Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за откраднат номер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Еднакви..но дали буквите отзад са еднакви..то и моите две коли са с еднаква регестрация...остава само да поставя табелите на 9-та...и двете са 7227...ма буквите отзад са различни...серията още преди да излезе номера ми бе запазен...но няма как същата серия хора!
    Аз споделих, какво съм виждал.
    Не знам какво може и какво не.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Еми аз знам...щото се интересувах и съм питал знаещи и можещи да помогнат в такава ситуация...
      Дано колегата Swapper, си сложи исканата от него регистрация, дано съм помогнал с каквото мога!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Еми аз знам...щото се интересувах и съм питал знаещи и можещи да помогнат в такава ситуация...
        Дано колегата Swapper, си сложи исканата от него регистрация, дано съм помогнал с каквото мога!
        Питал не питал, аз съм го видял с очите си.
        А и както се оказа не само аз.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Колеги, а някой знае ли как стои въпроса с транзитните номера - в моя случай мога ли да си изкарам и да ползвам за 1 месец докато излезе пак някой по-хубав номер? И ще ми зачетат ли текущата ГО в КАТ - предполагам, че няма да има проблем щото там си е записан номера на шасито...
          Търсих инфо в нета, ама там пише само, че транзитните са за коли нов внос докато се чака за регистриране, за моя случай инфо не намерих никъде...
          Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
          Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
          Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
          Alfa Romeo 146 ti

Comment

Колега, със сигурност знам, че когато продаваш, или бракуваш един автомобил, имаш право да си задържиш номерата да следващата. Също така, можеш да си купиш номер, който ти харесва вече сложен на автомобил, стига и собственика на автомобила да желае. Проста пререгистрация е това.
            При загубен номер, няма как да се сложи нов същия, защото презумпцията е, че с откраднатия номер се е извършило престъпление, или ще се извършва такова. Преди 3 години, когато бях тръгнал да продавам моята кола, се появи купувач, който беше готов да я вземе, но само при условие, че му оставя и номера си, а бях писал изрично в обявата, че ще си сваля номерата и ще си ги запазя за следващата кола.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Мисля можеш да си вземеш транзитен...50 лв за месец...
              sigpic

Comment

Мисля можеш да си вземеш транзитен...50 лв за месец...
                тези транзитните точно за определена кола ли се взимат, примерно може ли да вземеш такъв и да си го носиш по автокъщите и да пробваш коли
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Еми един авер си взе транзитен преди няколко дни...за определена кола е...даваш талоните на колата и договор за покупко-продажба и ти издават номер за месец е 50лв...за колата е! Ако никой не те спре за проверка ще можеш да минеш с него де...
                  Трябва да имаш гражданска платена естествено.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    а бях писал изрично в обявата, че ще си сваля номерата и ще си ги запазя за следващата кола.
                    Я раздуй по- подробно как става това със запазването на номерата...
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Да, това предполагам на много хора ще е интересно, аз лично и преди съм търсил информация за подобно нещо, но не успях да намеря - има си официална процедура и се подават някакви заявления/документи ли?
                      Alfa Romeo 146 ti

Comment

Отиваш в КАТ и си отрегистрираш колата, взимаш си номера, подаваш заявление, след като си вземеш друга кола, с подаденото вече заявление като регистрираш новата ти слагат твоите номера. Аз моя номер никога не бих го сменил, освен по задължение ( ако измислят нови табели задължителни ) Смятам, че СА 9998 ВВ е доста добър номер
                        Тук в махалата, освен Коцето - певеца и мой много близък приятел - собственика на софия газ комерс си слага неговия номер от 4 години насам на всяка следваща кола .
                        Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 14:39.

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                          Отиваш в КАТ и си отрегистрираш колата, взимаш си номера, подаваш заявление, след като си вземеш друга кола, с подаденото вече заявление като регистрираш новата ти слагат твоите номера. Аз моя номер никога не бих го сменил, освен по задължение ( ако измислят нови табели задължителни ) Смятам, че СА 9998 ВВ е доста добър номер
                          Тук в махалата, освен Коцето - певеца и мой много близък приятел - собственика на софия газ комерс си слага неговия номер от 4 години насам на всяка следваща кола .
                          А в КАТ с колата ли отиваш, за да я отрегистрираш или само с документите става?
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
                            .......
                            Колеги, вчера вечерта ми откраднаха предния (само предния) рег. номер на колата. Не е изгубен, откраднат е, вечерта си беше на колата. В района на кв. Здравец, гр. Русе е кражбата. ..............!
                            Аз чух за три коли в района на спирка Чайка в Русе, на които са им откраднали номерата комплект. Явно има бум на кражби на регистрационни табели.
                            Дали няма връзка с това?
                            http://www.bnews.bg/article-62109

Comment

Първоначално публикувано от gari Покажи съобщение
                              Аз чух за три коли в района на спирка Чайка в Русе, на които са им откраднали номерата комплект. Явно има бум на кражби на регистрационни табели.
                              Дали няма връзка с това?
                              http://www.bnews.bg/article-62109
                              Ами всичко може да е, може някой да ми е направил мръсно просто, да са пияни тикви дет са търсели забавление... Не се знае. Аз даже не знам ако засекат от полицията номера ми някъде по камери, или някой ако подаде жалба, че се правят простотии с тоя номер, дали ще ме информират мен после.
                              Alfa Romeo 146 ti

Comment

А в КАТ с колата ли отиваш, за да я отрегистрираш или само с документите става?
                                С документите, може и без колата

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X