If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Човека пита за черен джиБ Вие го набутвате със сапунерки
По темата МЛ е по добрия избор. Харчи с 2л по малко от Фв и е по красив.
Спора беше дали Пандата е по проходима от Кайен/Туарег............. Иначе отговора е ясен,макар че имаме сега един МЛ в сервиза,дето един шарнир струва 200 лв,а той не е като да няма 14,хахахахахаххахахаха е вярно фира са само 4 на брой
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Аз лично никога не съм виждал подобен краш тест на друг джип, така че не може да се твърди категорично, че на другите джипове стъклата не остават здрави
Американците от едно извесно време тестват и при преобръщане. http://www.iihs.org/ratings/roof/detailsbyclass.aspx?50 имаше някъде тествани някои по стари коли положението беше трагично. Интересно е че ХС90 е модел от 2003г а се представя по добре от много по нови.
Спора беше дали Пандата е по проходима от Кайен/Туарег............. Иначе отговора е ясен,макар че имаме сега един МЛ в сервиза,дето един шарнир струва 200 лв,а той не е като да няма 14,хахахахахаххахахаха е вярно фира са само 4 на брой
Че нали дойчовците сипваш караш и скука - нищо не се чупи.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
За мен МЛ е по-добрият избор. Туарег и Кайен... не ми харесват. Волвото също е добро. Все пак зависи какво търсиш. Гъзария или хубава,голяма семейна офроуд кола,която можеш да поддържаш. Туарега за мен е пасат с голямо купе и големи гуми Нищо особено. МЛ си е класика... Кайена ламя отвсякъде... http://www.youtube.com/watch?v=WrD7CbpC60E Дали ще е панамера или кайен все тая поне според мен....
Бате Зико...бащата си взе преди няма месец от Германия...същото, но 350 бензин. Вътре едно към едно, но вс е бежаво...таван, табло, кожа, абе всичко...
И не е мн арно честно казано по мое мнение.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Тясно, с тъп интериор, позиция на шофьора като в бус, грозно, но за сметка на това безумно скъпо - и за купуване, и за поддръжка.
Вече има Х5-ци на много прилични пари, бавареца не е ли по-добре?
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Тясно, с тъп интериор, позиция на шофьора като в бус, грозно, но за сметка на това безумно скъпо - и за купуване, и за поддръжка.
Вече има Х5-ци на много прилични пари, бавареца не е ли по-добре?
Странно, тясно не е, интериора е въпрос на вкус ОК, това с позицията - ми на мене ми е доста удобно, грозно въпрос на виждане то и 166 за някои е грозна, за всеки различно е скъпо ето например ти си взе скъпо 166 ама щом не ти е проблем....
Ейй това с тясното ме уби... Ако МЛ е тесен,сори....но за мен е прилично широк и удобен за каране и се държи много добре на пътя. Всичко е въпрос на вкус.
В крайна сметка,не може да си вземеш джип и да не си направиш сметката дали ще ти стигат месечните приходи за евентуална поддръжка,особено като става въпрос за кола втора ръка. Дори по новите модели коли имат в пъти по-скъпа поддръжка от старите. Я грабни едно ауди и тогава ще си говорим дали на мерцедес му е скъпа месечната издръжка.
Една жена е в пъти по-икономична от колата Така,че всичко е въпрос на вкус,късмет и средства,когато си говорим за коли.(пък и за жени)
Едни харесват руси, други черни....
Ейй това с тясното ме уби... Ако МЛ е тесен,сори....но за мен е прилично широк и удобен за каране и се държи много добре на пътя. Всичко е въпрос на вкус.
В крайна сметка,не може да си вземеш джип и да не си направиш сметката дали ще ти стигат месечните приходи за евентуална поддръжка,особено като става въпрос за кола втора ръка. Дори по новите модели коли имат в пъти по-скъпа поддръжка от старите. Я грабни едно ауди и тогава ще си говорим дали на мерцедес му е скъпа месечната издръжка.
Една жена е в пъти по-икономична от колата Така,че всичко е въпрос на вкус,късмет и средства,когато си говорим за коли.(пък и за жени)
Едни харесват руси, други черни....
Точно така е, обаче за мен едно Х5 е доста по-добра покупка от МЛ. МЛ е отвътре малко по-тесен от Це-класа, таблото ми бие повече на бус, отколкото на луксозен клас.
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:37 ----------
Странно, тясно не е, интериора е въпрос на вкус ОК, това с позицията - ми на мене ми е доста удобно, грозно въпрос на виждане то и 166 за някои е грозна, за всеки различно е скъпо ето например ти си взе скъпо 166 ама щом не ти е проблем....
В сравнение със 166 и ГТ дали ти е по-удобно, кАжи честно.
Comment