Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не съм карал двойка 147 и не споря, но надали е много по назад първия TS който е 155 коня от този в 147.
    Иначе по уики - 166 2.0 TS CF2: 213km/h 0-100 9,3 s,
    CF3: 211 km/h 0-100 9,4 s, 147 2.0 TS: 208 km/h 0-100 9.3 s.
    Предавателните числа на двата модела са различни, там е ключа от бараката. Иначе субективно се усеща, че 147 дърпа повече.

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:49.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Нека да не забравяме че говоря за 147 2.0 в6 турбо,а не за стоков т.с. 155коня,все пак имаме два цилиндъра,45коня и едно турбо в повече заводско няма така 147,значи мотора е присаден

Comment

Кутията и диференциалът имат значение, но говорим все пак за фабрични кутии (не някакви редени, спортни), при които няма кой знае каква разлика, ако не е и само минимална в диф-а.

Както и да е...Тези неща се виждат най-лесно като застанат двете коли една до друга ( а аз тоя филм съм го гледал) Така по каталожни данни итн само си търкаме копчетата на клавиатурите...

Относно Dani_boy - Да колега още в началото мисля, че няколко човека ти казахме, че този мотор е присаден от ГТВ 2.0 В6 ТБ. Ходи ли на оглед на 147-цата? Покара ли я? Ако всичко си и работи коректно и върви повече от твоята хонда - взимай я, пък после ще го мислиш

Аз не знам и реално ти какво очакваш да ти кажем като 95% от хората писали в темата даже не знаят за съществуването на тази кола...Другите 5% (аз и V_A_N_K_A_T_A), които сме я виждали колата на живо и знаем за какво иде реч, ти дадохме приятелски съвет, че това не е твоята кола, ако я взимаш да си се развозваш с нея и да я ползваш като ежедневка...Не забравяй, че тая кола е един вид "проект", като в нея има доста преправени неща, за да станат, което от своя страна крие и своите рискове Вече ти си решавай, твои са си парите...
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
            Не съм карал двойка 147 и не споря, но надали е много по назад първия TS който е 155 коня от този в 147.
            Иначе по уики - 166 2.0 TS CF2: 213km/h 0-100 9,3 s,
            CF3: 211 km/h 0-100 9,4 s, 147 2.0 TS: 208 km/h 0-100 9.3 s.
            Предавателните числа на двата модела са различни, там е ключа от бараката. Иначе субективно се усеща, че 147 дърпа повече.
            Уикипедия или уикилиикс Субективно или обективно едната кола като е по-тежка от другата с 200 кила, не диф, не скорости, ако ще Шумахер да се качи да кара, се тая.
            Като ще се ползват ТТ данни, нека поне да са от сайт за автомобили http://www.zeperfs.com/duel17-2398.htm
            Колега мераклия на 147 турбо, знаеш ли че тая кола да и смениш окачването си на 1000++лв. ?
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Най-добре си земи алфата и сложи мотора от хондата. макар че е спънат и той.
              www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                Най-добре си земи алфата и сложи мотора от хондата. макар че е спънат и той.
                Ти си наистина спънат гений!
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

На някой не му ли се кара хонда (бегачка)

Comment

Working...
                  X