Аз имам htc evo 3d от май миналата година. Един колега има галакси 2 и ги сравнявам. Изключая това че моя е с по-добър хардуер и по-голям екран, на моя софта му е "по-лъскав". Не е забивал. Правих му ъпдейт и съм с последната заводска версия. Навигация, освен гугълската, съм сложил iGo и нямам кахър. Върна ме лятото от Ставрос, Гърция до у нас. Най-съществената разлика е в екраните. При самсунг, на техния амолед, цветовете изглеждат малко по-тъмни, но пък по-контрастни. Повече прилича на иPhone-a. На хтц-то са някак по-лъскави и бляскави. Моя телефон издържа по 4 дена, но и не говоря много по него. Като го вържа през уарлеса в инета, сваля по 10-ина % за около 20-30 мин. Вярно че съм сложил и приложение за запазване на батерията. Преди това тока по-бързо си заминаваше. При мене има и 3D ефект на снимки и игри, но за модела дето си го избрал, това не важи. Иначе е яко 
Моя съвет е - иди в някой магазин да ти покажат двата модела и ги разгледай. Така ще си избереш твоя телефон.
P.С. Забравих още нещо. При снимане, хтц-то прави бялото в леко розов оттенък.

Моя съвет е - иди в някой магазин да ти покажат двата модела и ги разгледай. Така ще си избереш твоя телефон.
P.С. Забравих още нещо. При снимане, хтц-то прави бялото в леко розов оттенък.
Comment