Известие

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy vs HTC

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мури, дали 20 или 30 лева на месец - все тая!
    Хич няма да ги усетиш разликата в парите, докато разликата в работата на телефоните ще я усетиш
    Вземи S2 и ти гарантирам, че точно на третия ден ще ти малее.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Мури, дали 20 или 30 лева на месец - все тая!
      Хич няма да ги усетиш разликата в парите, докато разликата в работата на телефоните ще я усетиш
      Вземи S2 и ти гарантирам, че точно на третия ден ще ти малее.
      Aбе не е баша така както го казваш,ма друг път ще си говорим.Мисълта ми е,че не ми трябва директно някво 3/4 ядрено животно,искам смартфон среден клас на добра цена.ХТЦ-то мисля че мога да го взема на 12 лв. на месец,което си е бая разлика.
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

HTC свалиха много качеството напоследък... Samsung и Apple много се увлякоха във войната помежду си и другите се задъхват след тях.

HTC-тата им пада и цената по-бързо.
        www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
          HTC свалиха много качеството напоследък... .
          Това от собствен опит ли го казваш или го прочете някъде?
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Това от собствен опит ли го казваш или го прочете някъде?
            Тамън и аз тва смятах да попитам..............

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
              HTC свалиха много качеството напоследък... Samsung и Apple много се увлякоха във войната помежду си и другите се задъхват след тях.

HTC-тата им пада и цената по-бързо.
              Едно доста точно мнение по темата...

Да ви поразреша малко спора с инфо, базирано на повечко факти, някои от извора.

Самсунг ги ненавиждам като фирма. Откакто пък почнаха да правят телефони, особено пък да вадят по 368 модела на година, хептен ги намразих. Ама гадовете корейски, колкото и да са им пластмасари тутурутките, са страхотни. Опитвам се да си кривя душата и не мога. Всичко от серията Галакси пък е без грешка, ако се купува, си струва парите. Лично на мен, фаворитите са ми всички Нексуси и S-ките, във всичките им разновидности и поколения. От информацията, която имам, свързана с проблеми от гледна точка дефекти, са си най-стабилното нещо на пазара в момента, и нито хапаните ябълки могат да им се опрат, нито който и да било друг.
              HTC... бяха хубава марка, докато не ги натисна войната между корейците и гризаните ябълки... там вече избушиха. Да уцелиш HTC, което няма да се развали от само себе си, е жив късмет, при това рядко срещан. Най-голямото падение на марката се случи с двата им флагмана, които се оказаха тотална издънка - HD2 и One X. На HD2 им прегряваха чиповете, на One X им се скапчат тъчовете за норматив - с кашони влизат в сервиза. А влезе ли в сервиз - там започва ада. И то не защото сервиза на HTC у нас е лош - напротив... работят бързо и качествено - просто резервните части, доставени директно от HTC, са отчайващо бъгави, и срещу това абсолютно всеки е безсилен.

Така че, поне на този етап, питане от вида "да си взема ли Galaxy Sх или iPhone 4S/5/HTC/Sony?", е безпредметно. Огризките, от 4S насам, им се срина failure rate-a по страховит начин - чистата 4-ка беше последния здрав модел, който можеше да се опъва на корейците, Сони пък са издънили Андроида и макар да вадят наглед доста интересни модели последно време, все още са чупливи - имам преки наблюдения над едни Xperia S и P.
              Та на въпроса - корейче се взима... колкото и да ги мразя тия гнусмаС (прочети наобратно), това са машините в момента...
              Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение

Самсунг ги ненавиждам като фирма. Откакто пък почнаха да правят телефони, особено пък да вадят по 368 модела на година, хептен ги намразих. Ама гадовете корейски, колкото и да са им пластмасари тутурутките, са страхотни. Опитвам се да си кривя душата и не мога. Всичко от серията Галакси пък е без грешка, ако се купува, си струва парите. Лично на мен, фаворитите са ми всички Нексуси и S-ките, във всичките им разновидности и поколения. От информацията, която имам, свързана с проблеми от гледна точка дефекти, са си най-стабилното нещо на пазара в момента, и нито хапаните ябълки могат да им се опрат, нито който и да било друг.
                HTC... бяха хубава марка, докато не ги натисна войната между корейците и гризаните ябълки... там вече избушиха. Да уцелиш HTC, което няма да се развали от само себе си, е жив късмет, при това рядко срещан. Най-голямото падение на марката се случи с двата им флагмана, които се оказаха тотална издънка - HD2 и One X. На HD2 им прегряваха чиповете, на One X им се скапчат тъчовете за норматив - с кашони влизат в сервиза. А влезе ли в сервиз - там започва ада. И то не защото сервиза на HTC у нас е лош - напротив... работят бързо и качествено - просто резервните части, доставени директно от HTC, са отчайващо бъгави, и срещу това абсолютно всеки е безсилен.

Така че, поне на този етап, питане от вида "да си взема ли Galaxy Sх или iPhone 4S/5/HTC/Sony?", е безпредметно. Огризките, от 4S насам, им се срина failure rate-a по страховит начин - чистата 4-ка беше последния здрав модел, който можеше да се опъва на корейците, Сони пък са издънили Андроида и макар да вадят наглед доста интересни модели последно време, все още са чупливи - имам преки наблюдения над едни Xperia S и P.
                Та на въпроса - корейче се взима... колкото и да ги мразя тия гнусмаС (прочети наобратно), това са машините в момента...
                Къде ги видя тия прегряващи HD2 ки бре, това все още се води най-търсения апарат (изключая сектите) макар да остаря необратимо (единствения наличен който може да подкара на мултибуут Уиндоус мобайл 6.Х, Уиндоус 7.Х, Андроид 2.Х и 4.0.Х - избираш си коя ОС искаш да ползваш с рестарт)?
                One X има няколко наоколо ми, не съм чул да се развалят.
                За операторски апарати (било от тук или ЕС като цяло) или куфарни от арабския свят си говорим?
                (за куфарните си има някои особености от времето на Нокия 3310)
                А те Самсунг щото не се развалят, не дай боже да се случи - К § К електроникс ще ти стъжнят здравето неколкократно.
                Last edited by morfius; d.m.y г., 11:34.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Едно хубаво мнение,но искам пак да попитам,тези сведения от собствен опит ли са или,някой чул някъде,прочел някъде.Отзивите за HTC Desire в андроид форума са противоположни на твоите.....................Аз лично знам за здравината на Самсунгите/както казах жена ми има и е супер доволна,а и летя от 2-ия етаж и няма и драскотина по него/.Точно за това пуснах темата,за да се дадат мнения от собствен опит...........

