Известие

Collapse
No announcement yet.

Да попитам за приблизителна цена на лаптоп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да попитам за приблизителна цена на лаптоп

За жалост, лаптопа, който ме интересува, ще го видя едва във Вторник.
    Знам единствено, че е dell studio
    Червен е , 4 гиги рам, процесора е i3 2.13 мгх , подсветка на клавиатурата, видео картата е ati radeon mobility HD 4500 а хард диска 500 гигабайта рам, цд-то не се отваря, а дисковете влизат като в цд на кола.
    До колкото разбрах, тези с подсветката се водели някакви пробуук, или нещо такова. Може ли някой да ми каже приблизителната цена на лаптопа ?
    Знам ,че върпросът така зададен е адски тъп, но не намирав из нета, дори подобен на този, за да се ориентирам

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Нещо подобно http://www.amazon.com/Dell-Studio-15.../dp/B004CHM1MW
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Този с подсветка на клавиатурата ли е ?

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Жената ходи в един сервиз, към Студентския град някъде, много свествен майстор има там, който и продава и компютри стари с гаранция 6 месеца, по добре нещо такова вземи.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Жената ходи в един сервиз, към Студентския град някъде, много свествен майстор има там, който и продава и компютри стари с гаранция 6 месеца, по добре нещо такова вземи.
          Аз лаптопа съм го намерил, с параметрите, които дадох в първия пост е. Няма как да намеря същия, или подобен на по-ниска цена, защото го взимам от наша си заложна къща, на цената , на която е заложен . Просто ми е интересно каква е реалната цена на лаптопа.

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
            Ако е наистина на цената, на която е заложен, споко - тия в заложната къща не са се прецакали и със сигурност го взимаш на топ оферта...
            Мен това ми е ясно, освен това , виждам на колко е заложен лаптопа, освен това работех в тази веврига заложни къщи 5 години. Не е въпросът дали се прецаквам, въпросът е какви пари е нов ? Иначе да, цената му е 300 лева за мен.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              Този с подсветка на клавиатурата ли е ?

Да с подсветка е, и с малко по-добър процесор, преди 3 години от когато е модела струваше около 1500 лева, сега втора ръка да е около 500-600 лева.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Да с подсветка е, и с малко по-добър процесор, преди 3 години от когато е модела струваше около 1500 лева, сега втора ръка да е около 500-600 лева.
                Ясно, благодаря ти.
                Всъщност, току що ми казаха точния модел - studio 1558 . Това по-добро ли е от inspiron.. Аз преди години имах един инспирон, от който бях адски доволен. В смисъл, студио по-висок клас ли е от инспирона, или не .

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Този от линка е точно 1558. Иначе по въпроса ти; Студиото са с малко по-добро качество, по-тънки, могат да бъдат конфигурирани по-добре. Лаптопа който си взел за тази цена е супер. Ако не ти е необходим давам ти 310 лева и го грабвам
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Този от линка е точно 1558. Иначе по въпроса ти; Студиото са с малко по-добро качество, по-тънки, могат да бъдат конфигурирани по-добре. Лаптопа който си взел за тази цена е супер. Ако не ти е необходим давам ти 310 лева и го грабвам
                    Аз го взимам за себе си. Оня ден си продадох моя лаптоп, точно защото този ми хареса много. Още не съм го взел, утре ще го взема, защото нямам време от работа.

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 02:01.
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Имайте предвид обаче че.. лаптоп "втора рька" е "котка в торба". Това че видеото е Радеон е добре, но и при тях няма гаранция че няма да се е “отлепил“ чипсетьт ако е ползван за игри. Нормално на всяка техника излязла ведньж от магазиньт цената и пада с минимум 20 процента. След изтичане на гаранционният срок с поне още толкова. 3г за сьвременен лаптоп си е много време. Не сьм запознат с модельт, дано е “корав“ и ви радва дьлго време.
                        По-малка котка е от кола втора ръка а повечето тук караме такива коли.
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

За работа преди две години си взех за 290 лева един FS lifebook P7230 произведен през 2007 година, освен да кажа, че е желязна машина друго няма какво.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

---
                            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 02:02.
                            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                              Не е като и аз да не сьм взимал. Амило РА1538 - два броя. И едно дьно за сьщият модел. Изкарват по годинка (пак за по 300лв).Един MSI пак с видео на Nvidia - go6300, сьщата работа. Интересното е че старите ми още си бачкат безотказно Армада Р3 800мх и Тошиба Сателит Р4 3гх.
                              Общо взето според мен си струва, но е добре да се остави старият, щото.....
                              Интересна аналогия с колите
                              Ти някакъв пророк се оказа.... не ми работи wi-fi нито лан картата. След оглед , се оказа, че чип за ниско захранване по южния мост е прецакан. Адски деликатна работа било, АКО стане въобще. Ще го правя , няма начин , като му видях цената в магазина на тоя модел и съм готов и двеста лева да дам за ремонт .

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                              X