Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 166-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И защо трябва да се сменя 166-цата? Ако "си си надвил на масрафа" си взимаш Alfa Romeo 166 Alfa 3.2 V6 24V и много време няма да помислиш за друга кола. Ако караш 166-ца от 99-та и вече ти е стара, защо просто не си вземеш една от 2007- ма примерно, с 2.4 JTD мотора?
    Не виждам някой тук да кара някоя "топ версия" на 166, ама за БМВ-та и Е класи бленувате...
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Какви бмв-а...кви пет лева.
      Човек си купува кола, която го прави щастлив и го удовлетворява като цена/ обслужване/ здравина/ интериор/ екстериор/ как върви.
      Гледах мн коли преди да си купя 159-ката...мислех за секунда дори бмв новите 3-ки...но бързо се отказах. Единствено от бмв ми харесва х5 след 2008година екземпляр с новия фейс и интериор.
      мерцедесите имат хубави екземпляри, ма няма да ми отиват на социалното положение, нито на годините., млад съм за такава кола, нито толкова богат.
      За мен бмв е мн посредствена марка. Нз защото само мангали виждам в тях или чички.

п.с. Колите са машини и рано или късно всяко нещо се скапва...
      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 17:31.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Е то в България повечето хора си купуват БМВ/Мерцедес , за да кажат '' Аз съм с БМВ-то/Мерцедеса '' и да оставят демонстративно ключовете на масата в кафето
        Аз точно заради това не съм си купил някоя от изброените марки , а не защото не ми харесват някои модели .
        По темата ... след 166 бих карал 159 . Друг е въпроса , че предпочитам купета/кабриолети и не бих купил 166 :–)
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
          И защо трябва да се сменя 166-цата? Ако "си си надвил на масрафа" си взимаш Alfa Romeo 166 Alfa 3.2 V6 24V и много време няма да помислиш за друга кола. Ако караш 166-ца от 99-та и вече ти е стара, защо просто не си вземеш една от 2007- ма примерно, с 2.4 JTD мотора?
          Не виждам някой тук да кара някоя "топ версия" на 166, ама за БМВ-та и Е класи бленувате...
          Топло, топло.
          Ама тия от 2007 вече са на 6 години, след още 5 г. ще са на 12.
          За съжаление вече не се произвеждат този тип коли.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Топло, топло.
            Ама тия от 2007 вече са на 6 години, след още 5 г. ще са на 12.
            За съжаление вече не се произвеждат този тип коли.
            След 5 години ще си купиш сегашната Ланча Тема. Верно е Крайслер, ма е убава.
            Subaru Legacy 3.0R
            Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
            sigpic

Comment

Ама вие защо карате Алфа, на Карабинери ли се правите? Или на Корадо Катани?

Приказвате глупости, само и само да обясните на самите себе си, че сте прави
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Ама вие защо карате Алфа, на Карабинери ли се правите? Или на Корадо Катани?

Приказвате глупости, само и само да обясните на самите себе си, че сте прави
                Важното е да те кефи колата, независимо от марката и модела. Идеята ми е, че ако толкова те кефи модела, то тогава докато не изчерпиш възможносттите му(модификациите му) си го караш. 166 позволява още години кефене и каране, все пак се произвежда до 2008 - ма(ако не се лъжа) . Да не говорим че предлага и невероятно желания (поне от мен ) 3.2 V6 24v двигател.
                п.п.
                Ще ми се някога да сложа един такъв в купе на 159. Тогава красотата на 159-ката ще се допълни и от един истински италиански Алфа мотор...
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Аз знам със сигурност, че Радко (чистача) си взе 164-ка, за да се прави на Тано Кариди...
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Именно, всеки си кара, каквото го кефи, а не защото някой карал или не карал такава кола
                    Далеч съм от мисълта, че някой тук си (не си) купува колата, заради хорското мнение. В противен случай психологическата щета ще е в особено големи размери
                    sigpic

Comment

Кире , аз не карам БМВ , защото всички идиоти които виждам карат въпросната марка ... не искам да ме свързват по никакъв начин с тях ... Иначе бих взел една 6-та серия .
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Аз много добре разбирам, Токич, но не намирам смисъл в подобно поведение.
                        Все едно да те мислят за разглезна кифла, понеже караш Пежо кабрилет и 80-90% от шофьорите на модела са такива
                        Или пък някой е голям мъжкар, щом е седнал в черен джип.
                        А пък най-любимото ми изказване е за пенсионерските Мерцедеси..... с по 300-400к.с.

Предразсъдъците са огромно психологическо бреме
                        sigpic

Comment

Кире , в нашия град всичко се знае ... и всеки . Най-големите келемета си накупиха бмв-та 3,5-та серия , въртят гуми , правят слънца и полицаите ги гонят и спират на вечер по 3-пъти . Някак си не искам да спадам към този етикет ... може да е заразно и да стана и аз такъв

П.П.
                          А за Пежото ... аз карам мъжкото бре (рекламират го с мъж ) )))))) 206 го карат кифлите ))))))
                          Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 12:51.
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Точно това имам предвид - въпрос на среда.
                            Около теб БМВ се асоциира с един вид прослойка, но около други хора тази прослойка е различна
                            Все пак говорим за коли - отишъл, харесал, купил.

П.П.
                            Аз виждам предимно жени в 307ЦЦ
                            Last edited by Kuku; d.m.y г., 14:19.
                            sigpic

Comment

306 няма бре
                              За средата имах предвид ... да
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Развълнувах се....