни органи, МВР и прочее води до там, че докато не нагазиш в дълобото се измъкваш.А ако имаш пари може да се измъкнеш и от дълбокото в дадени случаи.
          Та, ако се приложат меркита на Мордохай, нищо няма да се промени, защото Главата, Куката и прочее, ще са почти сигурни, че тях няма да ги разчекнат, обесят или набият на кол.Това ще важи за тия дето нямат пари и връзки.
          Та такива работа, а наздраве, че стана обяд
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

значи има хора който заслужават или едното или другото,и не ревете че е много скъпо щото има комисия Кушлев има икономическа полиция,има данъци има НАП има акцизи има конфискация на имущество има кръвнина и тн,ето ти пари то колелото се върти,да не забравяме че като осъдят някой като иска да излезе по-рано почва да работи и това е полезно за държавата а и за него по-рано излиза и некой лев в джоба,да не говориме от безплатният затворнически труд колко блока пътища,каменоломни,тухларни щайги,щипки и какво ли не е произведено,айде и тия неща да ги гледаме някой найстина ли си мисли че коя и да е държава храни някой ей така,а иначе минеш ли 6 години психиката ти се променя,май не познавам някой дето да е бил в затвора за криминални деяния и да се е променил,по-скоро се кротва снишава се и мисли по друг начин,другото което е представете си че загубите някой близък някой го хване и го бие реже го тормози го и го утрепе,е ако му дадат 20 години и излезе с труд след 13 доволни ли ще сте?и който се разминава с него по улиците и знае какво е направил дали ще се чувства комфортно,защо аз трябва д амисля за един абстинентен наркоман или некъв изтрещеняк какво ще му е бъдещето като не мислят за нас,всеки си заслужава съдбата.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              значи има хора който заслужават или едното или другото,и не ревете че е много скъпо щото има комисия Кушлев има икономическа полиция,има данъци има НАП има акцизи има конфискация на имущество има кръвнина и тн,ето ти пари то колелото се върти,да не забравяме че като осъдят някой като иска да излезе по-рано почва да работи и това е полезно за държавата а и за него по-рано излиза и некой лев в джоба,да не говориме от безплатният затворнически труд колко блока пътища,каменоломни,тухларни щайги,щипки и какво ли не е произведено,айде и тия неща да ги гледаме някой найстина ли си мисли че коя и да е държава храни някой ей така,а иначе минеш ли 6 години психиката ти се променя,май не познавам някой дето да е бил в затвора за криминални деяния и да се е променил,по-скоро се кротва снишава се и мисли по друг начин,другото което е представете си че загубите някой близък някой го хване и го бие реже го тормози го и го утрепе,е ако му дадат 20 години и излезе с труд след 13 доволни ли ще сте?и който се разминава с него по улиците и знае какво е направил дали ще се чувства комфортно,защо аз трябва д амисля за един абстинентен наркоман или некъв изтрещеняк какво ще му е бъдещето като не мислят за нас,всеки си заслужава съдбата.
              Няма безплатен затворнически труд.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

що ти да не познаваш затворник-милионер да се е върнал? копирам ти го Пенчо бре чети
                по-рано почва да работи и това е полезно за държавата а и за него по-рано излиза и некой лев в джоба,

то и в армията войниците получават заплата,знам че не си ходил в казарма и аз не съм ама съм подкован,питай некой затворник доволен ли е от заплатата си или войник за това което е построил или направил
                Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 20:28.

Comment

що ти да не познаваш затворник-милионер да се е върнал? копирам ти го Пенчо бре чети
                  по-рано почва да работи и това е полезно за държавата а и за него по-рано излиза и некой лев в джоба,

то и в армията войниците получават заплата,знам че не си ходил в казарма и аз не съм ама съм подкован,питай некой затворник доволен ли е от заплатата си или войник за това което е построил или направил
                  Това не е съвсем вярно, мнозина в затвора желаят да работят заради намаляване на присъдата, но работа няма за всички. Помисли малко и ще се сетиш защо е така, и дали наистина затворническият труд е безплатен и носи единствено печалба за държавата.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Нищо не знаеш.
                    Ходил съм в казарма и наистина взимах заплата, стигаше за разни вафли в лафката.
                    Безплатният затворнически труд противоречи на международното законодателство.
                    Доколкото знам, ако работиш в затвора се броят няколко дни за един и ти изтича доста по-бързо наказанието, даже съм сигурен, че е така.

