На мен нафта от ОМВ ми замръзна миналата зима. Оттогава зимата само Еко. С тях нямам проблеми.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде е най-качествена нафтата ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеНа мен нафта от ОМВ ми замръзна миналата зима. Оттогава зимата само Еко. С тях нямам проблеми.Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеАз главно от Еко зареждам и съм сравнително доволен.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеЖивко, къде е хубава нафтицата ?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениее по горе писах лукойл но чист лукойл не фрайчайзингAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от silvia_sl Покажи съобщениеНафта винаги съм зареждала директно от камионите и съм била доволна. Може да е на черно,но поне старата ми щайгичка ме изкарваше дълго с такава нафтичка.
Омръзнало ми е да ме цакат с гориво по тия бензиностанции. Ако в момента имах алтернатива за бензин не бих се замислила изобщо.
Жалко,че в България нафтата на черно я продават по-скъпо от колкото на запад (0,70-0,80 цента за литър) тук 2 или 2.2лв.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
служебните на Шел зареждаме 2 ра година добре са не замръзва 100 октановия също си заслужава ...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment