If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Криви са дисплеите я, то в тези торбички на зрънчо дето ги разнасят, не само се кривят, ами и скърцат и сигурно хлебарки ФащаТ...
Ей го на Тянко Георгиев как му го върнали от гаранционен ремонт в София, намекват му нещо хората...
Бате и на всички ФВ-та им седят на криво моторите,но това не пречи на хората да си ги купуват и да са доволни от тях.........................
Ма явно си мислите, че плюем нещо по HTC. Нет! Самия аз имах такова HTC в продължение на има няма година. Просто констатирам факт, за това, че качеството вече не е на ниво.
КОлеги Някой ще предложи ли някои приложения за андроид
- някакъв добър mp3 плеар, при който плейлистите да си ги създавам директно като си избера папката в която съм си сложил музиката, а не от всички песни на картата с памет да избирам една по една...това ми трябва като "екстра", друго много много не ме вълнува
- гпс навигацийка
- и приложение с което да си ползвам лед светкавицата като фенерче.
Благодаря колеги.
П.П С андоид форума не се спогаждам, много стари линкове вече не са активни и това ровене ме побърква
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
-MP3 не знам, защото не ползвам.
-Навигацията ще се опитам да я кача тук и да си я изтеглиш.... оказа се, че не мога да кача нищо
Давам ти директен ЛИНК да си я дръпнеш. А ето ТУК пише как да си я инсталираш и ако желаеш да си добавиш екстри
-Фенерчето е 'Tiny Flashlight' от Николай Ананиев
КОлеги Някой ще предложи ли някои приложения за андроид
- някакъв добър mp3 плеар, при който плейлистите да си ги създавам директно като си избера папката в която съм си сложил музиката, а не от всички песни на картата с памет да избирам една по една...това ми трябва като "екстра", друго много много не ме вълнува
- гпс навигацийка
- и приложение с което да си ползвам лед светкавицата като фенерче.
Благодаря колеги.
П.П С андоид форума не се спогаждам, много стари линкове вече не са активни и това ровене ме побърква
tiny player ползвам за мп3
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Ма явно си мислите, че плюем нещо по HTC. Нет! Самия аз имах такова HTC в продължение на има няма година. Просто констатирам факт, за това, че качеството вече не е на ниво.
На моя не забелязвам да има такова нещо
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Е ти вчера го взе,какво искаш на втория ден да си покаже рогата.... изчакай малко
Tи па от кога ползваш Въйфон та се кълнеш у него,до оня ден ходеше с некви прогнили Нокиии пропити с масло
П.С.Както виждаш съм написал че съм лаик,за това моето мнение не е меродавно,плюс това от телефон за 300 лв.няма какво повече да искаш,просто няма аналог за цената си
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment