Известие

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy vs HTC

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
    Хайде честит Джейл на феновете на ios6
    Я марш във въйфон темата,тука е за андроиди...................
    Last edited by Mury; d.m.y г., 16:22.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Дисплейте са леко изкривени.
      Attached Files
      www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
        Дисплейте са леко изкривени.
        Сигурно аз съм сляп, но не виждам разлика в моя. Телефона го имам от май 2012 и досега видя доста тормоз от дъщеря ми на 3Д игрите.
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• То дори тоя на снимката има леко изкривяване.

Comment

• Е ся ша ма караш и шублер да търся... че с нормална линийка не можах да намеря разлика в страните.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Криви са дисплеите я, то в тези торбички на зрънчо дето ги разнасят, не само се кривят, ами и скърцат и сигурно хлебарки ФащаТ...
              Ей го на Тянко Георгиев как му го върнали от гаранционен ремонт в София, намекват му нещо хората...
              Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                Дисплейте са леко изкривени.
                Бате и на всички ФВ-та им седят на криво моторите,но това не пречи на хората да си ги купуват и да са доволни от тях.........................

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Ти последно задоволен ли си от талифоня, че една колежка в офиса иска да си прави подарък за рожденния ден?
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Бате и на всички ФВ-та им седят на криво моторите,но това не пречи на хората да си ги купуват и да са доволни от тях.........................
                    Ма явно си мислите, че плюем нещо по HTC. Нет! Самия аз имах такова HTC в продължение на има няма година. Просто констатирам факт, за това, че качеството вече не е на ниво.

Comment

• КОлеги Някой ще предложи ли някои приложения за андроид
                      - някакъв добър mp3 плеар, при който плейлистите да си ги създавам директно като си избера папката в която съм си сложил музиката, а не от всички песни на картата с памет да избирам една по една...това ми трябва като "екстра", друго много много не ме вълнува
                      - гпс навигацийка
                      - и приложение с което да си ползвам лед светкавицата като фенерче.

Благодаря колеги.

П.П С андоид форума не се спогаждам, много стари линкове вече не са активни и това ровене ме побърква
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

• -MP3 не знам, защото не ползвам.
                        -Навигацията ще се опитам да я кача тук и да си я изтеглиш.... оказа се, че не мога да кача нищо
                        Давам ти директен ЛИНК да си я дръпнеш. А ето ТУК пише как да си я инсталираш и ако желаеш да си добавиш екстри
                        -Фенерчето е 'Tiny Flashlight' от Николай Ананиев
                        Last edited by Kuku; d.m.y г., 20:14.
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                          КОлеги Някой ще предложи ли някои приложения за андроид
                          - някакъв добър mp3 плеар, при който плейлистите да си ги създавам директно като си избера папката в която съм си сложил музиката, а не от всички песни на картата с памет да избирам една по една...това ми трябва като "екстра", друго много много не ме вълнува
                          - гпс навигацийка
                          - и приложение с което да си ползвам лед светкавицата като фенерче.

Благодаря колеги.

П.П С андоид форума не се спогаждам, много стари линкове вече не са активни и това ровене ме побърква
                          tiny player ползвам за мп3
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Ти последно задоволен ли си от талифоня, че една колежка в офиса иска да си прави подарък за рожденния ден?
                            Да доволен съм,ако може мнението на супер лаик да се взима под внимание

---------- Post added at 07:13 ---------- Previous post was at 07:13 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                            Ма явно си мислите, че плюем нещо по HTC. Нет! Самия аз имах такова HTC в продължение на има няма година. Просто констатирам факт, за това, че качеството вече не е на ниво.
                            На моя не забелязвам да има такова нещо

Comment

• Е ти вчера го взе,какво искаш на втория ден да си покаже рогата.... изчакай малко

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                                Е ти вчера го взе,какво искаш на втория ден да си покаже рогата.... изчакай малко
                                Tи па от кога ползваш Въйфон та се кълнеш у него,до оня ден ходеше с некви прогнили Нокиии пропити с масло

П.С.Както виждаш съм написал че съм лаик,за това моето мнение не е меродавно,плюс това от телефон за 300 лв.няма какво повече да искаш,просто няма аналог за цената си

Comment

Working...
                                X