Известие

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy vs HTC

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Viber-а го има още от снощи,ма сигурно на теб не ти излиза,нали си с Нокиа все пак
    МурджеФ нещо май не си си го активирал като хората щото и на мен не ми излизаш.
    Друг е въпроса дали си си на стария номер,ако не си за това не ни излизаш.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
      МурджеФ нещо май не си си го активирал като хората щото и на мен не ми излизаш.
      Друг е въпроса дали си си на стария номер,ако не си за това не ни излизаш.
      Ами значи четете м/у редовете,написах,че взимам телефона с нова карта................хихихихихх
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• На мен ми излиза Вайбъра на новия номер на Мурджев
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Като сте подхванали темата какво мислите за Galaxy III S Mini? Мисля, да се сдобия с едно такова... или с HTC Desire X и се чудя кое от двете да е.
          Аз съм новобранка Ники,ама и двете ги държах в ръцете си и ги ръчках в Глобул,ами Галаксито не ми хареса,а и е по-голямо.....................
          Last edited by Mury; d.m.y г., 17:22.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Samsung Galaxy S (S1, S2, S3) и iPhone (3GS, 4, 5)
            -----
            много телефони са ми минали през ръцете и съм 100% убеден, че това са най-добрите телефони! В момента ползвам S3 от него съм най-доволен.

(HTC са много зле от 1-2 години)
            Now: 156 2.5 V6 24V
            Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
              Samsung Galaxy S (S1, S2, S3) и iPhone (3GS, 4, 5)
              -----
              много телефони са ми минали през ръцете и съм 100% убеден, че това са най-добрите телефони! В момента ползвам S3 от него съм най-доволен.
              За 24 годишен бая телефон ти е минал през ръцете.................. Тези неща са ясни,тук коментираме среден клас смартфони,на всички ни е ясно че Айфона и Глакси 3,4 и т.н. са върха..................

Comment

Като сте подхванали темата какво мислите за Galaxy III S Mini? Мисля, да се сдобия с едно такова... или с HTC Desire X и се чудя кое от двете да е.
                По-назад в темата съм писал точно за С3 Мини и Дизайър Х... С3 Мини е по-добър но и е с 150 лв. по-скъп.
                Въпрос на това до колко си готов да платиш, защото отидеш ли на 500 лв, вече алтернативи бол.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Така и така Мурджев вече си взе телефон,и предлагам да разширим малко темата,и да ви попитам например,кой е най стабилния смартфон към момента за вас.
                  Да речем аз съм влюбен в нагризаните плодове,и не смятам,че в обозримо бъдеще ще съм с друг.
                  Хайде малко да ги разровим и тях,демек дайте си мнението.

Моето е,че това е телефон,който е максимално опростен,с лесно достъпни функции и същевременно всичко това събрано в стабилен и изчистен апарат с отлично качество.
                  Може да ме оплюете,но това е моето мнение.
                  Интересно ми е вашето виждане какво е.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Ако ще го взимаш през оператора ти,виж кое ще ти е по на далавера,за мен са еднакви телефони,с малки предимства за Галаксито/но както каза Митака е и по скъп/,но на външен вид,държане в ръката и първоначално ръчкане,ХТЦ-то ми хареса доста повече

Comment

Да речем аз съм влюбен в нагризаните плодове,и не смятам,че в обозримо бъдеще ще съм с друг.
                      Еми значи си Епъл Фенбой и въпроса ти е подвеждащ...
                      Иначе си прав - максимално опростен и лесен за употреба (това се доказва от факта, че е най-разпространен). За хора, които ги кефи да човъркат и да знаят какво се случва "зад кадър" обаче, 100% топ модел на една от фирмите "Самсунг" или "ХТЦ" с андроид. Другите модели и операционни системи аз лично не им разбирам много логиката и смисъла...

Comment

Така и така Мурджев вече си взе телефон,и предлагам да разширим малко темата,и да ви попитам например,кой е най стабилния смартфон към момента за вас.
                        Няма да има много смисъл това разискване, за всеки ще е различно и никой няма да може да докаже на другия, че избора му е излишна набутвация, нокиа не е това, което беше, а телефоните на сони са с вид на... създаден от пропуснали да патентоват
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Всичко е много хубаво,но напоследък чувам,че Епъл вградили някаква тракинг програма,която работи на фонов режим и не може да се изключи,и винаги може да определи местоположението на дадения индивид.Някой чувал ли е историята,и дали е вярна.

Comment

Всичко е много хубаво,но напоследък чувам,че Епъл вградили някаква тракинг програма,която работи на фонов режим и не може да се изключи,и винаги може да определи местоположението на дадения индивид.Някой чувал ли е историята,и дали е вярна.
                            Да не говориш за find iphone ?
                            Това приложение е много полезно но, за да намериш или проследиш телефон ти трябва Aplle ID i pass. Много е полезно ако ти откраднат телефона, може да изпратиш съобщение, съответно и да блокираш телефона с парола, и най-вече виждаш къде е в момента, но това не е новост.
                            https://itunes.apple.com/us/app/find...376101648?mt=8
                            http://www.youtube.com/watch?v=XvvIyhgMnLI

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                            .......и да ви попитам например,кой е най стабилния смартфон към момента за вас.
                            Хайде малко да ги разровим и тях,демек дайте си мнението.
                            Няма смисъл да дублираме темата, тук има близо 100 страници по-въпроса.
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=73163
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 10:34.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Да не говориш за find iphone ?
                              Това приложение е много полезно но, за да намериш или проследиш телефон ти трябва Aplle ID i pass. Много е полезно ако ти откраднат телефона, може да изпратиш съобщение, съответно и да блокираш телефона с парола, и най-вече виждаш къде е в момента, но това не е новост.
                              Не не говоря за тия всеизвестните програми,а за някаква програма,която я е открил някакъв хакер да работи като процес.Разучил я е и е стигнал до извода,че е за проследяване,и Епъл не я е обявил.

Comment

Не не говоря за тия всеизвестните програми,а за някаква програма,която я е открил някакъв хакер да работи като процес.Разучил я е и е стигнал до извода,че е за проследяване,и Епъл не я е обявил.
                                Ами ако се филмираш дотолкова, че да те вкарва в депресия това обстоятелство, взимай нокия 8810 и си решаваш проблема бро.
                                Много важно, че някой служител ме вади като статистика къде и колко се движа и позиционирам. Вероятно за всички телефони с вграден GPS има програми с които могат да бъдат проследявани и подслушвани, но най-вече Хорейшо ги ползва.
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 10:57.

Comment

Working...
                                X