Известие

Collapse
No announcement yet.

Мерцедес Мл или Фолцваген Туарег

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В твоите очи бус,в моите лукс Мен лично ме дразнят бмветата ужасно много,може би,защото всеки втори турбо гъзар кара горе споменатата марка.
    Като цяло ми харесва возията на Мерцедес.
    Авторът на темата ще си реши сам каква джипка да си купи
    Alfa 147 2.0 TC Selespeed'03

Comment

Първоначално публикувано от silvia_sl Покажи съобщение
      В твоите очи бус,в моите лукс Мен лично ме дразнят бмветата ужасно много,може би,защото всеки втори турбо гъзар кара горе споменатата марка.
      Като цяло ми харесва возията на Мерцедес.
      Авторът на темата ще си реши сам каква джипка да си купи
      Разбира се, ние само си чешем езиците, нали затова е форум.
      А това за гъзарите - вярно е, че Мерцедес веч отстъпи място на БМВ и Ауди в мокрите сънища на селските и циганските гъзари, в това отношение си позичиства имиджа. Баварците обаче остават единствената немска марка, по която се заглеждам.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Точно така е, обаче за мен едно Х5 е доста по-добра покупка от МЛ. МЛ е отвътре малко по-тесен от Це-класа, таблото ми бие повече на бус, отколкото на луксозен клас.

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

В сравнение със 166 и ГТ дали ти е по-удобно, кАжи честно.
        Ами зависи. По принцип за бързо каране извънградско от 166 аз по удобна кола не съм карал (а имах БМВ 7-ца, доста съм карал RR-sport и т.н.), затова и не се разделям с нея макар и старичка вече. За градско обаче ми е по неудобна. А ГТ-то на мен лично не ми е удобно и затова си заминава.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
          Ами зависи. По принцип за бързо каране извънградско от 166 аз по удобна кола не съм карал (а имах БМВ 7-ца, доста съм карал RR-sport и т.н.), затова и не се разделям с нея макар и старичка вече. За градско обаче ми е по неудобна. А ГТ-то на мен лично не ми е удобно и затова си заминава.
          Аз говоря за сравнение на двете с МЛ.

---------- Post added at 11:03 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
          166 е смислено
          Гиги ти отговори по-долу.
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Аз говоря за сравнение на двете с МЛ.

---------- Post added at 11:03 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Гиги ти отговори по-долу.
            Той гиги за много неща ми отговаря в офиса ама нема да ти харесат Няма лошо човек да живее в няква заблуда
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Абе не знам кой е заблуден и кой не, но ми се струва доста по-удобно да пътувам със ниска и стабилна лимузина, с която не се притеснявам да маневрирам рязко, а не с високо и раздуто комби, което е тромаво, създава фалшиво усещане за стабилност и затъва на двайсе санта по-далече от Алфата... Че и доволно дървен за парите си отвътре, а и отвън. Това че имала мерник от пред изобщо не ме респектира, да не е с два хуя?

Comment

Батьо, ти чуваш ли се?
                Не мое да маневрираш рязко, ама рязко мое да останеш без картер и да се взривиш на път за морето мууууахахахаха-ха-ха-ха
                Пааа-а-а-а-а-к започвате да си изсмуквате от пръстите доводи в полза на нещо-си....
                sigpic

Comment

Добре, пробвай да замениш 166 с Е/C/S класа или 5/7 серия и ми кажи кое си изсмуквам от пръстите? Че паркетните жипове нито са проходими, нито са удобни за града и за паркиране, нито пък возят по-добре от лимузина, нито пък са по-стабилни на пътя от нея. Един гол размер остава, а този на колата до колкото знам не допълва този на чурката... А това, че някой си е изкъртил картера не е проблем на колата, а на подобията на пътища в нашата китна рОдина...

Comment

Едното е лимузина, другото е джип
                    Как да ги сравня, като имат различно предназначение?
                    С джипа не можеш да маневрираш рязко, а пък лимузината не е толкова проходима.
                    Ако питаш лично мен, аз предпочитам 'ЛандКрузер100' или 'Г-класа', но въпроса тук не е за мен и теб, нито пък ние ще купуваме, нали
                    Зико избира и на него му харесва - предпочита джип, пред лимузина и решил да си купи джип.
                    sigpic

Comment

Бате, ДЖИП е именно Ланд Крузера и Г класата, МЛ и други подобни паркетници са проходими колкото всяка друга кола с 4х4, да не кажа и с предно. Леко по-големия просвет не ги прави проходими. За мен тези автомобили са по-скоро компромис със пътното поведение за леко по-висока проходимост от средностатистическа кола с предно. Всеки си знае неговата де, но аз ако си купувам подобна кола ще е по-проходима от изброените и няма да ми е основна. Та предназначението им е горе доло едно, да те закарат от точка а до точка б, като "джипката" ще затъне малко по-нататък. Виж вече ако ти трябва точно джип, надали ще гледаш мл-и, таурени и сие...
                      Last edited by Doomguy; d.m.y г., 15:38.

Comment

Добре, но нали разбираш, че това явно е достатъчно за Зико и за това е избрал именно МЛ
                        sigpic

Comment

Въпрос на вкус.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Абе не знам кой е заблуден и кой не, но ми се струва доста по-удобно да пътувам със ниска и стабилна лимузина, с която не се притеснявам да маневрирам рязко, а не с високо и раздуто комби, което е тромаво, създава фалшиво усещане за стабилност и затъва на двайсе санта по-далече от Алфата... Че и доволно дървен за парите си отвътре, а и отвън. Това че имала мерник от пред изобщо не ме респектира, да не е с два хуя?
                            Ти не разбираш и си заблуден, не разбра ли сега, като видиш мерцЕдеса трябва да ахкаш и охкаш като студентка първокурсничка от странджанските села пред дискотека в студентски град.

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:52 ----------

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                            Той гиги за много неща ми отговаря в офиса ама нема да ти харесат Няма лошо човек да живее в няква заблуда
                            Е ти си по-голям от мен, щом го казваш от собствен опит, добре.

Comment

джипа е за хора, които не желаят да мислят къде трябва да ходят - елементарно е

ходи ми се някъде - тръгвам

а не

ходи ми се някъде - въх ма колата ми ще стигне ли до там
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Е, то е най-добре да има лимузина, джип и спортна кола, ама ядец....
                                Всеки си има предпочитания - аз също бих предпочел джип, бил той и паркетен, пред лимузина.
                                А да не говорим, че конкретно пък скорости, стабилности и прочие Зико изобщо не го интересуват, защото си има мотоциклет, като иска да бърза и да си прави кефа
                                Джипа му харесва и явно отговаря на изискванията му - какво повече?!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X