Известие

Collapse
No announcement yet.

Да счупим тъпия рекорд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да счупим тъпия рекорд

Добър вечер, господа и дами, бъдете здрави.
    Нещо ми прави лошо впечатление - когато и да вляза в любимия ни сайт, изскача една статистика, че, забележете, най-много юзъри са били включени в далечната 2011 - 1336 човека с гостите в сайта. Мисля, че трябва малко да се стегнем и да докажем, че Anonimous Lombarda Fabrica de Automobile Nicola Romeo може много повече, все пак сме малките на ферари. Затова предлагам, да изберем дата, в която да вземем да се включим всички в сайта до такава степен, че да не могат да ни изпреварват гоуфове и разни там швабен техникен. Днес е 29.01.2013г. Предлагам удобна дата за всички - 03.03.2013, така и така държавата има празник, а считам, че и ние покрай нея, въпреки всички политически и всякакви останали глупости. ТА, предлагам тази дата, ако сте "за", моля, пишете, ако ли не, да продължим, да се правим на луди. Ваш избор. Относно часа, мисля, че 21:30 е идеално, но може и да задържим топката за някой закъснял.
    Има един подпис на юзър в сайта, който много ми хареса, затова само ще го цитирам, доколкото си го спомням:

Бог създаде Земята за шест дни. На седмия седна да си почине. На осмия създаде БМВ. На деветия го продаде и си купи АЛФА РОМЕО.

Помислете си.
    Last edited by Celestrial; d.m.y г., 22:27.

Тази статистика е за да показва нещо реално и кога е било това, а не да чупим някакви измислени рекорди
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Все пак, ще се включиш ли?

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Тази статистика е за да показва нещо реално и кога е било това, а не да чупим някакви измислени рекорди
        Поканата не е за такива като тебе и мене!
        Ние и без това си висиме постоянно във Форума!
        То е за регистрираните
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Нека да видим, какво можем, да си направим изводите.

Comment

Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
            Добър вечер, господа и дами, бъдете здрави.
            Нещо ми прави лошо впечатление - когато и да вляза в любимия ни сайт, изскача една статистика, че, забележете, най-много юзъри са били включени в далечната 2011 - 1336 човека с гостите в сайта. Мисля, че трябва малко да се стегнем и да докажем, че Anonimous Lombarda Fabrica de Automobile Nicola Romeo може много повече, все пак сме малките на ферари. Затова предлагам, да изберем дата, в която да вземем да се включим всички в сайта до такава степен, че да не могат да ни изпреварват гоуфове и разни там швабен техникен. Днес е 29.01.2013г. Предлагам удобна дата за всички - 03.03.2013, така и така държавата има празник, а считам, че и ние покрай нея, въпреки всички политически и всякакви останали глупости. ТА, предлагам тази дата, ако сте "за", моля, пишете, ако ли не, да продължим, да се правим на луди. Ваш избор. Относно часа, мисля, че 21:30 е идеално, но може и да задържим топката за някой закъснял.
            Има един подпис на юзър в сайта, който много ми хареса, затова само ще го цитирам, доколкото си го спомням:

Бог създаде Земята за шест дни. На седмия седна да си почине. На осмия създаде БМВ. На деветия го продаде и си купи АЛФА РОМЕО.

Помислете си.

как мислиш да пребориш фаруми на други марки, от които марки само един модел например е продаден в по-голям тираж от цялото производство на нашата марка за 10 години. Примерно Голф 3 се води за един от най-неуспешните възможни Голфове и е продаденн в "едва" 3 милионен тираж. Сещаш се колко повече хора са си купили Голф 3 вместо Алфа 145, макар тя да е произвеждана по-дълго. Та съответно е напълно нормално останалите форуми да имат повече потребители от нашия, защото имат повече произведени автомобили. Към днешна дата Алфа Ромео има 2 модела на пазара, а ФВ имат поне 12-13, та ако не са и повече, не знам даже колко са, а отгоре на всичко сигурно и най-непродавания е продаден в по-голям тираж от 2 -та модела заедно в момента на Алфа Ромео.

Всъщност като се замисля, ние Фиат форума не можем да преборим, камо ли ФВ или БМВ форумите.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Все пак, само за проба, дали може да си в сайта на тази дата и час, не иска нито хляб, нито вода. Възможно ли е и какво ще ти коства?

Comment

Аз викам някой от нас да си счупят главата в някоя стена, ще направят велика услуга на обществото...

Comment

Все пак, само за проба, дали може да си в сайта на тази дата и час, не иска нито хляб, нито вода. Възможно ли е и какво ще ти коства?
                  Че то принципно аз прибера ли се от работа, компютъра ми е вече включен и съм влязъл във форума. Дори и да не го чета, пак съ си вътре. Аз съм ясен с преброяването, въпроса е как ще накараш тия дето влезат рядко, да са влезли когато трябва?
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Една птичка пролет на прави, затова не мога, да ги накарам сам, да влязат. Важното е, че ти ще си там. Ако всеки реши да направи като нас, ще видим какво ще се получи. Тук въпросът не опира да каквато и да е цел. Просто да се преброим наистина. Вярвам, че ще успеем, но трябва да сме оптимисти. Един господин по-горе беше писал, за гоуф 3, че продал повече ламарини от нас от този модел, отколкото ние за 10 години. ОК, няма ядове, но защо тогава караш Алфа, се пита в задачата. Може би е мнооого по-добра от, ... взех да се повтарям, а може би на завоите си личи огромната разлика. И пак на въпроса. Просто да счупим рекорда. нищо задължително. Просто за кеф. Така и така сме тук.

Comment

Нищо не вденах......ще чета утре на трезво......
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Поканата не е за такива като тебе и мене!
                        Ние и без това си висиме постоянно във Форума!
                        То е за регистрираните
                        Хаха вярно, че изобщо не го затварям
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Масовки.
                          Това е една чудесна възможност за манифестиране в матрицата.
                          Аз съм алфаджия, не съм алфист. Всъщност аз май съм просто боклуджия или се пишеше - боклукчия или беше боклукджия? Бахти трудната дума. Боклуфист не звучи никак добре.
                          А защо трябва да бием рекорди?
                          Форумът на ягуар е с активност 6 човека в почивен ден от седмицата
                          Това не означава, че моделът може да се сравнява с ФВ.
                          За да осигурим участие в тази инициатива трябва да има или материално стимулиране, или нематериално наказание при неучастие.
                          Аз дали да се включа?
                          Ама то на 3-ти ще съм на парада, после ще слушам речи на вождове държавни, едва ли ще смогна да се прибера до 9:30, ще опитам да се снимам и с ББ или с Цецка.
                          Но пък имам таблет, мога да се логна отвън.
                          Абе не е лошо да счупим рекорд някакъв.
                          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 09:40.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

Сещам се как може да стане. Само трябва някой да "хелрейзне качествено" в относно форума, за да има сеир.
                            В тази връзка:
                            http://www.youtube.com/watch?v=8IihVfx_7Zk
                            и това http://www.youtube.com/watch?v=5gwEzysrU_k
                            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                            и делта

Comment

Ма за кой сайт става въпрос..? Пише "любимия ни"... Кои сме тия "ние"..?
                              Нека да видим, какво можем, да си направим изводите.
                              Изводи за какво можем да си направим ако незнамсиколко хиляди човека влязат в някакъв сайт по едно и също време, просто защото някой им е казал..? Че са овчици, че си нямат друга работа или какво..?
                              Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 11:09.

Comment

Working...
                              X