If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък съм си качил антивирусна програма 'Avast', към която има проследяване, блокиране на телефона, блокиране на картата, известяване, сирена и прочие глезотии..... и е безплатна
...Разучил я е и е стигнал до извода,че е за проследяване,и Епъл не я е обявил.
То ако е до неприятни изненади с проследявания и GPS-и на телефони и тия с андроид могат да сервират някоя изненада, понякога забавна, друг път не чак толкова.
И какво ако някой може да те следи с телефона..? Проблем може да възникне ако примерно жена ти получи достъп до управлението на базата данни на това приложение с което те следят, иначе какво ти дреме, че в "Епъл" или някои други знаят къде ходиш..? Освен ако не си Джеймс Бонд или предводител на някой партизански отряд не виждам каква е драмата...
И в Лумиата ми го има това-намери телефона ми, което си е вид проследяване при изгубен телефон.Чрез акауна ми в MS Live мога да си прозвънвам, намирам телефона на картата, да го заключвам или да изтрия информацията.Вярно новите Нокии ги нямате за нищо но ми се струва , че до 1-2 години WP ще дръпне доста.
вече и от тъпия ми СГС3 не съм доволен, понякога по средата на нищото спират да ме чуват и аз да чувам и телефона отказва да прекрати разговора
въобще крайно съм разочарован от всичките системи на скъпите телефони
на епъл е турбо опоскана и ограничена операционната система (доко недей тръгва да тролиш и да говориш врели некипели, тея неща, които аз мога да направя с телефона си без да го счупя или да го руутвам/джейл-брейквам ти на айФона сватба да му вдигнеш няма как да ги направиш)
андроида от разнообразие пък е подигравателно забиващ и бъгав
нокиа са като идиота на селото - на надпревара с каруци отива с торба портокали
Не не категорично нямам проблем с проследяването,просто не смятам,че е нужно някой си да ме гледа къде ходя и кво правя. Всичко е хипотетично, но според мен това си е нарушаване на личното пространство. Егати човек да не може да кръшне на спокоиствие(в кръга на майтапа разбира се)
вече и от тъпия ми СГС3 не съм доволен, понякога по средата на нищото спират да ме чуват и аз да чувам и телефона отказва да прекрати разговора
въобще крайно съм разочарован от всичките системи на скъпите телефони
на епъл е турбо опоскана и ограничена операционната система (доко недей тръгва да тролиш и да говориш врели некипели, тея неща, които аз мога да направя с телефона си без да го счупя или да го руутвам/джейл-брейквам ти на айФона сватба да му вдигнеш няма как да ги направиш)
андроида от разнообразие пък е подигравателно забиващ и бъгав
нокиа са като идиота на селото - на надпревара с каруци отива с торба портокали
въобще бозичка
Нещо по конкретно на Нокията, освен заключената система?, че ми стана много интересно!
Нещо по конкретно на Нокията, освен заключената система?, че ми стана много интересно!
беден пазар на приложения, достъпните приложения от своя страна не са лишени от бъгове, а самите телефони не работят толкова гладко колкото например iphone или високите класове андроиди
не е малко и изоставането откъм дисплеи, размери на въпросните дисплеи и издръжливост на батерии, качество на снимки и т.н.
За гладкото работене изобщо не съм съгласен, до сега съм нямал грам лаг или забиване и съм съгласен да го пробвам с всеки висок клас андроид или айфон.Може да пробваме и gps и ако някой от изброените от теб се свържи по бързо ще черпя-свърза се точно на 2-рата секунда.Дори Нокиа имаха такава рекламна кампания насочена най вече към притежателите на втората група, и в 99% от случайте познай кой беше по бързият телефон.Дисплея, размерите и батерията нещо не мога да разбера какво точно имаш в предвид, но не отстъпват по нищо на другите.Качеството на снимките не го коментирам защото не съм правил сравнение но ми се виждат много добри, да не кажа перфектни-все пак не е фотоапарат.Бъгове в приложенията до сега не съм срещал.
Така както си ми отговорил май се опитваш да ме изкараш един вид глупак, който дрънка глупости за да изкара телефона си много добър.Е искам да ти кажа, че реших да пиша в тази тема защото виждам, че повечето хора са чули отнякъде как това или онава било много гадно , щотото един приятел чул от някой как андройда бил много як а Айфона извънземен ,и всички притежатели на Нокиа били или големи гъзари щото си мислели, че Нокиа е голяма фирма, или пълни селяни щото не разбирали от телефони.Аз ти отговорих с впечатления от първа ръка а ти явно се имаш за много над нивото ми?
Така както си ми отговорил май се опитваш да ме изкараш един вид глупак, който дрънка глупости за да изкара телефона си много добър.Е искам да ти кажа, че реших да пиша в тази тема защото виждам, че повечето хора са чули отнякъде как това или онава било много гадно , щотото един приятел чул от някой как андройда бил много як а Айфона извънземен ,и всички притежатели на Нокиа били или големи гъзари щото си мислели, че Нокиа е голяма фирма, или пълни селяни щото не разбирали от телефони.Аз ти отговорих с впечатления от първа ръка а ти явно се имаш за много над нивото ми?
приятел, глупак не се опитвам да те изкарам
говоря ти от лични впечатления, имал съм 12 нокии, 2 с уиндоус, останалото симбиани
от най-високия клас не съм им пипал телефон, те от скоро имат такъв като цяло - там не мога да говоря нищо(даже не помня как им се казваше този най-големия 4 инчовия), но откъм операционна система е много бедно все още - това няма нищо общо с производителя на телефоните, а с майкрософт
андроид и иос не са цвете за мирисане и те, просто има по-голяма гама от продукти, които се предлагат за тях
от 5 от тъч-скрийн нокиите с уиндоус, които съм пипал за последните 2 години и 5те показваха лаг отвреме на време - не по-малко от моя СГС3... засега единствения телефон, който няма грам лаг при операциите по обикновените менюта е въйФона
комплексарски изказвания за нива и тем подобни към някой друг, колкото на тебе ти пука за мен, толкова и на мен за теб - нито се познаваме нито нищо, че да имам отношение към теб, било позитивно или отрицателно
Наистина и аз говоря от опит защото съм пробвал и айфони и андройди и да ти кажа вече ми е писнало да се занимавам с телефони, затова си ви взех такъв на който даже и навигацията му е безплатна и няма да се налага да какви ли не програми, кракове и др.Симбиана изобщо не го коментирам, но пък тогава времената бяха други.Между другото единственото нещо което ме дразни е че няма rSap(външна сим) и в тази връзка-не ми се връща на симбиан и ще е полезно някой с андройд или иос да сподели дали работи при тях.Също така ме интересува дали се подкарват банковите сертификати, защото и двете ми трябват доста често.
Изказването ми не е комплексарско, а отговора ти беше кофти.Като убеждаваш колко скапани са определени телефони изтъкни накъкви поне малко по конкретни факти а не -добре,прав си.
Comment