Известие

Collapse
No announcement yet.

Шофьор на Алфа Ромео 146 наръган в гърба !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шофьор на Алфа Ромео 146 наръган в гърба !!!

http://www.blitz.bg/news/article/182376

Дали не е някой от форума?
    А и да не е - егати изродите се навъдиха !
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Няма значение дали е от форума или не, хората тук взеха да си уреждат сметките като в банановите републики...

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
      Няма значение дали е от форума или не, хората тук взеха да си уреждат сметките като в банановите републики...
      Ми то винаги е било така ве ,да не падаш от марс
      Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Винаги е относително, в последните няколко десетилетия е така.Но като гледам и във форума има подобни прояви.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Винаги е относително, в последните няколко десетилетия е така.Но като гледам и във форума има подобни прояви.
          Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Те журналистите много обичат да преиначават нещата ...
            Щом са го наръгали , значи е имало защо ! Същото важи и за форума и за другаде ... Щом се правиш на мъж , ще си носиш последствията като такъв .
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Те журналистите много обичат да преиначават нещата ...
              Щом са го наръгали , значи е имало защо ! Същото важи и за форума и за другаде ... Щом се правиш на мъж , ще си носиш последствията като такъв .
              Аз предлаам напрао с пушкала да се гърмим. Кво че си играем с нек'ви ножки.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Може ли да кажете откъде е наръгания?
                Да помисля малко по някои ситуации.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Аз предлаам напрао с пушкала да се гърмим. Кво че си играем с нек'ви ножки.

Аз лично не съм привърженик на подобни саморазправи , но съм сигурен , че в случая не са го наръгали ей така без нищо
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Ако можем, да се наречем човеци, както казва колегата от горния пост, ръгането не е начин за изправяне на отношения, независимо какви са.
                    И аз не съм привърженик на огнестрелните неща, но все пак, не е доказано прераждането, така че някакъв кяулия да осакатява семейството ми или мен самия, не е приемливо.

Comment

Аз лично не съм привърженик на подобни саморазправи , но съм сигурен , че в случая не са го наръгали ей така без нищо
                      Единственият случай в който аз лично приемам употребата на насилие това е самозащитата и то неизбежната такава.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Именно ! Може и да е било самозащита , за това казах , че журналистите преиначават и не се знае какво е станало
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Единственият случай в който аз лично приемам употребата на насилие това е самозащитата и то неизбежната такава.
                          Съгласен съм. За това не е лошо човек да има по нещо за самозащита в колата, защото не знаеш в каква ситуация и на какъв идиот можеш да попаднеш. Знам за случаи, в които колеги са били бити от пияни водачи, без да са имали никаква вина.

Именно ! Може и да е било самозащита , за това казах , че журналистите преиначават и не се знае какво е станало
                          И наръгания не е бил съвсем стока сигурно, даже е разбил прозореца на Реното с бухалка, след като е бил наръган.

Comment

Да се трепят . Като им е толкова акъла ...
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

He мога да съдя кой крив, кой прав. Не съм бил там.
                              Но знам, че това е лошо. Случва се все по-често.
                              Тежкият живот и безпътицата, съченани с помията, която се излива от екрана води до това.

Не знам дали някой от вас знае, че през седемдесетте години по кината у нас е бил пуснат "Кръстникът". Малко след това в студентски общежития е станало едно кърваво убийство. Веднага след това филмът е бил свален от кината.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X