Известие

Collapse
No announcement yet.

Да счупим тъпия рекорд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
    Ма за кой сайт става въпрос..? Пише "любимия ни"... Кои сме тия "ние"..?

Изводи за какво можем да си направим ако незнамсиколко хиляди човека влязат в някакъв сайт по едно и също време, просто защото някой им е казал..? Че са овчици, че си нямат друга работа или какво..?
    Ама си и ти

Да те питам конкретно, ще се логнеш ли тогава на 03.03?
    Last edited by Celestrial; d.m.y г., 11:21.

Comment

Така като гледам всеки ден си влизаме едни и същи, така че на трети пак ще сме там, без да е необходимо някой да ни организира.Аз не съм свикнал някой да ми дава тон и да ми казва какво да правя. Повечето влизат, когато са на зор, а не от любов към форума и Алфа Ромео, влизат питат научават каквото им е необходимо и после забравят.Голяма част карат Алфи, защото цената им на пазара е ниска и им е все едно.Защо трябва да влизат хора на които им е безинтересно и колите и в частност Алфа не им е хоби.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Никой никого не задължава. Въпросът в най-чиста форма беше дали има желаещи, да променим тази едва ли не вечна статистика за най-много юзъри онлайн. Що се отнася до организацията, то се вижда по коментарите в една толкова безобидна тема, как можем да реагираме и какво можем да постигнем. Мисля, че е излишно, да го коментирам. Анализи от сорта кой е по по най и как никой не може да го командва, изобщо не мисля, че някой го интересуват. С тази тема изобщо не съм имал пред вид, да организирам хаоса, ясни са ми някои работи, особено в БГ, но видимо е, че нищо, ама нищо не се е променило от доста години насам.
        За последно пиша в тази тема, не че някой го интересува. Опитах, видя се резултата - пълна толерантност, готовност за участие в това скъпоплатено начинание, отнемащо жизнената ви енергия. Мисля, че изгубих достатъчно време.

П.С. Моля, ако някой модератор случайно види темата, да я изтрие изцяло, въпреки че за момента не нарушава правилата на форума. Ще съм ви благодарен.

Celestrial.

Comment

Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
          Що се отнася до организацията, то се вижда по коментарите в една толкова безобидна тема, как можем да реагираме и какво можем да постигнем. Мисля, че е излишно, да го коментирам. Анализи от сорта кой е по по най и как никой не може да го командва, изобщо не мисля, че някой го интересуват. С тази тема изобщо не съм имал пред вид, да организирам хаоса, ясни са ми някои работи, особено в БГ, но видимо е, че нищо, ама нищо не се е променило от доста години насам.
          Нищо не се е променило от много години насам е извода от това, че никой не го интересува някаква напълно безмислена статистика за посещения на форума и не скачат всички надъхани да променят тази, пак казвам безмислена статистика, само защото някой им дава идеята за това..? Еб@ си майката...
          Ми лично за мен не е достатъчна причина да извърша едно действие ако не ми струва нищо да го извърша... Виж ако има смисъл и логика в извършването му е друга работа, просто в това, което искаш аз (а навярно и другите) не виждам никакъв смисъл...
          Кажи каква ти е идеята с това, да се мери форума на Алфа Ромео с някой друг форум ли, какво..? Много преди ние с теб да се родим поета е казал, че количествените натрупвания не водят до качествени изменения, така че кажи смисъла какъв е и може пък и да се приеме идеята ти... Ама ти самия в заглавието си го нарекъл "тъпия рекорд", така, че...
          Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 08:59.

Comment

Ама си и ти

Да те питам конкретно, ще се логнеш ли тогава на 03.03?
            Не го слушай какво ти говори!
            Разбира се, че ще се логне!
            Той си е логнат де!

Никой никого не задължава. Въпросът в най-чиста форма беше дали има желаещи, да променим тази едва ли не вечна статистика за най-много юзъри онлайн. Що се отнася до организацията, то се вижда по коментарите в една толкова безобидна тема, как можем да реагираме и какво можем да постигнем. Мисля, че е излишно, да го коментирам. Анализи от сорта кой е по по най и как никой не може да го командва, изобщо не мисля, че някой го интересуват. С тази тема изобщо не съм имал пред вид, да организирам хаоса, ясни са ми някои работи, особено в БГ, но видимо е, че нищо, ама нищо не се е променило от доста години насам.
            За последно пиша в тази тема, не че някой го интересува. Опитах, видя се резултата - пълна толерантност, готовност за участие в това скъпоплатено начинание, отнемащо жизнената ви енергия. Мисля, че изгубих достатъчно време.

