Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой се опита да убие Ахмед Доган?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За който още се съмнява, че това НЕ Е сценарий

Last edited by Tonimir; d.m.y г., 21:55.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
    AR 155 2.0 16v SUPER
    Toyota Corolla 2014 S Premium
    Moskvich 2140

Comment

Колкото и да са тъпи политиците, не вярвам да са ЧАК толкова тъпи, че да скалъпят всичко по такъв нескопосан начин. Поради това не смятам, че този фарс е режисиран и изигран по някакъв сценарий. Няма да се учудя, ако момчето си е направило някакъв сериозен облог за да извърши това. Или е изперкало нещо.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

хахаха http://dnes.dir.bg/news/napadenieto-...-12862588?nt=4 - "Патроните за нападението срещу Доган били сигнално-звукови" - момчето си прави ташак, дори четох, че е тренирал бокс, ако беше решил щеше да има доста избити зъби на чичаци за събиране
        Attached Files
        Last edited by code; d.m.y г., 22:34.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Опит за убийство на тъпанчетата на ушите е имало. Това е унизителен цирк, който показва отношението на политиците към електората.
          В една нормална държава на участниците в побоя ще бъдат повдигнати сериозни обвинения. Първо - "терористът" със сигнално-звуковия пистолет беше на земята когато започнаха да го ритат и второ- попречиха на НСО да го обезвреди. Ами ако беше истински терорист с бомба?!
          2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
            насочвали ли са оръжие срещу теб?бъди сигурен че няма да реагираш като доган.в българия покушенията винаги са успешни,илия павлов,георги и васил илиеви и тн и тн,да планираш атентат и да влезеш с газов пистолет и да си без пълнител и да ти засече двапъти пистолета и да си боксьор и да си 2 метра и този който ще убиваш е 1,5 м и да имаш 2 ножа/макар че от кадрите на нова тв ми се струва че му слагат нож а не му го взимат/трябва или да си много голям актьор достоен за холивуд или си най големия карък и тъпанар в историята на атентатите/ако изобщо е атентат/
            пп в следващия епизод на под прикритие доган ще е партньор на куката а рамбо ,командо и чък норис ще дойдат да му измият краката и след това да изпият водата
            Първия път хукнах да бягам, че не знаех какъв е пищова, но предположих, че е газов... Втория път бях в затворено помещение и пищова беше опрян в коляното ми.... със сигурност беше боен и нямаше смисъл да правя каквото и да било Стреляли са по мен с пушка... съчмите се забиваха до мен.Роден съм в Люлин и 24 години живях тамИ от казармата имам едни спомени с Калашници...
            Доган очевадно е изненадан... не играе.
            sigpic
            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
              Първия път хукнах да бягам, че не знаех какъв е пищова, но предположих, че е газов... Втория път бях в затворено помещение и пищова беше опрян в коляното ми.... със сигурност беше боен и нямаше смисъл да правя каквото и да било Стреляли са по мен с пушка... съчмите се забиваха до мен.Роден съм в Люлин и 24 години живях тамИ от казармата имам едни спомени с Калашници...
              Доган очевадно е изненадан... не играе.
              и при все тоя опит пак не реагираш като доган,ама той явно е имал жокер
              алфа ромео 156 1.8 тс -на части
              алфа ромео 164 2.0тс -на части
              нисан примера п10 1,6 16в хечбек
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                и при все тоя опит пак не реагираш като доган,ама той явно е имал жокер
                Това са различи ситуации, а и аз не бях изненадан
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Ахмет Доган е моят отговор
                  Alfa Romeo 156 TS 1.8
                  Alfa Romeo 145 1.7

Comment

Току що гледах видеото....смешници.
                    Даже не могат и да реагират охранителите по професионален начин....откакто го проснаха почнаха да скачат и да ритат......че да идват и други....
                    Аз ако стигна до там,че да изляза на подиума с пистолет до главата на Доган,със сигурност няма да е газов
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Според мен им и вариянт в който Доган Ефенди изобщо да не е знаел какво се случва.Постановката да е от негови хора и така ми изглежда.Време е за някаква промяна в партията и трябва да се реагира.Всяко едно действие си има причина.Въпросът е кой има изгода от цялата патардия.Всички ние знаем и имаме мнение от това което ни казват медиите,а дали наистина е така?Дали Доган наистина е този за когото ни го представят?
                      алфа 156 1.8тс16v

Comment

Оптимисти... Бъдете сигурни само за едно - който е наблюдавал Доган през последните 20 години, даже и да не го понася ще се съгласи, че не е толкова тъп, та да режисира сам такава бутафория.А останалото са детайли на фона на това каква гюрултия се вдигна из Европата. За това ви се чудя на убедеността, че всичко това касае само ДПС-електората... Жалко за България, или поне това,дето е останало от нея. Сега очаквайте лавина от енергични "действия" от страна на милиционерите, с които да извлекат предизборни дивиденти от тая калпава постановка.
                        ...
                        155 1,6 TS 16V `96
                        166 2,4 JTD `99
                        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Като гледам, повече от 2/3 от изказалите се по темата са привърженици на тезата за "режисиран сценарий". Т. е - привърженици на теорията за световната конспирация.
                          Психолозите ясно обясняват такава нагласа.
                          Така се случва, когато един човек прекалено много е бил лъган и поради това вече е свикнал да приема всичко с недоверие. Колкото и просто и очевидно да е то.
                          Жалко за нас. Успяха да ни втълпят това, че нищо не зависи от нас самите а е плод на велики и тайни замисли.
                          А може би самото това е било целта на световната конспирация?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

!

Толкова фалшиво нападение няма никъде. Всички медии писаха че е атентат, с газов пистолет. Момчето което напада има 3 дела за побой, 3 за кражба, и още незнам си колко за хулиганство. Което води до извода че едва ли е толкова тъп за да тръгне с газов пистолет. За мен лично всичко това е измислено, на човека му е платено за да направи сеир. А някой замислял ли се е че може да отклоняват вниманието ни от нещо друго??? Аз лично съм забелязал че щом идва нещо важно за страната все нещо се случва. А скоро има референдум. Незнам до колко е внушение ама.... то ще се разбере
                            Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                            Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Ама на това семейство не им върви... Брат му , дето спечели Ферарито от Слави не можа да си запали колата.
                              На тва момче му засича пистолета... абе каръци

Comment

Театър...и то долнопробен...няма конспирация...а е смешно!
                                - с газов пистолет най-много да го опърли,
                                - ако някой тръгне с насочен пистолет към теб...най малкото ще приклекнеш, ще се прикриеш с ръце
                                - охраната как не го е хванала на влизане с пистолет и два ножа
                                - как въпросният долен мангал не го видя нападателя си да приближава на огромна сцена...нито охраната го забеляза вървейки към него
                                - как ще засече пистолета...това е първи патрон в цефта...няма засичане...
                                - пистолета се вижда, че е без пълнител

Като се замислиш над всичко това стигаш до отговора...как да се убедени електрората на тея безделници...повечето неграмотни и български незнаещи!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X