Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за сметките на тока

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Хайде сега... това, че не го пише в болд не променя фактите - манипулация.
    Евтина при това.
    Ако ще се занимаваме с такива, ползвай Раундъп (Ран-Ът) лови по-добре
    Всичко е манипулация. Няма универсална истина, но в написаното има голяма доза истина. Най-добрата лъжа и манипулация е полуистината.
    А това за криенето е шега.
    Колкото до дебатът, леви и дисни. Отдавна съм написал мнението си по въпроса в едни други теми.

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:47 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Съдържанието на "документа", както и неговата автентичност изобщо не ги коментирам.
    Искрено се развеселих от следния израз на държавническо самопризнание:

"Това, разбира се, е политика, която ние водим по целия свят, но която с особен успех се провежда в България."

Не знам кой и с каква цел е съчинил този документ, но знам това, че не се радва на особено изобилие от сиво вещество.
    И по каква причина си мислиш, че трябва да те оценява някой с богат умствен багаж? Всеки има право на оценка. Демокрацията го позволява.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      ----------

И по каква причина си мислиш, че трябва да те оценява някой с богат умствен багаж? Всеки има право на оценка. Демокрацията го позволява.
      Докладчето претендира затова, че е адресирано до държавния секретар на САЩ както и затова, че вероятно е написано от сътрудник на ЦРУ.
      И все си мисля, че умственият багаж на такъв човек (който работи за ЦРУ и пише доклади до ДС на САЩ) следва да е малко по-внушителен.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Всичко е манипулация. Няма универсална истина, но в написаното има голяма доза истина. Най-добрата лъжа и манипулация е полуистината.
        А това за криенето е шега.
        Колкото до дебатът, леви и дисни. Отдавна съм написал мнението си по въпроса в едни други теми.

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:47 ----------

Всичко е относително, манипулация става когато ти го сложат за капаци.

А за умствения багаж ... очевадно пасквилчето е написано на умственото ниво на масовката, не на нивото на официален анализ.
        Както казах, слабо та дрънка
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Айде вижте се през очите на другите и тогава бъдете комунисти и антикомунисти.

Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?

SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Докладчето претендира затова, че е адресирано до държавния секретар на САЩ както и затова, че вероятно е написано от сътрудник на ЦРУ.
            И все си мисля, че умственият багаж на такъв човек (който работи за ЦРУ и пише доклади до ДС на САЩ) следва да е малко по-внушителен.
            То е ясно, че е написано от сътрудник на ЦРУ, колкото онова писмо беше написано от гърците. Ма дразни, а?

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Всичко е относително, манипулация става когато ти го сложат за капаци.

А за умствения багаж ... очевадно пасквилчето е написано на умственото ниво на масовката, не на нивото на официален анализ.
            Както казах, слабо та дрънка
            Кой ще ти даде официален анализ?
            Сигурно ще ни опадат зъбите, ако ги прочетем пък тях.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Ей ся по тв7 поставиха Р.Овч. в кофти ситуация.Как може две централи Марица изток-2 и Марица изток-3,, са с еднакви мощности.За рехабилитация на частната са вложени 750млн евра а в държавната - 250млн.Като рехабилитацията в държавната е по рентабилна с разход 2,9 т въглища на Мвт/ч, а в частната - 3,1т на Мвт/ч.Съответно в цената е с около 50% по висока в частната.Значи излиза че държавата може да е добър стопанин.Е тук Р.Овч. сдаде багажа и каза че не може да помни какво е подписвал и не може да отговори на всички въпроси/разбирай не иска/.
              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:22.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Абе не знам за сметките, ама напоследък постоянно ни спират тока. По 2 - 3 пъти на ден... Има някаква конспирация май.
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                X