Известие

Collapse
No announcement yet.

Мерцедес Мл или Фолцваген Туарег

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
    Абе не знам кво Порше е, бил съм в завода на Холцваген/Алди в Братислава, Словакия - Кайена, Туарега и Ку7 се правят там, само някои Порше-матори (V8 и V8 турбо ) пристигат от Щутгарт, V6 и V6 дизела са си на Холцваген (и се правят в Гьор, Унгария).

По-наточените версии се досглобяват в завода на Порше в Лайпциг, тоест монтират се някои по-качествени кожени седалки, тапицирано с кожа табло и таквиз глезотии. Иначе си е чист Холцваген.
    Да то и затова Туарега е все едно потдържаш Кайен.

Един приятел миналата седмица и той се чудеше тамън между Туарег, МЛ и Волво ХС90. Та като се повози в Туарега и чу цените за потдръжка и остана да го мисли между Волвото и МЛ-а.

Comment

A както много добре знаем, 'ХС90' не е никак лош избор
      sigpic

Comment

На съседа Туарега много ме радва ... 5.0 TDI ... като не е на ремонт , доста понавървява
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          A както много добре знаем, 'ХС90' не е никак лош избор
          Ми никак не е лош, прав си, след чиптунинга понавървява много прилично и харчи литър надолу.

http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/492232.html

Да не говорим, че поддръжката му е два-три пъти по-евтина, отколкото на 156
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Ml е добра машина и сравнително здрава, мисля че по добрия вариант, но зависи и за какво ти трябва дали е само за града или да може и баира да обикаляш.Ако ти търсиш джип и за двата варианта мисля че Тойота Ленд Крузер ще ти върши по добра работа а и със сигурност е по здрава и от двата варианта
            И не забравяй че колата е като жената колкото и да избираш накрая е каквото ти се падне

Comment

То ако не ти е нужно за някакъв много сериозен оффроуд, направо можеш и едно Субару (НЕ 'Трибека') да си вземеш - ще бъде страхотно за тази цена
              sigpic

Comment

То ако не ти е нужно за някакъв много сериозен оффроуд, направо можеш и едно Субару (НЕ 'Трибека') да си вземеш - ще бъде страхотно за тази цена
                Форестър или Аутбек му е майката.....................
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Абе не знам кво Порше е, бил съм в завода на Холцваген/Алди в Братислава, Словакия - Кайена, Туарега и Ку7 се правят там, само някои Порше-матори (V8 и V8 турбо ) пристигат от Щутгарт, V6 и V6 дизела са си на Холцваген (и се правят в Гьор, Унгария).

По-наточените версии се досглобяват в завода на Порше в Лайпциг, тоест монтират се някои по-качествени кожени седалки, тапицирано с кожа табло и таквиз глезотии. Иначе си е чист Холцваген.
                  Нека е... Най- малкото е много по красиво За мен външния и вътрешния вид са на 80% определящи при избора на кола. Но красотата е субективно мнение...

---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:19 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Aбсолютно,и не знам защо колегата си мисли,че Кайена е по проходим.............та тя Пандата е по проходима от него
                  Категорично не е вярно. Погледай малко клипчета в youtube.

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:20 ----------

Ми като гледам към какво се е насочил, целта не е офроуд, а гъзарията Затова предложих Кайенче.
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Нека е... Най- малкото е много по красиво За мен външния и вътрешния вид са на 80% определящи при избора на кола. Но красотата е субективно мнение...

---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:19 ----------

Категорично не е вярно. Погледай малко клипчета в youtube.

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:20 ----------

Ми като гледам към какво се е насочил, целта не е офроуд, а гъзарията Затова предложих Кайенче.
                    Eто ти едно клипче,повече не ми се занимава да търся................. http://www.youtube.com/watch?v=wK_04TiMQlc
                    Спора е излишен.....................
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Eто ти едно клипче,повече не ми се занимава да търся................. http://www.youtube.com/watch?v=wK_04TiMQlc
                      Мани ги тия платените. Гледай клипчета снимани от хората...

А и то това дето си го дал не виждам пандата да е по- проходима.
                      Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 15:37.
                      Lexus IS200

Comment

Сцеплението е елементарна математика, няма как с гладките баници 255 да си проходим пък ако ще и джипа ти да струва една торба пари
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                          Сцеплението е елементарна математика, няма как с гладките баници 255 да си проходим пък ако ще и джипа ти да струва една торба пари
                          Да ти кажа никак не е елементарна Има как да си по проходим. Всичко зависи от това, къде трябва да си по- проходим.
                          Lexus IS200

Comment

В следващия брой на Ауто Билд публикуваме традиционния зимен тест.

И знаете ли кой печели? Опел Мока (която всъщност е Панда 4х4 с дрехи на Орел).

На второ място е Range Rover 3.0 TD V6, следват Race Touareg III, некви Алдита с куатро и т.н.

Никой не бива да подценява Пандата - всъщност това е уникално проходима кола.
                            Volvo XC90 D5 '06
                            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

В следващия брой на Ауто Билд публикуваме традиционния зимен тест.

И знаете ли кой печели? Опел Мока (която всъщност е Панда 4х4 с дрехи на Орел).

На второ място е Range Rover 3.0 TD V6, следват Race Touareg III, некви Алдита с куатро и т.н.

Никой не бива да подценява Пандата - всъщност това е уникално проходима кола.
                              Да, но имаше преди време един тест на Range Rover срещу панда и рейджа би, така че всичко е въпрос на това, кой прави теста.

http://www.youtube.com/watch?v=fAg4DdXAp7Y

Както виждате "уникано" проходимата панда запецна на едно място. А в предишния клип, поршето запецна Та в тая връзка зависи, кой карата от една страна, а от друга, кой производител спонсорира повече... Въпреки, че реално тия клипчета нито ще накарат потенциалните клиенти на панда да си купят порше или рейндж, нито обратното.

http://www.youtube.com/watch?v=4ps0QNZoYW4

Това пандата примерно не може да го направи.
                              Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 16:13.
                              Lexus IS200

Comment

при един и същ маршрут и един и същ шофьор, реално няма как Кайена да е по-проходим от Пандата. Защото тя е по-тясна, по-къса (много важно заради свесовете) и по-лека. Представете си в една горска пътека, където има къси бабунки кога ще мине Кайена. Макар че нито Кайена, нито Пандата са "джипове" или по-правилното - всъдеходи, защото конструктивно нямат необходимите ходове на окачването... Кайена, Туарега, Q-тата на Ауди са си високи, луксозни, тежки и скъпи леки коли. Има вариант една такава луксозна кола да се ползва като "джип" и да бъде една идея по-проходима - слагат и се хубави гуми, махат се броните да не пречат и се карат с всичката газ, ама не вярвам много да има такива мераклии...
                                AR 166 2,4 jtdm
                                NT II 2,7 tdi
                                Peugeot 206 1,1
                                AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Working...
                                X