Известие

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy vs HTC

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    КОлеги Някой ще предложи ли някои приложения за андроид
    - някакъв добър mp3 плеар, при който плейлистите да си ги създавам директно като си избера папката в която съм си сложил музиката, а не от всички песни на картата с памет да избирам една по една...това ми трябва като "екстра", друго много много не ме вълнува
    - гпс навигацийка
    - и приложение с което да си ползвам лед светкавицата като фенерче.

Благодаря колеги.

П.П С андоид форума не се спогаждам, много стари линкове вече не са активни и това ровене ме побърква
    1. PowerAMP, според мен най-добрия андроид плеър. Има доста опции за плейлистите, също и еквалайзер.
    2. Аз ползвам iGo, доволен съм от нея. Картите са доста подробни, и се обновяват достатъчно честно.
    3. Tiny Flashlight

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      ...плейлистите да си ги създавам директно като си избера папката в която съм си сложил музиката, а не от всички песни на картата с памет да избирам една по една...
      За точно това, което искаш приложението е Playlist Generator (няма реклами, няма искане на достъп и т.н.), а музикалния плеър за мен лично е същия, с който си слушаш на компютъра у вас...

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Tи па от кога ползваш Въйфон та се кълнеш у него,до оня ден ходеше с некви прогнили Нокиии пропити с масло

П.С.Както виждаш съм написал че съм лаик,за това моето мнение не е меродавно,плюс това от телефон за 300 лв.няма какво повече да искаш,просто няма аналог за цената си
        Брат от бая време съм с Въйфон,а това,че не сме се виждали не значи,че е от вчера.
        Как и да е,никой в нищо не те обвинява или критикува,а ти подскачаш,притеснен ли си не си ли знам ли.300 кинта си е добра цена за машинката,стига теб да те удовлетворява,то май това беше важното.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Да вдигна малко темата.
          Някой да има наблюдение,мнение,съвет...абе нещо ,относно
          HTC One X ?
          Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
            Да вдигна малко темата.
            Някой да има наблюдение,мнение,съвет...абе нещо ,относно
            HTC One X ?
            Като тръгнах да сменям С2-ката се загледах и по него,но на мен лично не ми допадна. Хареса ми на външен вид, но само до там. Лагва доста на моменти,а камерата е много зле,не че на С3 е кой знае какво,ама на One X е много неприятна. При One X+ са пооправили положението,но той е доста скъп.
            Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
            Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
            Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Снощи и днес цял ден чета андроид форума ...
              Тотално съм объркан,така като чета за какви неща си говорят,все едно съм индианец.Некви руутвания,ромове,приложения,таск мениджъри,пък даваш достъп на някакви работи,бек ъп ,фактори ресет,дефоут ресет,ъпдейти,Джели Бийн, дрън дрън.
              Май нищо няма да купувам ще си стоя с 6300-та и тва е.
              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
              sigpic

Comment

Снощи и днес цял ден чета андроид форума ...
                Тотално съм объркан,така като чета за какви неща си говорят,все едно съм индианец.Некви руутвания,ромове,приложения,таск мениджъри,пък даваш достъп на някакви работи,бек ъп ,фактори ресет,дефоут ресет,ъпдейти,Джели Бийн, дрън дрън.
                Ти можеш да имаш смартфон и без да го мъчиш с тея работи Аз съм така,камерата,нета и навигацията ми трябват е естествено и телефона.Аз засега съм доволен от моя
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

За това има iPhone и iOs.

Comment

Това са все неща за хора които обичат да си ровичкат в телефона и да го правят такъв какъвто им допада,но съвсем не значи,че и ти трябва да си играеш по-този начин с него. Както не всеки си тунингова колата. Това,че iOs не ти дава тези възможности съвсем не бих го приел за плюс!
                    Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                    Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                    Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Е те тепърва почват да излизат флагманите на водещите компаний изчакайте
                      С колкото по нов андройд си го вземеш си е по-оферта какви екстри има вътре.
                      Аз си взех самсунг галакси с дуос с мисълта ,че едноядрен и 4 инча екран ще са ми перфе ,ама не.
                      Сега е излезнал галакси гранд с 1.2 двуядрен и 5 инча екран - само резолюцията куца ,че е същата като на моя а има инч отгоре - 480х800.
                      И е 700лв в технополиса и има още само бял...
                      Замислям се да си продам моя и да взимам гранд черен като излезне
                      Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                      Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Working...
                      X