If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еднакви..но дали буквите отзад са еднакви..то и моите две коли са с еднаква регестрация...остава само да поставя табелите на 9-та...и двете са 7227...ма буквите отзад са различни...серията още преди да излезе номера ми бе запазен...но няма как същата серия хора!
Аз споделих, какво съм виждал.
Не знам какво може и какво не.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Еми аз знам...щото се интересувах и съм питал знаещи и можещи да помогнат в такава ситуация...
Дано колегата Swapper, си сложи исканата от него регистрация, дано съм помогнал с каквото мога!
Еми аз знам...щото се интересувах и съм питал знаещи и можещи да помогнат в такава ситуация...
Дано колегата Swapper, си сложи исканата от него регистрация, дано съм помогнал с каквото мога!
Питал не питал, аз съм го видял с очите си.
А и както се оказа не само аз.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Колеги, а някой знае ли как стои въпроса с транзитните номера - в моя случай мога ли да си изкарам и да ползвам за 1 месец докато излезе пак някой по-хубав номер? И ще ми зачетат ли текущата ГО в КАТ - предполагам, че няма да има проблем щото там си е записан номера на шасито...
Търсих инфо в нета, ама там пише само, че транзитните са за коли нов внос докато се чака за регистриране, за моя случай инфо не намерих никъде...
Колега, със сигурност знам, че когато продаваш, или бракуваш един автомобил, имаш право да си задържиш номерата да следващата. Също така, можеш да си купиш номер, който ти харесва вече сложен на автомобил, стига и собственика на автомобила да желае. Проста пререгистрация е това.
При загубен номер, няма как да се сложи нов същия, защото презумпцията е, че с откраднатия номер се е извършило престъпление, или ще се извършва такова. Преди 3 години, когато бях тръгнал да продавам моята кола, се появи купувач, който беше готов да я вземе, но само при условие, че му оставя и номера си, а бях писал изрично в обявата, че ще си сваля номерата и ще си ги запазя за следващата кола.
Еми един авер си взе транзитен преди няколко дни...за определена кола е...даваш талоните на колата и договор за покупко-продажба и ти издават номер за месец е 50лв...за колата е! Ако никой не те спре за проверка ще можеш да минеш с него де...
Трябва да имаш гражданска платена естествено.
Я раздуй по- подробно как става това със запазването на номерата...
Да, това предполагам на много хора ще е интересно, аз лично и преди съм търсил информация за подобно нещо, но не успях да намеря - има си официална процедура и се подават някакви заявления/документи ли?
Я раздуй по- подробно как става това със запазването на номерата...
Отиваш в КАТ и си отрегистрираш колата, взимаш си номера, подаваш заявление, след като си вземеш друга кола, с подаденото вече заявление като регистрираш новата ти слагат твоите номера. Аз моя номер никога не бих го сменил, освен по задължение ( ако измислят нови табели задължителни ) Смятам, че СА 9998 ВВ е доста добър номер
Тук в махалата, освен Коцето - певеца и мой много близък приятел - собственика на софия газ комерс си слага неговия номер от 4 години насам на всяка следваща кола .
Отиваш в КАТ и си отрегистрираш колата, взимаш си номера, подаваш заявление, след като си вземеш друга кола, с подаденото вече заявление като регистрираш новата ти слагат твоите номера. Аз моя номер никога не бих го сменил, освен по задължение ( ако измислят нови табели задължителни ) Смятам, че СА 9998 ВВ е доста добър номер
Тук в махалата, освен Коцето - певеца и мой много близък приятел - собственика на софия газ комерс си слага неговия номер от 4 години насам на всяка следваща кола .
А в КАТ с колата ли отиваш, за да я отрегистрираш или само с документите става?
.......
Колеги, вчера вечерта ми откраднаха предния (само предния) рег. номер на колата. Не е изгубен, откраднат е, вечерта си беше на колата. В района на кв. Здравец, гр. Русе е кражбата. ..............!
Аз чух за три коли в района на спирка Чайка в Русе, на които са им откраднали номерата комплект. Явно има бум на кражби на регистрационни табели.
Дали няма връзка с това? http://www.bnews.bg/article-62109
Аз чух за три коли в района на спирка Чайка в Русе, на които са им откраднали номерата комплект. Явно има бум на кражби на регистрационни табели.
Дали няма връзка с това? http://www.bnews.bg/article-62109
Ами всичко може да е, може някой да ми е направил мръсно просто, да са пияни тикви дет са търсели забавление... Не се знае. Аз даже не знам ако засекат от полицията номера ми някъде по камери, или някой ако подаде жалба, че се правят простотии с тоя номер, дали ще ме информират мен после.
Comment