х 5 броя от модел искам аз.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Заявки за календар на КАРБ за 2013 год
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеИ аз искам един голям - многолистов, парите къде да предам?sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеМоже през седмицата да направим някоя среща за хората от СофияАз ти имам и телефона, ако трябва ще ти кликна
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА супер, да те помоля да ми вземеш и картата за клуба от ПинкоАз ти имам и телефона, ако трябва ще ти кликна
Ще пиша тук за срещата!sigpic
Comment
-
Илиян Димитров - 1бр. многолистов
Та ... ще чакам и аз да кажете кога и къде„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Утре след 18:00ч. ще съм в Хепи-то в Мол-а на "Стамболийски" и "Опълченска", който желае може да дойде и да си вземе календар/и
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА супер, да те помоля да ми вземеш и картата за клуба от ПинкоАз ти имам и телефона, ако трябва ще ти кликна
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА, разгеле може да мина, утре след 18, ще звъннаsigpic
Comment
-
Еййй ... моя календар за малко да надмине вашата заявена бройка бре
Шегувам се де - аз исках да заявя бройки от работния календар, но той така и НЕ БЕШЕ ПОКАЗАН ...
Аз малко бих се замислил на ваше място ...
П.П. За много години де ... и до нови и ползотворни срещи !!!
Comment
-
Еми да .. календара е на българските 155-ци, кво толкоз лошо има ?
Иначе е много лесно да събереш десетина снимки от нета, и да ги напляскаш за календарКлубния календар също е със снимки на хора от форума, нали ?
Поздрави и на тебе !!!
П.П. Пак нищо не казахте за работния календар ...
П.П.2. Явно няма да си имам работен календар ... ша зема да си сипа едно пиенье по тоя повод
П.П.3. Забравих да питам ... за тоя си пост :
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениебе аз мислих че си правил фен календар на 155 , а то било твой календар с твои снимки на някакви 155.
много си се вкарал във филмаLast edited by Alfa User; d.m.y г., 23:28.
Comment
Comment