Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е най-качествена нафтата ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз имах драма с нафтата на OMV преди 5 год, питайте ме дали съм сипвал там... Зареждам предимно на Лукойл.
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

Зареждам предимно от Еко. Ако няма, когато ми трябва, тогава от Лукойл или Шел.
      Зареждал съм инцидентно в Ромпетрол и нямам мнение.
      В ОМВ не стъпвам от години вече, там кой ли нямаше ядове...
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Аз съм сипвал от Лукойл и разхода от там ми е по-висок затова от ЕКО.За сега съм доволен.
        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Еко, предимно на бул. България и понякога на бул. Вапцаров.
          Не съм имал никакви ядове до сега с 2 те печки в подписа, дори на -24.
          Слагал съм от скъпите (уж вносни) на ОМВ и ШЕЛ, разлика не намерих но извън София не знам на каква кръщавелница ще случа, а вероятността скъпите да ги кръщават е по-малка, че се купуват доста по-малко.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
            Аз съм сипвал от Лукойл и разхода от там ми е по-висок затова от ЕКО.За сега съм доволен.

Значи не съм само аз с мисленето за по-висок разход от Лукоил ! Мислех, нещо съм се заблудил или си въобразявам, но май наистина е така ! Тъй като ми се налага да зареждам доста често гориво, мисля скоро време да взема по 5л. от Omv, Shell и Eко и да ги оставя за 2-3 дни да видя какво ще остане на дъното.
            GT

Comment

Миналата седмица ми се наложи да зареда в НЕСЕБЪР на лук ойл и ми се стори че ме изклатиха,за втори път ми се случва и то само там, иначе за сега нямам ядове с лука на другите бензиностанций
              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Първоначално публикувано от chaveto86 Покажи съобщение
                Значи не съм само аз с мисленето за по-висок разход от Лукоил ! Мислех, нещо съм се заблудил или си въобразявам, но май наистина е така ! Тъй като ми се налага да зареждам доста често гориво, мисля скоро време да взема по 5л. от Omv, Shell и Eко и да ги оставя за 2-3 дни да видя какво ще остане на дъното.
                Ай ся па да видим,мойта па харчи повече с нафта от Еко, и то с повече от половин литър Дълги години зареждах само на Еко старата Алфа/бензин 100 октана/ и в началото 159-та,но с времето развалиха горивата и то много,може би откакто взимат от Лука, и ги мешат с некви бози.От 2 г. зареждам предимно на Лукойл,рядко на Еко/само ако няма Лука/,в момента даже зареждам от ведомствена бензиностанция/нафта на Лука,добавки Бардал/,на която зареждат камиони Евро 5 и минават хиляди км. на седмица,още повече че там цената за мен е друга
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Миналата седмица на отиване до Бургас от Еко 8л/ 100
                  на връщане от Лука 7.4/100. По принцип към Бургас винаги харчи по малко а на обратно повече. Карал съм еднакво. Зареждано пълно пълно.
                  Та всичко май е въпрос на късмет.

Comment

Нафта винаги съм зареждала директно от камионите и съм била доволна. Може да е на черно,но поне старата ми щайгичка ме изкарваше дълго с такава нафтичка.
                    Омръзнало ми е да ме цакат с гориво по тия бензиностанции. Ако в момента имах алтернатива за бензин не бих се замислила изобщо.
                    Жалко,че в България нафтата на черно я продават по-скъпо от колкото на запад (0,70-0,80 цента за литър) тук 2 или 2.2лв.
                    Alfa 147 2.0 TC Selespeed'03

Comment

Първоначално публикувано от silvia_sl Покажи съобщение
                      Нафта винаги съм зареждала директно от камионите и съм била доволна. Може да е на черно,но поне старата ми щайгичка ме изкарваше дълго с такава нафтичка.
                      Омръзнало ми е да ме цакат с гориво по тия бензиностанции. Ако в момента имах алтернатива за бензин не бих се замислила изобщо.
                      Жалко,че в България нафтата на черно я продават по-скъпо от колкото на запад (0,70-0,80 цента за литър) тук 2 или 2.2лв.
                      Сега остава да кажеш къде да ходим да си наливаме и телефон на шофьора на камиона?
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                        мммм да и аз на морето сипах Лукойл (бензин) и с един резервоар едвам стигнах до София, а в обратната посока бях стигнала с 1/2 резервоар - бензин от Еко. Според мен не са читави Лукойил, но знам ли...
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

rossenvn за Варна не знам къде,но в Сливен има доста такива места
                          Който търси намира
                          Alfa 147 2.0 TC Selespeed'03

Comment

Който търси намира
                            Всъщност, идеята ми не беше да питам за място, но няма значение. На мен са ми предлагали, но е против принципите ми, а и не бих рискувал, макар в повечето случай риск да няма. Иначе по темата, както бях писал румънската нафта или ОМВ. Шел не бих си налял пак - един резервоар със скъпата им нафта и освен по-висок разход друго не видях.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Преди време се наложи да сменя горивен филтър(на 6000км).До толкова се беше разпаднал , че колата гаснеше през 3-4км.Сипвал съм в туба и нафтата беше светла без утайка(ЕКО).Преди години един доставяше нафта от ОМВ в туби и имаше парчета боклук.От тогава не съм стъпвал на ОМВ.Брат ми веднъж ми сипа италианска нафта и разхода ми беше литър надолу.След тови ми напълни резервоара с някаква бг. нафта от която разхода бешедоста по-висок от обичайното.Предполагам , че от тогава е тръгнал филтъра , но ако пак се скапе ще сменявам и ЕКО-то.
                              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Който търси намира

Я виж сливналийка, приятно ми е колежке, аз съм Влади!
                                Mitsubishi Outlander
                                Mitsubishi Space Star
                                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                                X