Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Застраховка-къде!?
Collapse
X
-
sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
-
Само в Олимпик не си правете, че са малоумници пълни... Такива перипетии със зелената карта, накрая при действаща застраховка трябваше да си правя друга... Пълен шит...AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
Булстрад май че са най-плащачи.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеБулстрад май че са най-плащачи.
Иначе за нова регистрация пред КАТ е лудница тук във Варна, кудуряса тоя народ да регистрира коли тия /2 работни/ дни.Last edited by Liminat; d.m.y г., 20:50.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеОткак ме прекара неква гъзла тука във Варна, май баш-началничката, ме загубиха като плащач тия. Работата беше за къде 200-300 лв щета, извършена в 15-тия ден в който можех да си подновя полицата за следващо тримесечие и ми отказаха, като разбраха, "че било голяма катастрофа с мнооо-го щети". Купих 2 фара, предна решетка и нов капак за опел астра на едно момче и това бяха преголемите щети... А и не ме уведомиха с СМС да си платя поредните пари срещу нищо, та оттогава Левинс, Армеец, или при такива, които ми звънят седмица по-рано.
Иначе за нова регистрация пред КАТ е лудница тук във Варна, кудуряса тоя народ да регистрира коли тия /2 работни/ дни.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеАз се изумих каква колона с автомобили се е заформила, тъй като живея съвсем близо до КАТ. Днес по обяд имаше над 100 автомобила, които чакаха и бяха наредени и от двете страни на булеарда!
Та се позавъртях насам-натам, поразказах някоя история от казармата, малко вицове и един вика "аз си тръгвам, ей ти моя номер" та след половин час минах и платих, та днес рано минах и прегледа, тя колата стегната та стегната, минава без забележки
Че тия всичките дето бяха за данък вчера, се канеха днес да минават преглед...
А за тия пред КАТ направо си казах "един път и на други да го напраскат!".Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеТо тръгна още от вчера, понеже минавам преглед в реното и видях какъв чеп се е заформил пред КАТ, обаче днес трябваше да мина преглед и с алфата, та отивам начи вчера да и платя данъка, пускам си номер... Пред мен имало 230 чакащи... Ай дявола, викам си, я да ходя да хапна, малко културни мероприятия тва-онова, че да ми наближи реда. Отивам пак след час и половина, нещата безнадеждни, както вървеше, да ми е дошъл реда някъде на 6.01.2013 г.
Та се позавъртях насам-натам, поразказах някоя история от казармата, малко вицове и един вика "аз си тръгвам, ей ти моя номер" та след половин час минах и платих, та днес рано минах и прегледа, тя колата стегната та стегната, минава без забележки
Че тия всичките дето бяха за данък вчера, се канеха днес да минават преглед...
А за тия пред КАТ направо си казах "един път и на други да го напраскат!".
Но него го оставям за 02-01-2013sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщениеСамо в Олимпик не си правете, че са малоумници пълни... Такива перипетии със зелената карта, накрая при действаща застраховка трябваше да си правя друга... Пълен шит...
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеОткак ме прекара неква гъзла тука във Варна, май баш-началничката, ме загубиха като плащач тия. Работата беше за къде 200-300 лв щета, извършена в 15-тия ден в който можех да си подновя полицата за следващо тримесечие и ми отказаха, като разбраха, "че било голяма катастрофа с мнооо-го щети". Купих 2 фара, предна решетка и нов капак за опел астра на едно момче и това бяха преголемите щети... А и не ме уведомиха с СМС да си платя поредните пари срещу нищо, та оттогава Левинс, Армеец, или при такива, които ми звънят седмица по-рано.
Иначе за нова регистрация пред КАТ е лудница тук във Варна, кудуряса тоя народ да регистрира коли тия /2 работни/ дни.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение...трябва да знаеш че когато плащаш разсрочено, полицата ти важи до отбелязаната дата. след това ти се дават 15 дена в които можеш да си платиш следващата вноска , НО ПРЕЗ ТИЯ 15 ДЕНА НЯМАШ ВАЛИДНА ГО. така че гледай да нямаш пропуски между вноските.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
не знам защо ти е паднал акта, но в полицата на гражданската ясно е написана датата до която тя важи. после имаш тия 15 дни гратисни в които ти се пази полицата и можеш да я продължиш но през които нямаш застраховка. после трябва да пишеш нова и в първата вноска пак ще платиш ГФ. затова и първата е по-скъпа.
по твоята логика излиза че годишната ти ГО всъщност е 14м което не е така. цялата застраховка е 12м.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениепо твоята логика излиза че годишната ти ГО всъщност е 14м което не е така. цялата застраховка е 12м.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment