Известие

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy vs HTC

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    вече и от тъпия ми СГС3 не съм доволен, понякога по средата на нищото спират да ме чуват и аз да чувам и телефона отказва да прекрати разговора

въобще крайно съм разочарован от всичките системи на скъпите телефони

на епъл е турбо опоскана и ограничена операционната система (доко недей тръгва да тролиш и да говориш врели некипели, тея неща, които аз мога да направя с телефона си без да го счупя или да го руутвам/джейл-брейквам ти на айФона сватба да му вдигнеш няма как да ги направиш)

андроида от разнообразие пък е подигравателно забиващ и бъгав

нокиа са като идиота на селото - на надпревара с каруци отива с торба портокали

въобще бозичка
    А ве Тяна, нищо не разбрах..., а пъ да кажеш, че не си харча батерията за ден, че и някой път не ми стига...
    Кви приложения, операционни системи, ала-бала. Изобщо не ме интересува кое колко е опоскано, аз телефона го използвам оптимално, а за това което го ползвам ми е предостатъчен, и определено като те чета се убеждавам, че айфон е по-надеждното устройство...
    .......

Comment

вече и от тъпия ми СГС3 не съм доволен, понякога по средата на нищото спират да ме чуват и аз да чувам и телефона отказва да прекрати разговора

въобще крайно съм разочарован от всичките системи на скъпите телефони

на епъл е турбо опоскана и ограничена операционната система (доко недей тръгва да тролиш и да говориш врели некипели, тея неща, които аз мога да направя с телефона си без да го счупя или да го руутвам/джейл-брейквам ти на айФона сватба да му вдигнеш няма как да ги направиш)

андроида от разнообразие пък е подигравателно забиващ и бъгав

нокиа са като идиота на селото - на надпревара с каруци отива с торба портокали

въобще бозичка
      Значи HTC майка
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Здравейте и от мен.
        Притежавам от една година Самсунг Галакси Ноуд, но не е този!!!
        http://gsmonline.bg/samsung-galaxy-n...drak-grey.html
        Това е II и честно казано не знам каква е точната разлика. Моето лично мнение от потребител вече цяла година.
        Използвам целия офис пакет, използвам аутокад на него!!! До тук проблеми нямам. Цената до тук не се е променила. Снимки и клипове прави супер добри. Разбира се не е професионален фотоапарат. Колегите ми се подиграваха каква плочка съм си купила или съм се разхождала с монитора...НО наложи се да пътуваме командировки и какво стана. Всичко си е в мен!!! Имам достъп до домашния си комп, до служебния, мога от разстояние да проверявам каквото и да било. Отварям чертежи на аутокад и попълвам екселски таблици. Уникална работа ми върши. Отговарям на мейли и прочие...
        В крайна сметка аз купувам нещо, което мога да използвам пълноценно! Ти от тук нататък преценяваш какво ти трябва, за да направиш правилния избор. Разбира се и като се съобразиш с финансовите си възможности.
        Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          А ве Тяна, нищо не разбрах..., а пъ да кажеш, че не си харча батерията за ден, че и някой път не ми стига...
          Кви приложения, операционни системи, ала-бала. Изобщо не ме интересува кое колко е опоскано, аз телефона го използвам оптимално, а за това което го ползвам ми е предостатъчен, и определено като те чета се убеждавам, че айфон е по-надеждното устройство...
          .......
          докич, ясно ти е, че батерията не се харчи само от хора дето си вършат работата през телефона

аз от 7 дни в седмицата макс 2 да свърша нещо на него по работа (различно от говорене) от типа на мейли, редактиране на някоя оферта, документ, нещо някоя снимка да се обработи, да отворя да проверя нещо... другото са глупости - фейсбук, чатове, кеф ти снимчици и т.н.

подозирам, че 95% от потребителите са така, че и по-рядко даже го ползват за работа

батерията както казах ми държи на яко ползване 2 дена, с "икономии" 3, няколко пъти и по 4, ама това с 4те дни е само ако го ползваш като телефонче от 1 левче

мъри, всичките еднакъв ташак, батка

въйФона ги превъзхожда само с постоянната си гладкост, която при другите например не е на 100% ами на 80-90%, или според зависи колко си го изтормозил

зависи от кви уиджети и програми си си сложил, ако е накачулен с много и тежки - пастичка - аз търся винаги по-леки уиджети и ми върви перфектно, нищо че са запълнени 3 екрана с активна информация
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• Така е, прав си!
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
              ...Отварям чертежи на аутокад и попълвам екселски таблици. Уникална работа ми върши. Отговарям на мейли и прочие...
              Ти си друг тип потребител. От тия дето тук пишeм, че по не знам си колко телефона са ни минали през ръцете и т.н, ако се намери поне един, който е правил цитираните неща аз лично ще се изненадам...
              На мен ми изглежда, че зад "споровете" в темата всъщност предимно стоят неща като кой по-шукаритетно си разцъква в ютюба, форумите, фейсбучето, скайпчето, ала-бала сеш'се..? За такива "просташки" неща, за които ти говориш си мисля, че няма кой да се похвали дали става някой от цитираните дотук телефони...

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Ти си друг тип потребител. От тия дето тук пишeм, че по не знам си колко телефона са ни минали през ръцете и т.н, ако се намери поне един, който е правил цитираните неща аз лично ще се изненадам...
                На мен ми изглежда, че зад "споровете" в темата всъщност предимно стоят неща като кой по-шукаритетно си разцъква в ютюба, форумите, фейсбучето, скайпчето, ала-бала сеш'се..? За такива "просташки" неща, за които ти говориш си мисля, че няма кой да се похвали дали става някой от цитираните дотук телефони...
                И що така си мислиш?
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  аз освен фотошоп уърд и ексел нищо по-шукаритетно за работа не съм ползвал

ауто-кад ми е интересно как изглежда на телефон и как работи... (като скорост)
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

аз освен фотошоп уърд и ексел нищо по-шукаритетно за работа не съм ползвал

ауто-кад ми е интересно как изглежда на телефон и как работи... (като скорост)
                    Ето ти скрийншот от познат за теб обект, за подробно инфо като се видим на фанта.
                    Attached Files

Comment

• HTC майка.

В офиса юзърите като мен с HTC са доста и са много доволни.
                      Самсунга на колежките вече от седмица е в сервиза.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Ето ти скрийншот от познат за теб обект, за подробно инфо като се видим на фанта.
                        нови сепаренца, яко

утре в 6 на някоя кръчма, избери мястото само и ще викнем бобо и ицко и стефчо

вече 6-7 пъти се уговаряме и аз провалям уговорката, на 8-9 път винаги успяваме !
                        Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 17:34.
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Тянко ето още един познат за теб обект.

И сепаренцата на джубокс не са нови, проекта е стария.

Тянко, мога да ти покажа проект на къща в 3D от cad, но в долния пост, защото качвам от телефона, а снимките са с едно име и се реплейсват.
                          Attached Files
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 17:47.

Comment

• По долу е ДВГ в 3D.
                            Attached Files

Comment

• Attached Files

Comment

• Баси, Доки, тва с целия iPhone ли го правиш?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X