П.С. Моля, ако някой модератор случайно види темата, да я изтрие изцяло, въпреки че за момента не нарушава правилата на форума. Ще съм ви благодарен.

Celestrial.
            Не се отказвай!
            Отговориха ти главно мастити членове на форума и това е гаранция, че темата живо ни интересува.
            По презумпция това са най-изтънчените гавраджии, каквито можеш да си представиш.
            Самият факт, че не са те подхванали е гаранция, че гледат с бих казал надежда по темата!
            Някой спомена, че не можем преборим Фиат форума.
            С един отбран екип от 155 пияници и 156 северозападнали деца идиотчета, тук -таме подкрепени от гаражни специалисти и черноморски дегустатори, могем да бием всеки друг форум или клуб!
            Ако не можем да го бием, поне ще го напием!
            Тъй де!
            Даже два пъти!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Celestrial.
              И представи си, че случайно подобрим "рекорда", после какво- ще поискаш да го подобрим пак ли? Например на шести септември. Както каза badmadafaka това е просто статистика, а не рекорд

не се отказвай толкова лесно адвокате, идеята ти е нестандартна, какво лошо има, не обичаш ли да спориш
              Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:38.

Comment

Ей!
                Какво с адаша сте го подхванали това момче!
                Има желание да види форума ни на върха.
                Не виждам нищо лошо!
                Точно вие ли ще го ругаете!
                Като ви знам и какви идеалисти сте...
                Хайде моля!
                Едит: Кога ще ми покажеш песа!
                Имам един приятел с една много красива и яка кучка.
                Тъмно-сребристо сива!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Ей!
                  Какво с адаша сте го подхванали това момче!
                  Има желание да види форума ни на върха.
                  Не виждам нищо лошо!
                  Точно вие ли ще го ругаете!
                  Като ви знам и какви идеалисти сте...
                  Хайде моля!
                  Едит: Кога ще ми покажеш песа!
                  Имам един приятел с една много красива и яка кучка.
                  Тъмно-сребристо сива!
                  Просто като кара Алфа трябва да е упорит, нали знаеш. И моето е кучка

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Просто като кара Алфа трябва да е упорит, нали знаеш. И моето е кучка
                    Е те сега го направихме, каквато е традициата!
                    Все си мислех, че е пес и даже говорех на приятела ми, че е сигурно някой питбул, а то се оказа кучка!
                    Я кажи поне каква порода е!
                    А първото ти изречение е потвърждение на казаното от мене.
                    Та какво е кучето?

Comment

Немска овчарка,

Comment

Немска овчарка,
                        Ще ме спукаш от смях!
                        мислех си за озъбен Питбул, а то се оказа немска овчарка!
                        Такова куче отгледа сина ми.
                        Знам за какво говориш.
                        Знам как го обичаш!
                        Пес няма да мога да и намеря, ама сега наистина искам да ни запознаеш!
                        Това е върха на кучетата!
                        Развълнувах се!

Comment

Да така е, върха е, моето прави странни неща на които не съм го учил, сигурно е било човек в предишния си живот.

Comment

Немска овчарка,
                            Няма думи!
                            Като те слушах си представях най-малко питбул!
                            Това обаче е класика!
                            Такова куче отгледа сина ми!
                            Жалко, че не мога да и представя достоен съпруг.
                            Все пак, що не ни запознаеш!

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

Да така е, върха е, моето прави странни неща на които не съм го учил, сигурно е било човек в предишния си живот.
                            И моята беше така!
                            Правеше неща, на които никога не съм я учил.
                            Има много да си приказваме!

Comment

И представи си, че случайно подобрим "рекорда", после какво- ще поискаш да го подобрим пак ли?
                              Отделно, че ако досегашния рекорд е "тъп", новия ще е идиотски.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Аз съм "ЗА" ! Харесва ми идеята и ще я подкрепя.
                                GTV 1.8 TS

Comment

Working...
                                X