Ти с този набор как не си ходил казарма, или си се покрил?
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                      Това не е съвсем вярно, мнозина в затвора желаят да работят заради намаляване на присъдата, но работа няма за всички. Помисли малко и ще се сетиш защо е така, и дали наистина затворническият труд е безплатен и носи единствено печалба за държавата.
                      мнозина не желаят щото ги мързи и са озлобени към системата и обществото,да не са 1 милион затворници лишените от свобода да ги извозват с влакове по работните им места,има отдели в затворите който се занимават точно с това да намират работа и да подписват договори.

---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:49 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Нищо не знаеш.
                      Ходил съм в казарма и наистина взимах заплата, стигаше за разни вафли в лафката.
                      Безплатният затворнически труд противоречи на международното законодателство.
                      Доколкото знам, ако работиш в затвора се броят няколко дни за един и ти изтича доста по-бързо наказанието, даже съм сигурен, че е така.

Ти с този набор как не си ходил казарма, или си се покрил?
                      колко няколко 1000?,не няколко щото няколко е разтегливо понятие търси в Гугъл,не съм ходил в казарма казах им че крака ми нема да стъпи там да им служа на червените ботуши,бегах им имах много проблеми с тях,трябваше да вляза 96 та

Comment

мнозина не желаят щото ги мързи и са озлобени към системата и обществото,да не са 1 милион затворници лишените от свобода да ги извозват с влакове по работните им места,има отдели в затворите който се занимават точно с това да намират работа и да подписват договори.

---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:49 ----------

Ти си пишеш просто ей така!
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Добро утро
                          К.М.

Comment

ами не знам що си мислиш че ако си бил в МВР си подкован и жизненият ти опит е от бебе едва ли не,преди спорих с тебе за правомощията на жандармерията защото беше написал че НИКОГА не са имали специални права,копирах ти закона и го постнах и ти написа че това било старият закон и питах полковник от жандармерията казва се Кирил Николов,стария новия имало го е не си го писал ти или аз,не ми казвай само че си изчел Кафка Ницше Фройд или си написал учебниците по криминалната психология в света,колко интервюта взе от затворници интересно ми е с колко от тях се сблъска лично,от къде черпиш безкрайният си жизнен опит,щото тия дето си чел по вестниците за тях без да искам в некви периоди съм бил покрай тях,ти излежа доживотна присъда ли какво,колко календара захапа в кяриза,поне можеш ли да ми кажеш какво е думата инкяр и от къде идва?

---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 15:01 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Добро утро
                            ей Суска Суска мед ти капе на сърцето като видиш некъде да се зараждат коментари бате.

Comment

ами не знам що си мислиш че ако си бил в МВР си подкован и жизненият ти опит е от бебе едва ли не,преди спорих с тебе за правомощията на жандармерията защото беше написал че НИКОГА не са имали специални права,копирах ти закона и го постнах и ти написа че това било старият закон и питах полковник от жандармерията казва се Кирил Николов,стария новия имало го е не си го писал ти или аз,не ми казвай само че си изчел Кафка Ницше Фройд или си написал учебниците по криминалната психология в света,колко интервюта взе от затворници интересно ми е с колко от тях се сблъска лично,от къде черпиш безкрайният си жизнен опит,щото тия дето си чел по вестниците за тях без да искам в некви периоди съм бил покрай тях,ти излежа доживотна присъда ли какво,колко календара захапа в кяриза,поне можеш ли да ми кажеш какво е думата инкяр и от къде идва?

---------- Post added at 15:02 ---------- Previous post was at 15:01 ----------

ей Суска Суска мед ти капе на сърцето като видиш некъде да се зараждат коментари бате.

Прав си пич, прав си! Споко.
                              Last edited by BLUE1; d.m.y г., 22:20.
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Хора извършили тежки наказателни престъпления по особено жесток начин не трябва да са сред обществото.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X