Comment

Имаше един период, в който ги виждах по няколко бройки седмично, счупените HD2. Повярвай ми, Морф, нагледал съм им се доволно и не бих се докоснал до тази тояга по никакъв начин.

При Самсунг иначе, това е драмата, да - ако случайно уцелиш дефектната бройка (което би било егати кривия карък), ще береш ядове със сервиза.
                    Относно One X - определено не съм ги гледал наоколо ми, а имам представа каква бройка е влизала и влиза в сервиза, и с какви оплаквания. Процентът е ужасяващ.
                    И определено си говорим само за операторски и директен официален внос апарати - куфарните изобщо не ги коментираме.

На въпроса на Mury - и като ползвател на HTC и като занимаващ се в тази сфера професионално ги пиша тези мнения.

Мога още много конкретни детайли да споделя, ама мненията ще станат километрични - можем да си говорим и за самата изработка, корпусите, материалите, лаунч софтуерите - и там база за сравнения имам много, но мисля, че водещото в случая е това, което дотук казах.
                    Две черни перли...

Comment

...на One X им се скапчат тъчовете за норматив - с кашони влизат в сервиза.
                      Какъв е тоя дисплей, коя фирма го е изобретила и го произвежда (бранда е ясно, че е HTC, питам реално кой произвежда матрицата), та е такъв смотан и трошлив боклук..?

И моля да не се приема като заяждане - ти явно си в тази сфера, може би дори конкретно работиш с HTC за да имаш такава информация...
                      Ако е така, то не виждам как би имал reliable информация и за "Самсунг" (конкуренцията един вид)...
                      Ако питаме шефа на сервиза на BMW, сигурно ако се абстрахира от корпоративната си култура, ще каже, че са ебахти кошниците и на ден му влизат по 1000 чисто нови коли с невиждани дефекти и може би е по-добре да си купиш "Мерцедес"...

Mury, аз ако бях на твое място бих си купил HTC и след 2 месеца ползване да напиша в тази тема дали е по-добър от на жена ти Самсунга или не е по-добър...
                      Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 11:58.

Comment

Въйййй въйй Мъри, не се сдържам батка, взимай една гризана ябълка-четворка и не се занимавай с глупости.

п.с. Утре ще ти донеса два кашона със Зрънчо, може да ти излезне късмета.
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 12:04.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                          Какъв е тоя дисплей, коя фирма го е изобретила и го произвежда (бранда е ясно, че е HTC, питам реално кой произвежда матрицата), та е такъв смотан и трошлив боклук..?

И моля да не се приема като заяждане - ти явно си в тази сфера, може би дори конкретно работиш с HTC за да имаш такава информация...
                          Ако е така, то не виждам как би имал reliable информация и за "Самсунг" (конкуренцията един вид)...
                          Ако питаме шефа на сервиза на BMW, сигурно ако се абстрахира от корпоративната си култура, ще каже, че са ебахти кошниците и на ден му влизат по 1000 чисто нови коли с невиждани дефекти и може би е по-добре да си купиш "Мерцедес"...

Mury, аз ако бях на твое място бих си купил HTC и след 2 месеца ползване да напиша в тази тема дали е по-добър от на жена ти Самсунга или не е по-добър...
                          Никак дори не го приемам за заяждане.

При HTC, драмата не е в самия дисплей, а в тъч модула. Но така са го направили, че се сменя целия с все дисплея - вадиш го, откачаш лентовите кабели и директно закачаш новия. На който, както се досещаш не пише кой го е правил за HTC.
                          Който и да го е правил, факт е, че е щета.

А в България пазара така е структуриран, че тези, които при някои марки са ти конкуренти, за други са ти клиенти.
                          Малка страна сме, на работно ниво може да сме конкуренти уж, ама на маса сме приятели, и през един или втори човек се познаваме, и тези факти са добре известни на всеки, който е в бизнеса.

Инфото, което поиска Mury, съм го дал. Вече той решава.
                          Две черни перли...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение

Аз на 90% съм се навил за HTC Desire X ,само да намеря време да отида до Глобул,и те да не се осерат нещо/макар че до сега 11 г. нямам оплаквания от тях/

---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:09 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Въйййй въйй Мъри, не се сдържам батка, взимай една гризана ябълка-четворка и не се занимавай с глупости.

п.с. Утре ще ти донеса два кашона със Зрънчо, може да ти излезне късмета.
                            Баце нямам топки за Галфон....................а и ми е скъп...............

П.С.Естествено,ако не дадеш на лични някоя примамлива оферта от онея твойте куфарните

Comment

Който и да го е правил, факт е, че е щета.
                              Без да съм им светил докато са ги правили (та не е 100% сигурна информацията ми), знам, че точно "Самсунг" ги произвеждат...

Comment

Давайте още мнения,че довечера ако смогна ще мина през Глобул,да видим какво ще предложат................

Comment

Working...
                                X