If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази тема няма ли кой да я изрязка вече - големи бози се получиха.
Няма страшно!
Най-много някой нов, ако погледне тука, да реши, че привилегиите на членовете на клуба са да чукат пианистки, балерини, дърти монахини и други кози!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Няма страшно!
Най-много някой нов, ако погледне тука, да реши, че привилегиите на членовете на клуба са да чукат пианистки, балерини, дърти монахини и други кози!
Ами чичи ти знаеш ,че живота е секс , пукница и музика ... последните две са с добре развити теми у форумО .
То и за казарма да си говорим - тоя новия който ще да е пак ще се чуди къде е попаднал
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
И аз...обаче с монахиня, не с балерина.В килифаревския манастир...на екскурзия бяхме...80 година.Наложи се да я изповядам.Т.е. май тя ма изповяда ама...се тая.
Е това си е постижение.Но и аз първо помислих, че била е на 80 години, а после вникнах по дълбоко
Е това си е постижение.Но и аз първо помислих, че била е на 80 години, а после вникнах по дълбоко
Постижение дрън,дрън, на 18 бях толкова задръстен че...айде да не коментирам историята.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Ключ - не, но обмислям да й сменя леко (или не съвсем) заглавието и да я побутна по-нагоре.
Да я боднеш като ВАЖНА .
Мммм добра идея
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Нещо като "Извънклубен живот или мераците на кандидат-членовете за привилегировано возило, плюскане и тия три раУти".
KаКа аз да поясня
Те тук си говорим за "клуба на Общи" който е подформация на Оня детелинкиния де има по-малко членове и членки от "нашия си"
Заглавието си е тематично и тъкмо на място като за раздела къде си хапваме , пийваме и тея няколко работи
Та тъй де - едно нещо де работи що да го разваляме зорлен .
KаКа аз да поясня
Те тук си говорим за "клуба на Общи" който е подформация на Оня детелинкиния де има по-малко членове и членки от "нашия си"
Заглавието си е тематично и тъкмо на място като за раздела къде си хапваме , пийваме и тея няколко работи
Та тъй де - едно нещо де работи що да го разваляме зорлен .
Откакто си минал на студен чай, нищо не ти разбирам
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Откакто си минал на студен чай, нищо не ти разбирам
Значи е време да прогледнеш нещата от различна перспектива
Значи е време да прогледнеш нещата от различна перспектива
Не мога.
Зъболекарят преди 10 дни ми каза никакво напрягане, вдигане на тежко и навеждане под леглото.
Явно прочел недоумението в погледа ми, поясни, че не бива да сменям перспективата на погледа си (или наклона на главата)
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Comment