Известие

Collapse
No announcement yet.

Jaguar X-type 2.5 V6 4x4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Точно преди 2 месеца си купих такава , същия мотор 4х4. Котката я супер, в завоите направо се впива с когтите и направо те предизвиква за по спортно шофиране. Не знам дали защото Jaaaaaag или защото ми е първа кола 4х4, но усещането е много приятно. Това че е 100% форд май не е много вярно, защото няколко неща съм търсил до сега и не съвпадат с фордовски (или поне така ми казаха в магазина). Иначе смених тампони на стабилизираща щанга с фордови за 36лв (тампони + труд. В мото пфое струва най малкото 4 пъти по толкова) и си поръчах двата задни носача от e-bay за 80лв. Друго за сега не се налага. А, и аз я взех направо с газ и естествено от перфектно работеща на газ и на бензин, по пътя от Гоце делчев до София се оказа че не е перфектно работеща, наще газаджии първо ми казаха че такива газови тука нямало, за това нямат кабели и софт , трябвало да сменят някъв малък кръг (инжектори , комп и разни там дреболийки не ги знам к'ви са) само 1400лв , после един друг ми каза че ще я оправи за 600лв, и накрая третия ми я оправи с контактен спрей за 30лв..... С 20-ина лв се минават около 10км , което според мен е доста добре за близо 200кс.

Абе както и да погледнеш си струва колата за тези пари . Ако тръгнеш да я подържаш в мотото ще е доста скъпа подръжката , но иначе ако си проверяваш по нета и търсиш , подръжката на тая кола не мисля че ще е по скъпа от подръжката на една 156-ца (въпреги че не ги знам сега частите как вървят на алфите )
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Само, че аз говорих за дизела. До колкото разбрах бил на пежо.
      147 1.9Jtd 120h.p. Murphy&Nye
      159 ti 2.4Jtdm 210h.p.

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        С 20-ина лв се минават около 10км , което според мен е доста добре за близо 200кс. )
        Това надявам се е на 100км разхода, иначе е смъртоносен
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

И аз я гледах тая кола за жената по едно време, ма нещо чух, че това 2.5 било мъртвец и то лаком при това, та реално само това ме отказа. Ина че има някои много нагласени като са със спорт пакета и кожи и нави си галят окото.
          www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Това надявам се е на 100км разхода, иначе е смъртоносен
            На 100 де

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
            И аз я гледах тая кола за жената по едно време, ма нещо чух, че това 2.5 било мъртвец и то лаком при това, та реално само това ме отказа. Ина че има някои много нагласени като са със спорт пакета и кожи и нави си галят окото.
            Аз преди да си купя алфата също не бях чувал нищо добро за нея..... Най ме кефят "съветниците" дето не са подушвали една кола , но държат да си дадат компетентното мнение....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Аз съм карал S-type 2.5 битурбо и мога да кажа, че е приятна за каране колата. Много ме дразни турбодупката, защото е около секунда, а като караш динамично от лента в лента, може да ти изиграе лоша шега това забавяне. Иначе 12 нафта си ги харчи в града.
              Lexus IS200

Comment

Би-турбото не беше ли 2.7 и е на Пежо?

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                  същото
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                    Грешка 2.7 е разбира се слагат го и на ситроен Ц6
                    Lexus IS200

Comment

Готово , първият проблем.....счупи се раздатката

Comment

Лошо,дано да е поносима цифра.

Comment

Working...
                        X