Известие

Collapse
No announcement yet.

Застраховка-къде!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Голям филм се получи. Армеец са с накакъв вечен проблем и не им работи програмата, та на Дженерали захапа. Разликата е само седем лева. Обаче в кат ударих на камък. Имаше опашка от 42 човека. Оставих регистрацията за след Нова година.
    Важното е да има застраховка, тя ГО не е фатално къде е, щом цената е добра, иначе щом ще я регистрираш след нова година ако не е нов внос, трябва ди си пуснеш и анекс за смяна собственост или каквото друго ще променяш.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Само в Олимпик не си правете, че са малоумници пълни... Такива перипетии със зелената карта, накрая при действаща застраховка трябваше да си правя друга... Пълен шит...
      AR 166 2,4 jtdm
      NT II 2,7 tdi
      Peugeot 206 1,1
      AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Булстрад май че са най-плащачи.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Булстрад май че са най-плащачи.
          Откак ме прекара неква гъзла тука във Варна, май баш-началничката, ме загубиха като плащач тия. Работата беше за къде 200-300 лв щета, извършена в 15-тия ден в който можех да си подновя полицата за следващо тримесечие и ми отказаха, като разбраха, "че било голяма катастрофа с мнооо-го щети". Купих 2 фара, предна решетка и нов капак за опел астра на едно момче и това бяха преголемите щети... А и не ме уведомиха с СМС да си платя поредните пари срещу нищо, та оттогава Левинс, Армеец, или при такива, които ми звънят седмица по-рано.
          Иначе за нова регистрация пред КАТ е лудница тук във Варна, кудуряса тоя народ да регистрира коли тия /2 работни/ дни.
          Last edited by Liminat; d.m.y г., 20:50.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
            Откак ме прекара неква гъзла тука във Варна, май баш-началничката, ме загубиха като плащач тия. Работата беше за къде 200-300 лв щета, извършена в 15-тия ден в който можех да си подновя полицата за следващо тримесечие и ми отказаха, като разбраха, "че било голяма катастрофа с мнооо-го щети". Купих 2 фара, предна решетка и нов капак за опел астра на едно момче и това бяха преголемите щети... А и не ме уведомиха с СМС да си платя поредните пари срещу нищо, та оттогава Левинс, Армеец, или при такива, които ми звънят седмица по-рано.
            Иначе за нова регистрация пред КАТ е лудница тук във Варна, кудуряса тоя народ да регистрира коли тия /2 работни/ дни.
            Аз се изумих каква колона с автомобили се е заформила, тъй като живея съвсем близо до КАТ. Днес по обяд имаше над 100 автомобила, които чакаха и бяха наредени и от двете страни на булеарда!
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
              Аз се изумих каква колона с автомобили се е заформила, тъй като живея съвсем близо до КАТ. Днес по обяд имаше над 100 автомобила, които чакаха и бяха наредени и от двете страни на булеарда!
              То тръгна още от вчера, понеже минавам преглед в реното и видях какъв чеп се е заформил пред КАТ, обаче днес трябваше да мина преглед и с алфата, та отивам начи вчера да и платя данъка, пускам си номер... Пред мен имало 230 чакащи... Ай дявола, викам си, я да ходя да хапна, малко културни мероприятия тва-онова, че да ми наближи реда. Отивам пак след час и половина, нещата безнадеждни, както вървеше, да ми е дошъл реда някъде на 6.01.2013 г.
              Та се позавъртях насам-натам, поразказах някоя история от казармата, малко вицове и един вика "аз си тръгвам, ей ти моя номер" та след половин час минах и платих, та днес рано минах и прегледа, тя колата стегната та стегната, минава без забележки
              Че тия всичките дето бяха за данък вчера, се канеха днес да минават преглед...
              А за тия пред КАТ направо си казах "един път и на други да го напраскат!".
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

То тръгна още от вчера, понеже минавам преглед в реното и видях какъв чеп се е заформил пред КАТ, обаче днес трябваше да мина преглед и с алфата, та отивам начи вчера да и платя данъка, пускам си номер... Пред мен имало 230 чакащи... Ай дявола, викам си, я да ходя да хапна, малко културни мероприятия тва-онова, че да ми наближи реда. Отивам пак след час и половина, нещата безнадеждни, както вървеше, да ми е дошъл реда някъде на 6.01.2013 г.
                Та се позавъртях насам-натам, поразказах някоя история от казармата, малко вицове и един вика "аз си тръгвам, ей ти моя номер" та след половин час минах и платих, та днес рано минах и прегледа, тя колата стегната та стегната, минава без забележки
                Че тия всичките дето бяха за данък вчера, се канеха днес да минават преглед...
                А за тия пред КАТ направо си казах "един път и на други да го напраскат!".
                Уф, аз днес си платих гражданската на Скудото - беше изтекла на 23-12. Платих 166 лева с полица към Бълстрад. Това за кола 98-ма 1,9см3. Та си викам чакай да погледна и прегледа - изтекъл е ма 01-11-2-12-та
                Но него го оставям за 02-01-2013
                sigpic
                Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                  Само в Олимпик не си правете, че са малоумници пълни... Такива перипетии със зелената карта, накрая при действаща застраховка трябваше да си правя друга... Пълен шит...
                  тия са някакви прикрити измекяри и до колкото съм чувал имат нещо много общо с булинс. мутренски истории...

трябва да знаеш че когато плащаш разсрочено, полицата ти важи до отбелязаната дата. след това ти се дават 15 дена в които можеш да си платиш следващата вноска , НО ПРЕЗ ТИЯ 15 ДЕНА НЯМАШ ВАЛИДНА ГО. така че гледай да нямаш пропуски между вноските.
                  точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                    ...трябва да знаеш че когато плащаш разсрочено, полицата ти важи до отбелязаната дата. след това ти се дават 15 дена в които можеш да си платиш следващата вноска , НО ПРЕЗ ТИЯ 15 ДЕНА НЯМАШ ВАЛИДНА ГО. така че гледай да нямаш пропуски между вноските.
                    Не мога да твърдя обратното, но дали наистина е така, ГО е договор, който сключваме и макар да не сме платили в рамките на тия 15 дни, май все още е в сила, тогава доста се занимавах с тия глупости, понеже ми тегнеше и акт за 400 лв, който обаче падна в съда, понеже макар и с неплатена вноска, аз имах ГО към момента на издаване на акта, това в последните часове на тия 15 дни.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

не знам защо ти е паднал акта, но в полицата на гражданската ясно е написана датата до която тя важи. после имаш тия 15 дни гратисни в които ти се пази полицата и можеш да я продължиш но през които нямаш застраховка. после трябва да пишеш нова и в първата вноска пак ще платиш ГФ. затова и първата е по-скъпа.
                      по твоята логика излиза че годишната ти ГО всъщност е 14м което не е така. цялата застраховка е 12м.
                      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                        по твоята логика излиза че годишната ти ГО всъщност е 14м което не е така. цялата застраховка е 12м.
                        Не ми се спори, но изобщо не излиза, че е 14 месеца по моята логика. То си пише на кои дати ти е следваща вноска, до 15 дни след тия дати все още е възможно да продължиш застраховката.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

да бе, ама през тия 15 дни фактически нямаш застраховка и това го пише в общите условия. по-добре си ги плащайте в срок.
                          като не си платиш мобилния навреме ти ограничават повикванията ама все още си им абонат. нали така!
                          точка

Comment

Working...
                          X