Известие

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy vs HTC

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Samsung Galaxy vs HTC

Въпрос към батките,реших да си взема и аз едно смартфонче,среден клас до около 400-450 лв.Телефона ще е на лизинг в Глобул,така че съм малко ограничен.Харесал съм си http://gsmonline.bg/samsung-i9070-ga...6gb-black.html или http://gsmonline.bg/samsung-i9001-ga...-plus-8gb.html или http://gsmonline.bg/samsung-galaxy-a...160-black.html Понеже нищо не разбирам от тези плочки,за тва се допитвам до опитните,но съм си харесал Самсунг или HTC,искам да е с Андроид,да има навигация,да снима хубаво и тва е общо взето.Самсунгите съм ги набелязал,но нещо с HTC не се справям,давайте аналогични предложения,аргументи и т.н.

П.С.Жена ми има от 1г. Галакси и е супер доволна,а и този телефон пред очите ми полетя от 2-ия етаж/беше изтупан с покривката/ и няма и драскотина даже по него
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Аз имам Самсунг, дъщерята е с НТС, бих предпочел втория, макар че в къщи почти всичко е на Самсунг и на LG,ма не ме питай подробности, просто като съпоставя двата по ми харесва НТС-то.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

http://gsmonline.bg/htc-desire-x-bla...%BD%D1%8E.html Тва ми харесва,чакам мнения

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

две Галаксита - моето и на жена ми - вече две години и половина зверска експлоатация - работят, изглеждат като нови, батериите както си държаха по два дена така си и държат до ден днешен. Железен, прекрасен телефон.
        AR 166 2,4 jtdm
        NT II 2,7 tdi
        Peugeot 206 1,1
        AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Както каза един познат IT специалист: Който и да е модел на HTC е по-добър от който и да е модел на Samsung.

Ако целта ти е да го биеш от земята, да ковеш пирони с него и да го газиш с колата и тоя който издържа на такива неща за теб е по-добрия, просто не си за смартфон ами си за някоя Nokia от тия дето нови ги дават за по 20-тина лева...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
            Както каза един познат IT специалист: Който и да е модел на HTC е по-добър от който и да е модел на Samsung.

Ако целта ти е да го биеш от земята, да ковеш пирони с него и да го газиш с колата и тоя който издържа на такива неща за теб е по-добрия, просто не си за смартфон ами си за някоя Nokia от тия дето нови ги дават за по 20-тина лева...
            ......и новите евтини Нокия за нищУ не стват.....некой по-стар модел.........
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

преди три години нямаше Самсунг, който да бие HTC. Сега Самсунг са лидери на този пазар и HTC не са им конкурент...
              AR 166 2,4 jtdm
              NT II 2,7 tdi
              Peugeot 206 1,1
              AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение

Не е тва целта майка .................. Искам сериозни мнения от собственици евентуално............моля темата да не се превръща в някое блато..................

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                преди три години нямаше Самсунг, който да бие HTC. Сега Самсунг са лидери на този пазар и HTC не са им конкурент...
                Абе поне по пищещото във сайта,нито един от 3-е Самсунга не е по добър от посоченото HTC,.Повече ме влече Галаксито,след опита с на жена ми телефона,но пък сега и тва ХТЦ ми хареса много

Comment

Ползвал съм и htc и samsung но с уиндоус.....htc-то определено беше по-добро,не зацикляше като Самсунга.

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                    Ползвал съм и htc и samsung но с уиндоус.....htc-то определено беше по-добро,не зацикляше като Самсунга.
                    Че то има ли Самсунги с Виндовс бре

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Не е тва целта майка .................. Искам сериозни мнения от собственици евентуално............моля темата да не се превръща в някое блато..................

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

:
                      Определено НТС.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Че то има ли Самсунги с Виндовс бре
                        Имаше едно време...Самсунг Омния...аз ползвах и още го имам Омния Про 7610 с Уиндоус.

Comment

S advance е с най-добрите характеристики. А и изобщо по всичко освен дизайна превъзхожда ХТЦто

Самсунг има с всякакви операционни системи и то по много в от всички.
                          http://www.gsmarena.com/samsung-phones-9.php

Сестра ми 2 пъти и подменяха едно HTC докато накрая не го продадох(на 3дена дадоха нов тел. oтМтел) и й купих Ace. Добра машинка за без пари. Върши и перфектна работа за и-нет, но има слаба батерия и една смяна на софта, че имаше проблем с набирането.

Ace 2 обаче е доста по-добър. Като цена качество е най-добре от всички изброени според мен. За първи андроид ще ти е перфектен! Евтин и непретенциозен. Плюс това е нов и ще може да му сложиш последния андроид Jelly Beam официално

А мен ме интересува този онлайн магазин дали е коректен, че има страхотни предложения!
                          Last edited by VFTI; d.m.y г., 23:19.
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Понеже по горе някои ранят Нокия бил ви казал нещо ма не е за във форума. Отговорете на Мурджев за конкретното питане, а не всявайте размирици.

Офф.. на жина ми и зимах Лумиа 610 и на мен си зимах Лумиа 800. Миро е с Самсунг Омния с виндоус, Линкестис е с ХТЦ с виндоус и Васил Петров е с Лумия 800. Нито веднъж тоя телефон не е забил не се е рестартирал или нещо от тоя сорт. Камерата е 8ца, интернета му е по бърз от най-бързите Андроиди, Нокиа мапс си има, т.е. абсолютно всичко което ми е нужно на мен.

Офф 2 Абсолютно същата дилема имах и аз, да е най-доброто в тоя ценови диапазон около 450 лв., и не съжалявам за миг.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

HTC е отговора... Самсунг има още много хляб да изядат докато се научат как се пише фирмуер и софтуер. Единственото хубаво са им екраните - при скъпите модели.
                              Параноида е уж еднакъв но отгоре му всяка фирма се упражнява с драйвери, софтуер и сие.
                              За снимки ... на светло всички стават, вечер е мъка, навигация вградена няма (за софтуер плащаш или хакната).

Ако ще намесваме други ОС, Нокия 800 и НТС 8S пак са някъде там... аз бих взел втория Уиндоус 8 е по-изпипан от 7
                              Last edited by morfius; d.m.y г., 23:43.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                              X