Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за сметките на тока

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
    Що траят сега големите "капацитети" форумни..., преди време, а и до скоро се напъваха колко качествено е управлението на ББ, пък сега гледам по различни теми свили знамената,и изрази от типа на "аз не съм казал това, аз винаги съм твърдял обратното"

Някой иска ли да им цитирам постовете от близкото минало?...Айде бе Николайчо и Фреди-то, и още няколко умници, що мълчите като женски полов орган, изръсете поредната "велика" мисъл....
    Аз за втори път май или и повече ти пиша, че никога не съм твърдял че ББ е качествен политик и управленец.Само съм изтъквал, че е по-малкото зло от БСП и компания.
    Веднага потърсих някое мое мнение и ето едно от миналото лято:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=72405
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Аз за втори път май или и повече ти пиша, че никога не съм твърдял че ББ е качествен политик и управленец.Само съм изтъквал, че е по-малкото зло от БСП и компания
      Тук не съм съгласен, точно обратно, просто явно си нямаш и грам представа как се краде през последните 3-4 години на това управление, БСП са "Ну Погоди". И само не искам някой да ми обяснява, че това са пари по европейски програми и не се краде от нас.

Comment

• Е сега какво да спорим-въпросът е кой колко усвоил.Не че ББ не краде, косвено или пряко, нямам представа.Но проектите и консултациите на Доган, канализация на села с пари колкото за среден град, фирмита на Батко и Братко...Да не говорим царските чешмички и какво ли още не, както и да е - бъдещето ще покаже.
        sigpic

Comment

• Видно е, че не си наясно, всъщност е нормално да виждаш това, което ти се показва...
          Офф, писах... трих... не ми се навлиза в полемики или излишни спорове, но едно е ясно, бизнес климата е крайно-неблагоприятен, в момента малкия, среден и голям, а бе всичкия бизнес е стиснат за гушата, чуждите инвеститори бягат като дявол от тамян. Това, че имаме ниски данъци изобщо не припокрива корупционната среда и разходи по тях, такова лошо положение не е имало и при триглавата ламя.
          Last edited by Доко; d.m.y г., 20:29.

Comment

• Ок, прав си - няма смисъл от спор.ГЕРБ управлява лошо, защото не е по различно от другото-те са си лика прилика, Кой е по лош - времето ще отсееНормално най черен да е тоя, който е на власт в момента, а миналото позамазва картината.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Ок, прав си - няма смисъл от спор.ГЕРБ управлява лошо, защото не е по различно от другото-те са си лика прилика, Кой е по лош - времето ще отсееНормално най черен да е тоя, който е на власт в момента, а миналото позамазва картината.
              Те са едно и също.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                Я светни нас несведущите за какво иде реч, че нещо не вдянах "великата" ти мисъл?
                По принцип не обяснявам на несведущи, а разговарям с интелигентни хора.
                Колегата по-долу го каза най-добре.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  По принцип не обяснявам на несведущи, а разговарям с интелигентни хора.
                  Колегата по-долу го каза най-добре.
                  Аха измъкваш се, щото нямаш идея какво каза!
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    мислите ли, че има честни хора, които да са начело на държавата?
                    Аз лично не
                    Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Така е, това което не разбирам е защо бедняци /по всички международни стандарти/ защитават крупния капитал, визирам 99 процента от пишещите тук, та ние сме бедняци сравнени със средния германец, че дори и със средния руснак, и пак се намират тъпанари да защитават "десни" идеи. Това е някакъв абсурд...
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                        Аз лично не
                        Няма, вижте колко хора се издигнаха за по- незначителни постове и се оказа, че са набъркани в различни далавери, това е някакъв абсурд, да не могат да се намерят чисти хора за държавни длъжности
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Не че няма, има, но чистите хора не им вършат работа.Тези дето са забъркано в далавери са послушни.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            А кой я е обявил за продажба?
                            По принцип работата на бизнесмените е да въртят бизнес, а държавата да контролира спазването на правилата. Когато държавата започне да прави бизнес, той неминуемо е контролиран от бизнесмени, само че задкулисно.
                            Ей това е, което левите популисти не могат или не искат да разберат.
                            Явно е необходимо да ти обясня нещо, което видимо не разбираш.
                            Когато става дума за: водоснабдяване, топлоснабдяване, електроснабдяване не бива да говорим за частен сектор и ще ти обясня защо.
                            Според теб когато чез притежава цялата токодовеждаща инсталация до твоя блок и до твоя апартамент, токодовеждаща и токотрансформираща инсталация, според теб как ти би могъл да си избереш друг доставчик?????????? Кой е този доставчик, който ще инвестира огромни средства за изграждането и узаконяването на своя токодовеждаща инсталация, за да те снабди теб или твоя блок???????? За Бога, разберете, че това не е пускане на коаксиално кабелче или поставяне на малка сателитка на балкона ти. И тук идва логичният въпрос, защо раздържавяваме нещо, за което е явно, че автоматично става ЧАСТЕН МОНОПОЛ!!!!!!!!!
                            А нима така не стоят нещата и с шибаните тръби на топлофикация и същите тръби на софийска вода?????????
                            Напъни се и проучи западноевропейския опит и ще видиш, че често след даване на концесия, ВИК сектора отново е ставал държавен.
                            Не е възможно един частен монополист да бъде собственик на енергодовеждащата мрежа до домовете ни.
                            Така мисля аз!
                            Аз харесвам частния сектор, но когато там технически и всякак си е възможно да има конкуренция. Тук няма как да има такава. Красивите униформички, лъскавите офисчета и позьорските усмивчици на красиви мацки не правят нещата розови, когато един частен монополист ти съдере кожата.
                            И ТЕ ТАКА............
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Тока е един и същ, кабелчето е едно и също, просто сключваш договор с мен да ти доставям по-евтин ток и партидата ти се отчислява от Чез примерно и отива съм EVN.И те така.Има един енергиен пръстен, няма паралелни.

Но доколкото съм чел приватизацията на енергетика и водоснабдяване се счита за грешка в някои страни на запад от нас
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• сега чета, че утре щели да обявят сваляне на цената на тока с 3% , лятото с колко го вдигнаха с 13 ли ?
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X