Здравейте, искам да си боядисам летните 19' на алфачката... Боядисвал съм преди летни при бояджия, може би човека не си свърши добре работата, но не беше ефекта "Уау".
Четох доста мнения и теми и сега обмислям вариантите:
- пясъкоструй с кварцов пясък или шкурене на ръка
- китване ако има забележки
- боядисване при бояджия или прахово
1) имам предложение от едно място, да ги минат на пясъкоструй, после да им ги занеса китнати и да ги минат прахово със същият цвят боя. Под 200лв
2) при уж добър бояджия в Русе да ги занеса и да ги оправи изцяло той, което предполагам е шкурене, китване, боядисване в камера...цена около 200-220лв ми иска. Махам гумите, изправям ги, ако имат нужда и му ги нося.
- Ако не са пръскани в бояджийска камера проблем ли е?
- Ако някой има добри впечетления за тази процедура в Русе да каже.
- Кой е най-добрият вариант, и най-здравият?
Четох какво ли не, че на прахово ставало по-здраво, по дебел слой боя, но не издържали на удар,нямали еластичност, и направо се белели на люспи при удар с камъчета.
Благодаря предварително!
Четох доста мнения и теми и сега обмислям вариантите:
- пясъкоструй с кварцов пясък или шкурене на ръка
- китване ако има забележки
- боядисване при бояджия или прахово
1) имам предложение от едно място, да ги минат на пясъкоструй, после да им ги занеса китнати и да ги минат прахово със същият цвят боя. Под 200лв
2) при уж добър бояджия в Русе да ги занеса и да ги оправи изцяло той, което предполагам е шкурене, китване, боядисване в камера...цена около 200-220лв ми иска. Махам гумите, изправям ги, ако имат нужда и му ги нося.
- Ако не са пръскани в бояджийска камера проблем ли е?
- Ако някой има добри впечетления за тази процедура в Русе да каже.
- Кой е най-добрият вариант, и най-здравият?
Четох какво ли не, че на прахово ставало по-здраво, по дебел слой боя, но не издържали на удар,нямали еластичност, и направо се белели на люспи при удар с камъчета.
Благодаря предварително!
Comment